34

ФАКТ

преди 9 години

Българските таксита нямат нищо общо с европейските. В Европа се возиш на нови Е-класи, в БГ на таратайки на по 10 + години. В Европа шофьорите са спретнати, облечени добре ( риза, панталон, вратовръзка ), а в БГ - с анцуг на 'Адибас' и миришещи на ***. В Европа не се пуши в такиситата, в БГ се пуши. Лично го гледах клипчето на Рут Колева във Фейсбук преди няколко дни. Бакшишът е типичният пример за гнусен, дебел и алчен таксиджия. Цялата ни държава на там е отишла, за съжаление.

33

Анонимен

преди 9 години

Зимния дворец - техническия университет - 10лв ако искаш ама бързаш за изпит никой не го интересува. А това не е малко разстояние не знам.

32

Анонимен

преди 9 години

Коя е тая , НЕ СЕ СЕЩАМ ДА МЕ Е ВПЕЧАТЛИЛА С НЕЩО . Като нямаш пари ,ходи пеш бе .

31

Анонимен

преди 9 години

АБЕ ВИЕ НЕНОРМАЛНИ ЛИ СТЕ??? КАК МОЖЕ ДА ЗАНИМАВАТЕ АУДИТОРИЯТА С ПОДОБНА ПРОСТОТИЯ! ТОВА ДАЖЕ НЕ Е ЖЪЛТО!

30

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 392 евро на километър, ама ще трябва да смени Матиз-а или Фабията поне с Е-класа или 5-а серия.

29

Анонимен

преди 9 години

Каква е тарифата на Рут Колева? Колко взима, на час, или за песен?

28

8

преди 9 години

Аз пътувам често с такси и ползвам само О КЕЙ СУПЕРТРАНС.-никога не са отказвали и за късо разстояние.Когато беше заледено,щом шофьорите видят,че съм с *** докарваха колата колкото е възможно по-близо,даже са слизали да ми помагат.Естествено не всички,това просто да си е до възпитанието на човека.

27

Анонимен

преди 9 години

Е голяма работа станала. Взел и 5лв. Че аз толкова давам без да ми искат за кратки разстояния. Това сега от какъв зор - че чак статия? Щото не била тази Рут, която явно се мисли за много важна особа и сега ще се излага по медиите че бакшиша и искал 5лв вместо 2.5лв. Голямата работа!

26

читател

преди 9 години

Uber и забравяме за такива статии

25

тт

преди 9 години

Браво на Рут.Харесва ми в нея това,че има още младежки ентусиазъм и иска да промени нещо в тази държава.И аз бях така на 20,но вече (на 30 съм) се усещам,че все по-малко имам желание (и сили) да се боря да променя нещо,от това,което смятам за нередно,а по-добре да замина някъде.Колкото до таксиджиите,колко пъти ми е идвало да ги записвам,защото почти няма случай,в който да се кача на такси и да не се стигне до моноспектакъл подобен на този,или да слушаш псувни и "градски истории".

24

младен

преди 9 години

Ей за това отказах пиенето и на всякъде с моята кола или пеша!

23

някой

преди 9 години

Не може да е лукс нещо, което се ползва от 2/3 от населението.

22

някой

преди 9 години

"Певицата " Рут Колева! С кой хит е известна? Иначе изгледайте видеото, особено бай като му поискаха касова как вади някаква отпреди няколко часа. После "Пожалете ни нас обикновените хора".

21

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 26Ти ако видиш видеото... На това ако му казваш лукс, представям си какво си представяш за нормална не-лукс услуга.

20

Анонимен

преди 9 години

Започвя да ме кефи Рут.

19

Анонимен

преди 9 години

Който е ***,става шофьор, който е много *** става бакшиш, който е безнадеждно глупав баща му го урежда на държавна хранилка в милицията.

18

Шишо е чадо на Бойко

преди 9 години

Шишо е такъв, защото всички сме такива в тази ***. Не я обичам тази Рут, даже напротив, но постъпката и е за пример. Траете ли си, ще ви работят - от бакшиша до премиера (както е в момента). Мислете с тези глави, гласувайте умно и търсете полицията и другите държавни органите за всяко нередовно нещо, което ви се случи. Това е начина да се оправим като държава.

17

до 333

преди 9 години

Рут Колева, певица. Дъщеря Неделчо Колев, президент на нашумялата напоследък федерация по щанги.

16

Един Българин

преди 9 години

До Анонимен 19За съжаление всички са такива. И аз както и останалите от основен клиент на такси компании си купих кола и колело и вече изобщо не се качвам. Няма смисъл от бакшиши. Без бакшиш не возим - добре печатай пари за лизинга. Пълни мизерници и ***. Аз също работя с клиенти и не получавам бакшиши. Защо трябва да ме "помпат" и изнудват за бакшиши?!! НЕ, НЕ и НЕ!!! Никога повече такси ако не е въпрос на живот и смърт. Да ги видим тогава как ще тропат за стотинки по светофарите.

15

Анонимен

преди 9 години

ами да си вземе такси на някоя нормална фирма там йеллоу такси,91263 и тн. Изобщо някакви нормални.Тя се е качила при първият сърдит със кривата кауца и умрелия кон и сега се оплаква.Добре,че не я е бил нещо или да я насилва.пхах и тя една кукувица