93

Sandokana

преди 9 години

Ей, каквото си посял такова ще пожънеш. Това са първите плодове на демокрацията. 25г. демокрация съвпадат точно с възрастта на тези младежи. Нашият вожд Бате Боко е много прав. Мат'ряла, мат'ряла е лош. Умните деца на България заминават от родината и скоро няма да се върнат, ако въобще се върнат. Тука остава утайката. Героите от статията са типичните представители на тази прослойка. Те се гордеят, че са част от долната класа. Не искам да съм лош пророк, но ще е тежко бъдещето на умните хора в БГ

92

,

преди 9 години

аз и да искам не мога да вляза повече в този мол :) Заради чалгата, простотията и подобни случки се изнесох от Варна и България със цялото си семейство

91

ф

преди 9 години

каквото са гледали вкъщи и по планета, такова показват. Кретенчета. Сега ще влезнат за по 20 годинки и ще излезнат още по-големи престъпници, защото простотията няма оправяне

90

ас

преди 9 години

тази чалга до какво опростяване води не е истина

89

Анонимен

преди 9 години

Боже-божее...;(

88

Анонимен

преди 9 години

Варненци, ако сте хора и имате малко съвест спрете да ходите 1 година в този МОЛ за да фалират и след това служителите да си го изкарат на охранителите както те са направили с бездомника.Прочети още на: dnes.bg/temida/2015/03/19/ohranitelite-ot-mola-jestoki-agresivni-bili-sa-i-drug-pyt.257879#comment-newest

87

Анонимен

преди 9 години

С чалга ще е ,с какво друго!

86

ицо

преди 9 години

До АнонименДобре е колега че все още ни има такива дето се чудим от къде дойде наистина тази простотия и ограниченост на младите хора,иначе остават братята роми и тия отломки на нечии нагон.

85

Анонимен

преди 9 години

Познах.Не беше трудно да се досетя,че собствениците на мола са създадени от бандитския преход на БКП БСП ДС.По канал 1 на БНТ позагатнаха.Очакваме още журналистическо разследване,ако има независима журналистика. КК "Албена" АД има ли дял в мола?

84

Анонимен

преди 9 години

Кометиращите от сектор "Юруш" намаляха с трима.

83

Анонимен

преди 9 години

Чудя се къде живея? От къде дойде тази епидемия на простотия и неадекватност, агресия и все по-абсурдни неща, които се случват.

82

Анонимен

преди 9 години

МОЛ-а трябва да бъде бойкотиран от гражданите. Когато един МОЛ фалира заради такова престъпление, другите МОЛ-ове ще се замислят как да наемат охранители и как да контролират работата им.

81

Анонимен

преди 9 години

Тия тримцата не трябва да излизат от затвора, нещастни, *** гадове.

80

Анонимен

преди 9 години

Малко съм небрежен в облеклото и вече се замислям дали за мен не е рисково да посещавам МОЛ-ове. Там май убиват "невзискателните към външния вид", както се изразява шефа на търговския център.

79

FRTSMVSMNVMNHLDMN

преди 9 години

Ето някои въпроси от " работодателя" при назначаване на служители в охранителната фирма :- 1.Обичате ли да биете хора за удоволствие ?-2.Обичате ли да слушате чалга ?-3.Обичате ли да въртите ножове ?Ако отговора е Дато вие сте нашият нов служител !

78

и още

преди 9 години

До АТАКИСТУчеха ни и пред някакъв вход колкото и да бързаме , да направим път на жените, старците и малките деца. Учеха ни да помагаме на възрастните хора и да ги уважаваме. В читанката ни имаше един разказ за дядото, сина и внучето и за дървената гаванка. Който е учил по това време се сеща какво имам на предвид.

77

шокиран съм!

преди 9 години

След откриването на мола го посетих 3-4 пъти заедно с приятели. Не знаех, че рискувам живота си в тая сграда. По някаква причина на приятелите ми не им хареса нещо точно тоя мол и от няколко години никой от нас не е стъпвал там. А сега се разбира и че посещението на Гранд Мол е опасно за живота. Трябва вероятно да се постави голяма табела или пътен знак "Не влизай! Опасно за живота!" по подобие на табелите върху трафопостовете.

76

Анонимен

преди 9 години

Освободете тия момчета.Те са "защитници' на първоначалния капитал на червените перестройчици.

75

Евклид

преди 9 години

Разбрах, че охранителите биячи са вече безработни. Те ще увеличат броя на бандитите, като тези, които крадат гуми в моловете, защото да си бандит в България е много по-безопасно и ненаказуемо отколкото да си охранител. Да благодарим на българските журналисти за рахатлъка на бандитите у нас.

74

Анонимен

преди 9 години

На простия му дай власт и му гледай сеира.Така казваше дядо ми,наблюдавайки издевателствата на комунистите след19 44 година.Тия са внуците на ония убийци.