24

Анонимен

преди 9 години

Тези *** колко възрастни хора изтрепаха за някакви смешни пари, а държавата и прокуратурата дремят. Така няма да я бъде, скинарите няма да издържат.

23

Анонимен

преди 9 години

Колко от вас са чували за ген. Стою Неделчев? За случая с нахлуването на танкове в "Столипиново" през 1978 г.? Потърсете. Случката е била същата, но последвана от жестоко убийство.

22

Анонимен

преди 9 години

така е през демокрацията - биячите на свобода! А ако беше през татово време тези досега да бяха ги пък тях потрошили и айде на Белене, да почукат камъни няколко години! Сега разбираме ли, че демокрацията е по-лоша от социализъма? Кражби, беззаконие, липса на присъди, неангажираност на полицията! Това цели да няма ред и така по-лесно се управлява в условия на страх. В това време живота минава мачкайки всички ни заради безумията на шепа управляващи! И ги търпим?

21

Пазвантин

преди 9 години

Можеби я спасило, че са били две..............Пуснати под гаранция за 200 лв ? То за риболов извън сезона наказват с 3-4000 лв бре

20

Съ нами Богъ!

преди 9 години

В статията за полицаят застрелял *** сума ти народ скочи - "не било хуманно, не било правилно, Америка била страната на убийствата, в България не трябвало да се прилага същото" и т.н. коментари. И сега ли продължавате да мислите така? Ако маймуните знаеха, че после ще го отнесат жестоко, дали щяха да пипнат момичето? А ако това се беше случило на вашата дъщеря? Пак ли щяхте да настоявате за човешките права на тези създания?

19

До Анонимен

преди 9 години

Така ами, вместо да раздели тези 20 лева с братята роми, ги кара да се изморяват момчетата и да се червят в съда!

18

Анонимен

преди 9 години

Всеки ден се пише за бити и убити от ***! А със сигурност има още толкова случаи за които не се знае от обществото. Няма справедливист в тая държава, Бойко пази етническия мир. А въобще държава има ли?

17

Румбо

преди 9 години

Знаете ли как се оправя зъл катър/муле?Слаба храна и тежка работа!Да му треперят колената и няма да мисли за бели!С тея е същото!Нямало работа?Пълно е,я колко пътища има за строене.

16

Анонимен

преди 9 години

Действителността ни настига все повече.

15

Анонимен

преди 9 години

Защо в другите държави никой не смее да влезне в чужда къща, дори празна и изоставена? А в България крадци и бандити влизат в обитавани къщи, нагло пребиват, убиват, ограбват те и на улицата и не се наказват от съда???

14

анонимен

преди 9 години

връщане на свъртното наказание незабавно

13

Анонимен

преди 9 години

За всички е видно, че момичето носи цялата вина. С тия 20 лв. ще купи ракия само до обяд, а после?

12

Един от народа

преди 9 години

Е, няма ги законите на Т.Живков. Закриха Белене и сега очаквайте нашето затриване като нация.

11

Един Българин

преди 9 години

До Анонимен 17Ако имаше съд (а не Кой?) щяха да излязат бая на червено от тази "инвестиция".16 има принудителен труд - сами ще се издържат.

10

Анонимен

преди 9 години

Не е виноввн тоз който яде баницата. Обществено полезен труд по мини и магистрали,ако не си вършат съвестно рабитата,карцер.

9

Анонимен

преди 9 години

Ако някой не е забелязал държава от поне 10 години вече няма. Няма образование, няма здравеопазване, армия, полиция, икономика и никаква сигурност. Или ще те пребии *** или ще те сгази биснесменче с джипа си. Избора си е твой, все пак живеем в демократична държава

8

Анонимен

преди 9 години

Закон за носене на оръжие на всички без регистрации в полицията закон за неприкосновеност на личността и собствеността.

7

Анонимен

преди 9 години

От полицаи съм чувал, че няма ли труп,няма престъпление.

6

Анонимен

преди 9 години

Според последни данни жената ще бъде осъдена условно на три години затвор и 2000 лева глоба за нетолерантно поведение спрямо ромското малцинство.

5

Комитета от Хелзинки

преди 9 години

Тази нещо се оплаква ли? Вие не разбрахте ли, че ромите щом искат нещо, трябва да им го давате? Иначе ще ви съдим за расизъм!