17

Елемаг

преди 9 години

Очаквах някой *** да се изцепи с тая архаична фраза за полето и тиквите.Хубаво,ето ти нещо от ежедневието.като им носех на балкана домати на родата защото съм половин балкандция.Само като ги видя как драпат от щайгата и смучат доматите ,като невидели кат малки деца и винаги се сещам за фразата с полето и тиквите.Нали знаеш че само жълта афъска и сливи виреят горе!!!Ако не знаеш като половин балканджия да те светна!!!

16

Анонимен

преди 9 години

щурава глупава новина

15

до: тиквеника

преди 9 години

Елемаг, а ти си запознат с българщината, колкото дядо ми е запознат с деленето на атомите. Само ще ти цитирам нещо от един велик българин, който е един от най-големите познавачи на българщината (сети се кой е) :"Планината ражда хора, а полето - тикви"

14

Соц

преди 9 години

Ама да му издадат доживотен пропуск за лифтовете :) Така разбирам аз, нека си правят реклама с него ама да му дадат нещо :)

13

Анонимен

преди 9 години

Статията е свободно съчинение по картинка. Пустиняка Елемаг е типичен представител на северозапада. ***, нагъл и правещ се на интересен. От 25 г. в онзи регион комунистите винаги печелят озборите. Голяма част от населението са ***-нагли, мързеливи и крадливи. Хич да не се оплакват! Кой каквото сам синаправи, друг не може да му направи...

12

Анонимен

преди 9 години

Човека живее в най-чистия край на България.

11

Елемаг

преди 9 години

13 запознат си с българщината ,колкото американец знае разположението на Македония!!!Цяла България знае ,че по Балкана се пука ракия най-много с тежки мезета.Ама колкото да драснем ей така нали ?14 кражбите са по-малко горе заради студа!!!Ако се накачулят по Чепеларе и Пампорово жална ви майка.И не бъркайте работливите полски хора с алчните пияндурници в планината,дето искат с декар и половина наследство милионери да стават!!!

10

пустиняк

преди 9 години

В СевероЗападнала България, матряла е много кофти. Там кражбата, лъжата, далаверата са местен спорт, който се практикува ежедневно и ежечасно. Хората там сами са си виновни за положението. Има и свестни, но са толкова малко, че не се забелязват в общата маса.

9

До Елемаг

преди 9 години

абе тежко е в северозапада наистина,ама и вие там пиете по 2 кила ракия на ден и ядете по цел ден кюфтета и пръжки..грам не се грижите за здравето си по принцип

8

Анонимен

преди 9 години

Жив и здрав дае от моята махала е,аз никога не съм го виждал да говори за ски та камоли да кара. Маи саго докарали от рекламната мафия от Пампорово.

7

Анонимен

преди 9 години

Е, на снимката е с ръкавици. Кво лъжете?

6

Анонимен

преди 9 години

Баце, аз предпочитам да гледам телевизия вместо да се потим по баирите.

5

Анонимен

преди 9 години

Евала на човека! Спортува, грижи се за себе си! Спортът преди всичко е уважение към себе си. Вместо да яде дюнери, да пуши цигари, да се алкохолизира и да плюва наред в интернет като повечето индивиди. Да е жив и здрав! Да иляди!

4

Анонимен

преди 9 години

Подвизите на 90-годишния чепеларец продължават и през лятото, когато събира погледите на курортистите по Черноморието с ежедневно преплуване на разстоянието между Сарафово и солниците в Бургас. По думите му преминава го за три часа с плуване в различни стилове.Баси дядката! Евала!

3

Елемаг

преди 9 години

Тоя "матрял" морна вода не е пил.Ела в селата в северозапада да живееш ,да видим за колко 20 лв. ще бъде прибит на момента.Всички можем да сме младенци на Чепеларе и да караме ски!!!Това ми е мнението за статията!!

2

Анонимен

преди 9 години

Браво, деде!

1

1

преди 9 години

Поклон пред такива българи