19

Аз

преди 9 години

Както не всеки можа да стане министър, така и не всеки ще се навре в гюмовете да събира отпадъци. Не че го приемам напълно, но по-добре "министерска заплата" от ***, отколкото разбити къщи, ограбени бабички и т. н.

18

КонтейнеритеОколоНас

преди 9 години

не са за разделно събиране, но тъй като цял живот се занимавам с писмена работа, аз имам респект спрямо хартията- нейното добиване и рециклиране. Затова събирам прочетените вестници и изписани листове хартия в найлонов плик на балкона, а в друг, по-голям плик пък събирам чисти картонени опаковки.Когато пликовете се напълнят, ги оставям до контейнерите.Но какво забелязах? След час-два съдържанието на тези пликове е разпиляно по тротоара, взети са само най-дебелите и големи картони!

17

Анонимен

преди 9 години

AMI ZASHTO BOKO I ZV.ZV, NE SABIRAT ***--ZASHTOTO SI IMAT PARI

16

Анонимен

преди 9 години

Вчера щях да заснема двама които не бяха роми и успяха да напълнят една баничарка само от един контейнер, но докато се усетя какво правят бяха приключили.

15

Софиянец

преди 9 години

Поне рециклират това, което "българите" хвърлят всичко на едно място.

14

Хм..

преди 9 години

До българинАха! Ама повечето *** хем получават социални хем си докарват необлагаеми доходи! А ти като щрауса с главата в пясъка нещеш да ни да чуваш, ни да виждаш, ама някой законотворец е направил така, че ти да си минатият !пп. проблемът не е в ***, а в българите дет са законотворци и изглежда работят в интерес на ***!!!

13

Анонимен

преди 9 години

Подибен проблем съществува в много латиноамерикански страни, интересно как в някой Бразилски градове от този "дефект" е направен положителен "ефект", та в тези градове, на въпросните ровещи в кофите, общината им предостаяв специални колички и светлоотразителни дрехи и съответно на всеки поверява конкретен район, от който може да събира и предава отпадъци, като отгоавя и за чистотата на района, ефекта е поразителен :)

12

Хм..

преди 9 години

"Добро утро!" Разделното събирането на отпадъци от кофите си е чист бизнес без облагане с каквито и да било данъци! Това си го знаят всички "клошари" и дори се подиграват на хора които работят към чистотата / почистват улиците на пр. столицата/за ниското заплащане, почасовата работа и отдръжките им!

11

Анонимен

преди 9 години

А, тролещите нехранимайковци от ПП Юруш кога ще се хванат на работа ?

10

Анонимен

преди 9 години

AMI DA GI VKARAT V ZATVORA SHTO KRADAT BOKLUKA DOKOGA SHTE GI TARPIM.

9

Анонимен

преди 9 години

Трагедията ни е, че тези гледки с каруците се възприемат, като нещо нормално от българите. Виждал съм баща с малко дете минаващи покрай каруца до кофа за ***, който казва - Виж тати кончето. Журналистите също го възприемат, като нещо нормално и никой не се сеща, че това е ненормално за европейска държава в 21-и век.

8

Анонимен

преди 9 години

до 1: "Все такива мисли ме мъчат..." Не се мъчи...всеми си хапчето !

7

знаещ

преди 9 години

Този проблем в някои от развиващите се страни е решен много лесно - така наречените "нелегални" събирачи, са легализирани, а дейността им регулирана от закона. Можете да си представите, че така процентът на рециклиране драстично се вдига, защото хората гледат да съберат повече, а за да им платят, трябва да е добре разделено. Освен това, данъците им се налагат на точката на изкупуване и така дори можеш да накараш хората да плащат данъци. Стига да има кой да го наложи това де...

6

БГ

преди 9 години

Кога ще се забрани това ровене по кофтите от роми? Общината и държавата спят. Трябва ли да се направи референдум за да се спре тази грозна гледката, господа управляващи нещо да кажете????

5

Анонимен

преди 9 години

Контингента от сектор "Юруш" завижда...и с право, защото рублата инфлира неудържимо.

4

ЗКПЧ

преди 9 години

после се чудим що *** били нахални..при тях важи максимата..."срамежлив или мъртъв"...уви!

3

Долу

преди 9 години

Евроатлантическа България !

2

Анонимен

преди 9 години

Затова ли София чака и не дочаква завода за преработка на ***? Грижим се за препитанието на "етноса"?

1

Анонимен

преди 9 години

А помощи получават ли?Или данъци плащат ли?Все такива мисли ме мъчат...