14

Анонимен

преди 9 години

каквото и да става смъртното наказание няма да се върнетакива са времената

13

Ха-Ха-Ха

преди 9 години

Хора, какво става..? Случва се нещо много лошо, което не можем да назовем... Разединени сме. И по-несигурни отвсякога. Кой ще е утре?

12

Анонимен

преди 9 години

До GTТо и Сократ са го осъдили така на времето.И то по неговите закони.Но това е конспирация а не справедливост.Има разлика.

11

Анонимен

преди 9 години

Детето може и да е от бежанци

10

GT

преди 9 години

Много странно. Бабите ви са готови и дават всеки ден по десетки хиляди левове на телефонни измамници, за да ви избавят от правосъдието, понеже са има казали, че сте убили дете и за тези пари ще ви измъкнат, а в същото време искате смъртно наказание. Висша форма на лицемерие. Погледнете се всички в огледалото и ще разберете причините за днешните събития. Можете ли да върнете към живот несправедливо осъден на смърт?!

9

Анонимен

преди 9 години

Жестокоста и честотата на убийствата в държавата изискват драстични мерки.Заплахата от смъртното наказаниe ще ги намали до възможния минимум.

8

GT

преди 9 години

Желанието ви за смъртно наказание и бързото намиране на изкупителна жертва е още един признак за оскотяването ви. Навремето в САЩ така бързо-бързо са премятали едно въже през клона и са бесели първия ***, най-често чернокож. Никакво значение е нямала обективната истина и вината. Важното е тълпата да си получи обесения късметлия. Та и вие натам сте тръгнали. Овча маса, жадна за линч.

7

Анонимен

преди 9 години

Вече се изморих тотално от тази демокрация. Всеки ден умират деца, млади хора и възрастни баби и дядовци от ръцете на рецидивисти, престъпници и всякаква ***, а правосъдието бездейства и дава смешни присъди. До кога народа ще трае и ще търпи, до кога? Престъпника се вразумява само когато знае, че ако го хванат ще умре или няма до края на дните си да излезе на свобода. Много примери показват, че те от хуманност не разбират и като излезнат на свобода пак започват с престъпленията.

6

GT

преди 9 години

Спокойно, смъртното наказание ще се върне по ваше желание и много бързо ще намират и осъждат "виновните". Всички ще са все политически неудобни и бунтуващи се граждани. Вие си го пожелахте.

5

Запознат

преди 9 години

До отвратенЗа информация на всички.Смъртното наказание в България не е отменяно никога.Прието е да не се прилага.Но няма закон който да го отменя.Такъв закон не е приеман никога.Така ,че е само въпрос на решение на съответния съд.Ако някой не вярва да пита някой стар съдия.Но не и адвокат

4

отвратен

преди 9 години

Искам национален референдум за връщане на смъртното наказание.

3

Анонимен

преди 9 години

Господ да даде мир на това клето детенце! Амин! Убиецът му бих убил, без страх от Бога. И без страх за мен самият. ***, посегнала на дете не заслужава живот!!!

2

рамина

преди 9 години

Боже, до къде пропадна човечносттаДано да хванат този *** и да го пратят в затвораТам ще му видят сметката. Мир за тази невинна душа

1

Анонимен

преди 9 години

5 godishno dete? specialno za takiva slu4ai za ubiistva na deca , triabva da ima smyrtna prisyda zadyljitelno e