5

Редник Браян

преди 9 години

*** то и сега имаме армия. Малка ама има. Що не ги изкарват да ринат. И техника имат. В селските райони снегопочистването в крайна сметка се върши от кооперациите с онези големите дживотни дет си ги купуват със субсидии. При тях няма спирка.

4

SS

преди 9 години

До zeusНищо и няма на 131-цата. Тая машина е създадена за точно такив условия. Лошото е само , че ги разпродадоха и изрязаха за скрсб.Не си мисли , че сега можеш да си купиш нещо по функционално, най - много да е с по малък разход.

3

Анонимен

преди 9 години

Добре че тук там има останал някой 40 годишен руски роторен снегорин.

2

SS

преди 9 години

Ех ако беше по ТОШОВО време! Щеше да са вдигнали по тревога едно 10 - 15 хиляди войника и суматия механизация, а сега гражданска защита седи с единия пръст в дупето а другия в носа и от време на време ги разменя и си вика МАЛЕ МАЛЕ кво ша прайм сега. 240 пауна седят на топло в парламента цъкат с уста и блеят на запад дааиите пааараа са пратили една женица да организира едни хора дето ни се водят ни се карат.НЯМА ВОЙСКА НЯМА ДЪРЖАВА

1

zeus

преди 9 години

Снегорина на снимката е на шасито на Зил-131, предполагам още от времето, когато дядото на Лилянка се е ползвал с привилегии на активен борец. Вместо нови коли да бяха купили малко нова техника. Защо няма изискване за фирмите, с които са сключили договори за почистване, да разполагат с такива машини?