14

Анонимен

преди 9 години

Как пък започвате неудържимо да се притеснявате.и да говорите по много че трябва евентуално в необозримо бъдеще може би трябва да св вземат неопределени и тайнствени мерки едва когато стане беля ?

13

Анонимен

преди 9 години

В плана 20-20 на сборището на НАТО , Плевналиев се е съгласил с унищожаването на всички военни заводи.. На България военни военни заводи не и се полагат..

12

фаф

преди 9 години

Големи далавери надушвам! Ненчев притеснен да не се разбере колко са крали и че след това са взривили нарочно склада да не си личи. Мазнюга

11

Шоп

преди 9 години

Защо ще ги утилизирате, дайте ги на Украинската армия.

10

Архангел

преди 9 години

В този сайт цензурата е по-голяма, отколкото в "Работническо дело" от 1952 год. Ако не пишеш простащини и не възхваляваш гадовете на власт и хоп - изтрит си! Браво, момчета! Задминахте дядовците си от Народната милиция!

9

Анонимен

преди 9 години

От изреченото от министъро разбирам че скоро пак някъде ще гърми.

8

свой

преди 9 години

какво значение има заповед на Борисов за комисия.нима господин министъра не знае че въпреки всичко станало в с. Г.Лом фирма ВИДЕКС продължава да извършва взривни работи в България.кой е разрешил да има лиценз за това.може би Борисов не знае какво правят неговите министри....

7

Анонимен

преди 9 години

Велизар Енчев щял да прай партия като гръцката сириза,гледам сиромаха и той гледа да се отърка в чужд успех и да внуши на хората ,че е революционер.Да ама с Гоце и Боце сириза няма как да направи дс Енчев

6

Анонимен

преди 9 години

А в елизар Енчев на 4 април ще прави българската Сириза,но явно това не е новина за българските медии,защото така нареди марсиният баце.Само Поглед го отрази.Медии за чудо и приказ.Някой пръднал,друг си присадил коса и все в тоя ред.

5

Волен

преди 9 години

Турция е най прекия път на България към Евразия.Долу ЕС ,да живее Турция

4

РБ

преди 9 години

Бум!Лоша работа!

3

Анонимен

преди 9 години

Нали държавното предприятие гръмна сега, стига сте дискримирали по тип собственост! Проблема е че контрола ви е рекетьорски, а не партньорски! Докато е пълно с калинки в администрацията и по министерските места ще е така.

2

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

България - гетото на Енвропа !Гръцки снаряди, холандски снаряди, западни ***, бежанци и емигранти ...Превърнаха райското кътче България в бунището на Европа ! Факт !Бунище, както за бракувани стоки, така и за лош човешки материал.

1

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Този е живото доказателство, че коса се присажда, но мозък не !