25

Shark

преди 9 години

Ми то тея плоски номера с плашилата ги знаят и другите бе Местанче, не само вие от ДПС. И щом електората ви е толкоз...малоу....опа, плашлив що пък да не се използва, от всички а!!!

24

Этнический Конфликт

преди 9 години

Ако толкова желаете да се сбиеме то ще стане! Но Готови ли сме да платим цената? И кой етнос ще даде най-много жертви???

23

Анонимен

преди 9 години

Aбе този нормаен ли е, много отчаяни ходове от турчоята почнаха да идват. Значи и краят им е близко!

22

никита

преди 9 години

Местане, Местане...вече не сработва тази тактика. Нали има тайна навота.Как се знае за кого е гласувал някой, а ? Май нещата ви се изплъзват и този модел ще придобие национален мащаб.За това ви са кахърите - че ще изтървете нащата тотално и пак вкарвате интригат.Много интересно, ако тия хора си плащат тока, как ще останат без такъв.По-скоро, тези методи са от вашата компетентност...

21

Изотзадзе

преди 9 години

Агент Зидаров, как така ? Само вие имате право на това ! Кой е имал смелостта да заплаши вашите крепостни селяни. Ами те утре и за тютюна ще скачат с вашите номера, хайде холан .....

20

Ми стана

преди 9 години

Тази политика е характерна за емисарите на ДПС. Нека припомня, колко години се плашеха производителите на тютюн, нека припомня, как 25 години ДПС играе на етническата карта и плашиха избирателите си, че без тях ще бъдат подложение на изтребление. Сори г-н Местан, но ние имаме проблем с вас, а не с тези, от чиято пот и кръв се оядохте

19

избирател-безпартиен

преди 9 години

Доган и Местан 25 години плашат българските мюсюлмани и ги използват като крепостни селяни само за гласуване. Сега изведнъж друг ги плашил и това е лошо , защото не е той . Местане защо не се скриеш в някоя землянка със Станишев и да си се целувате .

18

анонимен

преди 9 години

До Пешко ДПС СИ ОТИВА И ПРАВИ ПЬТ НА ДПС--2----РБ---РАЗТУРИ БЬЛГАРИЯ

17

Анонимен

преди 9 години

Това е дискриминация по " акъл " спрямо избирателите на ДПС .Комисията за защита от дискриминация да се самосезира ВЕДНАГА !

16

Arhangel

преди 9 години

Ретроспективните прийоми на този господин, при опитите му за еманципация на съвсем имагинерни релации, добиват съвсем трансцендентален отенък. Апологизирането на подобни иманентни теореми би довело до суисидна транскрипция на досегашния му релевантно-емпиричен бихевиоризъм :)

15

Анонимен

преди 9 години

На 90% от избирателите на ДПС трябва да им бъде спрян тока и водата, защото са незаконно вързани, и в много от случаите нищо на плащат

14

Анонимен

преди 9 години

Като гледах какви хорица гласуваха в Сърница които едвам говореха Български език не се учудвам, че може да ги лъжат и плашат. Сърница все едно е друга планета. ДПС използват това но все има хора които мислят и имат информация. Козела Местан не може вечно да ги манипулира. Рано или късно ще се отърват от тези пиявици като Доган, Местан и другата ***.

13

111

преди 9 години

Стига лъга , Местане !

12

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

БОСТАН !

11

Анонимен

преди 9 години

Лъжат!Не ви ли е срам да плашите хората Местан бей!До кога ще насаждате омраза между населението на България на верска основа?

10

?!?

преди 9 години

Местан, защо ги плашите! То и *** червейте е ясно, че каквото каже ДПС там това става. Заначи сами си ги плашите, ама те накрая ще ви счупят лакомите уста!

9

тцЪ

преди 9 години

Само дето удобно е пропуснал да спомене, че ДПС държат единствените възможности за препитание в онзи район... И ако хората не гласуват правилно, са свободни да се изселят или да пукнат от глад.

8

Анонимен

преди 9 години

Ама как пък не! Кой ли е назначавал горските в този район?

7

Абе , другариии..

преди 9 години

...защо страха на руските дупедавци в България , е толкова голем от ДПС??!!Страх ви е за собствените розички ли ...?

6

ALI BABA

преди 9 години

ALO MESTANCHO,DOGANCHO QJTE SLANINA I SE MAJETE S NEQ I KAFEVITE TOCHKI SASHTO XS XA XA XA XA XA XA XA