49

Анонимен

преди 9 години

Какви мъчения,той е само загушкане и целувки.Не за мъчения.Но,факт е тъжен е.

48

Анонимен

преди 9 години

Чудех се що за *** е художника, рисувал детето, защото наистина има нещо смущаващо във физиономията, а то... Поне се е отървало от цял живот мъчения.

47

Чичо Дядко

преди 9 години

Заможен.....със 6 апартамента....Цецо, кажи си.

46

Анонимен

преди 9 години

Това дете,ако знае колко хора плачат за него.Дали, докато е бил жив е знаел,че е толкова желан и обичан?

45

Анонимен

преди 9 години

Това ли ти е критерият за заможност бе, профайлъре? Куфар че бил имал... Ако пък намерят отпечатъци и от обувки, значи е поне със собствен бизнес, щом не ходи бос.

44

логично

преди 9 години

Ако се съмнявате в менталното здраве на убитото детенце, не е ли логично и убиецът му/родственик да е проблемен, повярвал си хахо, с установена диагноза?

43

Анонимен

преди 9 години

Да пуснат снимка на куфара, щом е толкова рядко използван модел. Някой може да си спомни нещо свързано с него, което преди му се е струвало незначително и дори го е забравил. Как разбраха, че убиеца е на 40г.- не знам? Още повече, че е заможен, защото има кола. Защо мислят, че има кола?Има някакви следи ли? Дано го открият по скоро, защото профайлъра е прав, че напоследък остава едно чувство на безнаказаност и това дава увереност на хора с психопаатични умове да извършват престъпления

42

Анонимен

преди 9 години

Това дете,отколко време е било извън граница? На столчето отзад,що да не я мине,като е послушен?Но,обратно в куфра,как е минал,като труп?Освен,ако багажника на колата не е с двойно дъно.И куфара.Той е малък няма,как да знае ,че го водят извън граница.Не разбира.Бебе.Теб те напират сълзи,а на мен топката от гърлото не се маха.Е поревах си де.Ужас е,голям, при това.

41

Анонимен

преди 9 години

Аз ли нямам представа? Добре.Яко.плащат,за това.

40

Анонимен

преди 9 години

До 46.Ти да не мислиш че на границата се проверяват всички куфари.?Представа си нямаш хората какво прекарват.

39

????

преди 9 години

Просто ми напират сълзи от мъка, гняв и болка! Как дете, защо? :( ;( ;(

38

Анонимен

преди 9 години

Кара жигули значи е руски възпитаник.

37

Анонимен

преди 9 години

Ужас!

36

Анонимен

преди 9 години

Не се пренася.Значи е на територията на страната.

35

Анонимен

преди 9 години

До 46Не може ли да заемеш от познат,близък,приятел,куфар,сак,торба?Възможно е!Ако си решил да играеш "калната", сега е момента.Взимаш нечий куфар,правиш,това и обвиняваш,някого който "ож беж" си няма идея.Какво ще му се случи,какво му се случва.Става инцидент, но ти си с на прятеля ти куфара.Е?!Куфара?!Куфара не е доказателство, за нищо.

34

Анонимен

преди 9 години

Българин-профайлър... Две несъвместими неща... Дано няма други такива убийства...

33

Анонимен

преди 9 години

До 92За хора,които не могат да имат деца.За хора,които крещят да имат деца и в следващия момент,като имат изпадат до състояние ня пълно умопомрачение.Това,какво ти говори?!Не си готов,не си узрал толкова,не си отговорен да поемеш,това.А,това са безсъни нощи.Стоене вкъщи и цяло внимвние,съзнание и отдаденост е само и единствено,спрямо децата.Болести,възпитание,разбиране,търпение.Поведение.Изслушване,подкрепа,приятелство ,строгост,забрана,любов,обич.

32

Анонимен

преди 9 години

До 39От дом взети са с едни имена и настоящите им родители,им дават други имена.В един момент, онзи живот в дома е заличен напълно.Никой не може да е наясно.От гледна точка на това,да има стабилност ,както за детето и неговите нови родители,така и за цялото ново семейство.Скоро четох една, таква статия.За подобен случай на взето дете от дом и какво се случва с него след,като бъде осиновено.

31

Анонимен

преди 9 години

Зизи Абсолютно безумие.дано сега е на по добро място и е по щастливо това дете

30

Анонимен

преди 9 години

Кой знае от кой малък град и село е.Кой го знае? В малкия град и село няма къде толкова да го води.Вкъщи и толкова.Нищо чудно, никой да не го знае.Намерете педиатъра на детето.От деня на раждането е ясно за него всичко.Ако не боледува,което не е присъщо за децата на тази възраст,значи детето е взето от някъде.И много не трябва се знае за него.Значи има нещо,което не знаем всички които четем тази ужасна история.