26

stanIYI

преди 9 години

40 bezplatni samoletni bileti li?dano da padne toyabezplatno voze6t samolet.a i drugite bezplatni sa6to

25

?!

преди 9 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

24

ля ля

преди 9 години

много съм против всичките субсидии и облаги за тези готованци които са в парламента! егоизма им няма граници!!! всичко им е без пари и само искат така до края на живота!! това е долно ама ние сме си виновни! аз не мога да организирам целия вход да слязат да си изчистят около блока а ние за депутати......

23

Факт

преди 9 години

А трябва всичките тези *** не само да нямат право на служебен транспорт, но и да си плащат и за общественият транспорт, ако го ползват.

22

НИКОГА ВЕЧЕ БСП

преди 9 години

Бойко Борисов също редовно го виждам в метрото, докато Сидеров е лимузините си. Станишев избяга в Брюксел като преди това си купи имение в Швейцария за 20 млн. евро.Факт!

21

Илиян

преди 9 години

До колкото знам и децата им и съпрузите/съпругите също пътуват безплатно. Ние си плащаме като волове и техният транспорт

20

Анонимен

преди 9 години

Е щом това в новина....горките ние...

19

Анонимен

преди 9 години

до кога ще пътуват без пари тия *** бе.една пенсионерка със 155 лва защо плаща тогава.мамммммм....

18

Анонимен

преди 9 години

Ами като го видят съселяните с какво се вози какво ще си кажат???????

17

Анонимен

преди 9 години

Ако се понесат с велосипеди на работа, не само Пеевски ще прилича като кюфте на вилица, а и доста други.

16

do 1

преди 9 години

gorkite koleleta!

15

Дядо Петър

преди 9 години

По времето, когато Рапонът стана кмет на София, се появиха едни снимки, които за съжаление не мога да покажа:- кметът на Ню Йорк пътува за работа с метрото- кметът на Копенхаген - с колело- кметът на София - с брониран джип с лампа и ескортираща кола с гавази.ЯВНО ДА ГО ПАЗЯТ ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ. От която пазят, както се разбра, десетки действащи и още толкова "политици" (разбирай - разбойници) в оставка.А НИЕ СИ ПЛАЩАМЕ ЛИ, ПЛАЩАМЕ. И отново ги избираме да ни "управляват" (т.е. крадат).

14

Анонимен

преди 9 години

Разбирам да извършват някаква общественополезна дейност, за която да не получават пари, да им е безплатен транспорта!Но при положение, че получават доста добри заплати за нищо работа, няколко дни в седмицата, защо им се поема транспорта, а и не само.25 г. изминаха, но мисленето не може явно да се промени за толкова кратко време!

13

Анонимен

преди 9 години

Ми как да си плащат транспорта като в мерцедесите няма кондуктори! Да им назначат и ще си плащат!

12

Мишо

преди 9 години

Въпросът не е само до гъзария.... На кой от тези хубостници му стиска да се срещне с народната любов след мизериите, които въртят? На втората седмица ще си изяде боя от някой.

11

Анонимен

преди 9 години

До ГРАЖДАНИНМалки са им заплатите.

10

Анонимен

преди 9 години

SRAM BULGARINO, TEZI TUFLIECI S PO 5 000 LV I NAGORE ZAPLATI DA PATYVAT BEZPLATNO I DA XAPVAT DEPYTATSKI KIFTETA ZA PO 20 ST. AZ ZATOVA NE GLASYVAM ZA DA NE ME E JAD NA SEBESI CHE SUM CHAS OT TAZI KOCHINA BULGARIA

9

Ганьо

преди 9 години

Мога да кажа , че Велизар Енчев често съм го виждал в метрото

8

Анонимен

преди 9 години

Еднин интересен факт. В пост комунистическите страни и голташка Русия депутатите тичат с ескорт от скъпи автомобили, а в същото време кметът на Лондон и този на Ню Йорк ходят на работа с колело... Ценностна система на душевната беднотия, това е.

7

РБ

преди 9 години

Изчанчена държава!