40

:)

преди 9 години

На свинче звънче !Някой ще *** парички по европроекти :)

39

Анонимен

преди 9 години

gledaite kakvo praviat v bialite strani, namesto da proektirate gluposti za PARI ili viknete zapadni arhitekti.

38

Жони

преди 9 години

Защо има гейски знамена ??

37

Овцата Шон

преди 9 години

Скоро може да задминем и Скопие по бутафория

36

Тялото

преди 9 години

В Германия и скандинавските страни проектират градове без автомобили до 20-30 години, ние строим трилентови платна в центъра.Дишаме най-замърсения и отровен въздух, но мислим как да го направим още по-зле и "удобно" за замърсяващите.

35

Анонимен

преди 9 години

A аз искама да асфалтират бул. Цар Борис III, тия павета много тропат, както на колите така и на живущите около него. За какво е хубавата пешеходна и велоалея по него, като паветата развалят всичко.

34

Apostol

преди 9 години

Прахови частици и замърсяване на въздуха най-ефективно се ловят с водни площи. София е център на всички фекални и отходни води заустени в реките идващи от Витоша поради липсата на канализации , контрол, санкции ...Отношението на всички власти към водите е като към неизчерпаем източник и бунище, канал, тотално варварство

33

Миро Плувката

преди 9 години

Ако Перловска река се зариби,ще избият рибата.

32

Анонимен

преди 9 години

Ако асфалтират вместо тези шарени плочки ще може да се карат ролери и тротинетки, някои може да използват това вместо транспорт :D

31

Аз съм ЗА

преди 9 години

Полицията да излезе от канцелариите и на всеки 500 метра да има двойка патрулиращи полицаи, които да регулират трафика, движението реда и паркирането. Нали това им е работата и затова вземат заплати.

30

Анонимен

преди 9 години

Всъшност малко в страни остана въпросът, кой, как и защо точно на тази фирма е възложил да проектират този псевдопроект? По едно време беше модерно да се пита кой срещу заплащане. А сега защо никой не пита? Или парите са вече нанестени! Кой а?

29

ТЪПО

преди 9 години

Айде пак повече ленти за автомобилите. ЗАЩО? Искам повече тротоар, повече зелени площи, алеи и пейки. Пътя и сега си е достатъчен. Вижте какво правят по света - пешеходни зони и изцяло премахват уличното платно. Пък нашите "архитекти" ще го увеличават. ТЪПО !

28

скънка

преди 9 години

че улиците на София са тесни за толкова много коли, няма спор. В другите градове хората имат подсигурени не ДВА,а една дузина метролъча, с които могат да се придвиждват, след което от работа на тяхната спирка, на кололото и гг.Тук от Младост до Сити клиник например, което се взема с кола за 10-15 минс МАКС, трябва да се пътува с градски транспорт за 40!И не на последно място - колко по малко щяха да са задръстванията, ако всеки си караше в посоката, а не да мине вляво и да чака с десен мигач 1

27

Иди Амин

преди 9 години

"Ето какво хuбави неща ни носи членството в ЕС и НАТО - красива и модерна европейска столица, а ако бяхме останали с Русия София щеше да бъде една *** клоака."Казано от истински квартален . София Е *** клоака, един болестотворен пренаселен коптор, доближаващ най-лошите градове в Югоизточна Азия и Южна Америка както по дух, така и по мръсотия. Дори градове като Минск и Новгород са далеч по-европейски от балканския бардак с претенции за развит град (че и столица на културата !)

26

Sofianec

преди 9 години

Има ли петиция за спиране на проекта ?Готов съм да в подпиша7 млн са нищо за това колко проблеми допълнително ще създадат както здравословни така и с увеличаването на колите.

25

Анонимен

преди 9 години

А защо няма такива проекти по малките градове и села ???

24

Анонимен

преди 9 години

Не приканвайте хората да спортуват там, при положение че показахте колко е прашен въздуха. Освен това и шофьори и минувачи ще са в постоянен стрес да излети някоя топка, фризби или перце, лента (бухалка) за художествена гимнастика и човек притичващ подир тях.

23

Иво

преди 9 години

Проекта не е лош, но няма да отпуши трафика. За да стане това са нужни 2 простички неща1. Всички улици да станат еднопосочни, а на местата за ляв завой - кръгови2. полицията да излезе от канцелариите и на всеки 500 метра да има двойка патрулиращаи полицаи, които да регулират трафика, движението реда и паркирането. Като вредни да вземат процент от парите за глобиИначе нищо няма да стане- пак ще си стоим в задръстванията.

22

SOFF

преди 9 години

Жал ме е да гледам такива нескопосани аматьорски проектчета. Перловската река е толкова малка в сухо време. Веднъж на 2 години става 2 метра по-висока, а веднъж на 10 години стига почти до мостовете, на 1 метър под тях. Тогава всичкото инвестиция: пейки, статуйки и цветенца отива по дяволите, може и някой заплес да се удави. Недейте да рушите неща, правени от великия инж. Иван Иванов - бивш кмет на София. Той е истински ИНЖЕНЕР, а авторите на тази идейка са художници и икономисти.

21

gogo

преди 9 години

покриват канала отгоре и правят зелени площи с много дървета ,какви са тия площадки , какви са тия алеики между платната