33

Анонимен

преди 9 години

Продължавайте да се ежите на Русия, пък после ревете за руснаците... Няма такава ***

32

тая тъпня

преди 9 години

да оди у кърджали да оправя бизнеса на тейко си...да не се занимава с бг туризма,щото няма толкова акъл в кратуната си...***...

31

нулев

преди 9 години

КАК РАЗБИРАТ КОЛКО % са чужденците,като всичко водят на черно,плащанията са под масата,само за един ден,все плачат,а пък са най богатите,правят хотел след хотел.Другите държави ще се избият за руски туристи,защото плащат без да питат колко е сметката.Като влязат на запад в магазините,нищо не остава след тях.Такава държава като нашата няма никъде,то не бе крадене,то не бе разрушение,а бе къде ще живеете бе соровци и еврогейци.

30

далеч

преди 9 години

Моите познати които са били по БГ морето имат прекрасни спомени диариа,отвратителна храна,персонал под всякаква критика ,всеки гледа да ги изльже,,кожни заболявания след ваканцията.Като чуят думата Б-я се усмихват с ирония и не искат никога вече да се врьщат там.

29

Анонимен

преди 9 години

Bloomberg: 7 европейски страни рушат санкциите на ЕС срещу Русия !Кипър, Испания, Унгария, Словакия, Гърция, Австрия, Италия !Тия по-прости ли са от нас или по бедни ?!

28

Анонимен

преди 9 години

А, а ами та таковата - гърците и кипърците как пък си намериха начин да са на друг визов кодекс, нищо че отпреди нас са с ЕС, а пък ние неможем - що така бе моме, а?!

27

Анонимен

преди 9 години

Ами да не идват и без тях живота продължава

26

vesko02

преди 9 години

Като се чудим кого да излъжем или прецакаме,какви туристи освен руснаци чакате?

25

хх

преди 9 години

Откакто съществуват частни хотели чувам непрестанно един и същи вой - олеле майко , провали се сезонът.Я германците ще са малко, я руснаците, или ще вали или много ще пече, непрестанно ред сълзи и два сополи, а всички карат коли от по 200 хиляди и нагоре, парите си не знаят, чупки и стойки колкото искаш. А нито заплати плащат като хората, нито данъци, ай сиктир от тука че ми писна от хотелиерски мутрафони.

24

Анонимен

преди 9 години

Какво са 250 хил. турист, бързо ще ги наваксате, някакви си 3-4% от туристите ни за цяла година, ама сега какво толкова, малко да се усетят по морето с тия ми ти хотели, ще затворят някой и друг хотел, малко магазинчета, но ще е по-спокойно, а и руснаците са едни такива, какво да ви кажа, говорят си само на руски, не са като немците, англичаните или пък скандинавските младежи.

23

Да бе

преди 9 години

Е как така с туристи от източна Европа ще спасяваме сезона?

22

:)

преди 9 години

Скоро по ТВ някакъв управител на голяма туристическа агенция говореше за чувствителен спад при немските туристи (ако правилно си спомням 30-40 %), тук пишете за 5-10% увеличение. Кой ли е прав? Този, който работи с немците или министерството на стакмистиката :) Моят съвет към хората по Черноморието е да се приготвят за много, ама много слаб сезон.

21

anon

преди 9 години

"привличане на по-висок клас туристи"... това как ще стане - с клоаките- плажове като тази на снимката? тоя влак с по-високия клас туристи *** го изпусна много отдавна. сваляйте цените и се молете да стъпите на финансовите възможности на обикновените българи, че... иначе ще трябва да ядете цимент, пластмаса и да пиете фекална морска вода...

20

Христо

преди 9 години

От всяка фраза в тази статия блика искрена некомпетентност по въпросите на туризма. Съжалявам, че си загубих от ценното си време за да я прочета.

19

Професор

преди 9 години

Мастиката подобрява качествата на мъжкото семе.

18

Анонимен

преди 9 години

Бай Пу ангажира водкажиите на пожизнен военен поход,така ,че няма да почиват на този свят.

17

Чукча читател

преди 9 години

Нещо за сирийските "туристи" не правите ли, като законодателни промени с "по-къс" хоризонт ?

16

Колко жалко

преди 9 години

*** нямало да идват.Няма я.Защото сме нямали одеколон ,,Тройной'' в 0,5 литрови опаковки.

15

Анонимен

преди 9 години

"Правим всичко възможно да спасим сезон Лято 2015"Първо направиха всичко възможно да го провалят, сега правят всичко възможно да го спасят... важното е да се вижда, че се върши нещо...

14

Анонимен

преди 9 години

Те ще ходят в окупиран Украински Крим.Блазе им.