36

Анонимен

преди 9 години

Мисля,че ще бъде по-лесно Бойко, костов и американския посланик да се обявят за Триумвират и да управляват за винаги. Не ми се участва в тази пошла, евтина и аморална шоупрограма наречена бг избори. Без мен.

35

Анонимен

преди 9 години

Чудно ми е(да не се случва де),но хипотетично ако Мишо го ступат няколко 17 годишни като онзи човек в Мола,дали пак ще иска да им дава избирателни права?

34

Митко

преди 9 години

Целта на това предложение на "професора" е ясна. Да се елиминира влиянието на възрастните хора и да се даде предимство на младите мутри, трениращи всеки ден и гълтащи анаболи, да поддържат ГЕРБ /те затова са спортните зали дето ги прави държавата/. Имаше доста интелигентни млади българи, но държавата умишлено ги прогони в чужбина, заедно с родителите им. Повече от 2 милиона са общо. Само че, за да се развива една държава в правилната посока "не трябва само сила, трябва и акъл".

33

Анонимен

преди 9 години

Когато си непълнолетен както иска Мишо,купуването и продаването на гласове престъпление ли е?Могат ли да те осъдят?

32

амет

преди 9 години

Този маргинал няма спирачка.Ега ти мераците да се явява пред камерите и микрофоните.

31

Анонимен

преди 9 години

Проф. Константинов каза 1 600 000 мъртви души в избирателните списъци!!!Ренета Инджова обяви над 600 000 грешно добавени в списъците при преброяването!!!Без да се изчистят списъците няма значение дали се гласува!!!!Това е диктатура!!!

30

Анонимен

преди 9 години

Той накрая и Хитлер е пращал 15 годишните на фронта.Ако направим аналогия след някоя година,две може и да започнем да се оправяме....:))

29

Анонимен

преди 9 години

Лесно е да се ограничи *** да не гласува,обаче щом нямаш право да гласуваш,трябва да имаш поне покрив и парче хляб от държавата.Ако искаш да гласуваш ще учиш и ще се развиваш,ще си плащаш данъците,иначе стой си в гетото и си трай!

28

Анонимен

преди 9 години

Ей.....това жаждата за власт е страхотна напаст! Ако могат, ще задължат и първолаците да гласуват, защото вече са грамотни. Аз пък не гласувам изобщо и крака ми няма да стъпи на избори...и без това всичко е огромна манипулация. Имаше клип във фейса, как като няма гласуващи, се тъпчат бюлетини в урните от комисията, ама не една или две, а десетки. И защо да ходя да си губя времето в избори, като резултатът предварително е ясен. Подкупени комисии, предварително разпределени места в парламента.

27

Анонимен

преди 9 години

по скоро да се ограничи гласуването до 55 г.

26

Анонимен

преди 9 години

АЗ ПЪК ПРЕДЛАГАМ ДА ГЛАСУВАТ И ПЕЛЕНАЧЕТАТА. А НАЙ ДОБРЕ ЩЕ Е ДА ГЛАСУВАТ И ТЕЗИ КОИТО СА ОЩЕ В УТРОБИТЕ НА МАЙКИТЕ СИ. ПО-ЗДРАВ-НА *** И НА ЦЕЛОТО ТИ ДОМАЧАДИЕ.

25

за 24

преди 9 години

Я не ни разсмивай! Те се канят пенсионната възраст да я вдигат постепенно и до 68 години в бъдеще, ти ги обяви за изкукали... Разминаване в опорните точки нещо се получава.....

24

Тъпанар

преди 9 години

Вместо да регулират(намалят) броя на имащите право на глас, колегите от ЦИК предлагат да ги увеличим. Докога ще траем "хора" с никакво понятие, или интерес, от политика да имат равен глас с тези които се опитват да подобрят положението в нашата Родина.

23

ВГЗ

преди 9 години

Аз Предлагам още с раждането да могат да гласуват!!!!!!!!!!!!!

22

mhm

преди 9 години

По скоро да ограничим възрастта до 65 годишна възраст за гласуване! Както и образователен ценз - минимум средно образование!

21

Анонимен

преди 9 години

НАЛИ ЗНАЕТЕ ОТ КОЕ ПЛЕМЕ Е ПРЕОБЛАДАВАЩАТА ЧАСТ НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ!

20

Ново двайсе и белот

преди 9 години

Те и сега гласуват,но като навършат осемнадесет години.Изборната секция е на терминал 2...

19

Анонимен

преди 9 години

Абе глупости бе!Те тия в МОЛА дето пребиха човека са на по 21+ и правят глупости.Онова хлапе на 15 вика на майка си ''Ще ви побъркам''и тоя *** иска избирателни права да им дава?!Полудял е Мишо от математиката!Не му сработва тъпата програма и му трябват избиратели за да му тръгне модела със сметките за изборите.

18

Анонимен

преди 9 години

DA SE SVALI DO 12-13 G.--NALI ROMKITE NA TEZI GODINI RAGDAT.KOLKO GLUPAV E TOZI PREDLOGITEL

17

Анонимен

преди 9 години

За мен идеята за сваляне на възрастовата граница е нова и все още не съм я предъвкал за да имам мнение.Колкото до задължителността на гласуването - съгласен съм, но при условие, че се въведе някакъв ценз на входа - бил той образователен или на коректност към обществото. Например като да съм си платил данъците за последните няколко години. Ясно ми е, че последното никак няма да се хареса на любителите на правата и свободите, но след като ще се правим на общество, поне да е както трябва.