13

Prayer

преди 9 години

Който е глупав още не е разбрал, че САЩ са много по- страшна опасност за света и много по- страшна диктатура от бившия СССР! Всичко беше обречено вече и нямаше надежда за спасение от новия Биг Брадър, когато Русия отново се отърси от развалините докарани от нейни и западни политици. Озъби се и изрева и мишоците се изпокриха.Подкрепи Боже истинската Русия, за да спасиш нашия свят!Прочети още на: dnes.bg/redakcia/2015/03/10/nastroeniiata-v-rusiia-sreshtu-sasht-sa-po-silni-i-ot-vremeto-na-sssr.256863,1#comment-newest

12

@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 9 години

Хиляди години изминаха от както човеците бродят по тази Земя и така не съумяха да се научат да просперират в мир и благоденствие.Все за войни мислят....Ама тази , може да им е последна......

11

преди 9 години

Един съюз.Една армия.Една полиция.============Именно. И ще стане. Колкото по скоро толкова по добре, да видим Сокола как ще краде по 2 млн. от сделка ако има Европейски съд у нас?

10

Byzantine

преди 9 години

То и сега Европа не е суверенна с изключение на няколко държави . Ако САЩ не се изрита от Европа , войната е в кърпа вързана .

9

ЕС

преди 9 години

И Русия си има армия, дя не си мислиш, че там всички тия народности се разбират и обичат безпределно?

8

Анонимен

преди 9 години

Ако ще се бием със САЩ аз се записвам доброволец в Европейската Армия пари не искам , ще карам на фотосинтеза.. И ще убия най-малко 5-6 окупатора.

7

Анонимен

преди 9 години

Естествено че обща европейска армия няма да има просто защото ще има разногласия. Няма как примерно сърби,босненци и хървати да са приятели и да се бият рамо до рамо. Словаците и унгарците също не се тачат много много. Поляците и германците също, нищо че се правят на приятели.Християнските страни от балканите няма да се борят заедно с турците, особенно ние,сърбите и гърците бая ще се дръпнем.Никога няма да има единство в Европа ( което искам, но няма как) защото сме с различни. Тва е.

6

зо 7

преди 9 години

Да не си забравиш апаратчето за астмата кат тръгваш!

5

ЕС

преди 9 години

До СтранджатаЩе се бие ако ни нападнат, поне засега не съм видял имперски амбиции в ЕС.

4

Анонимен

преди 9 години

Защо не ми даде бог армията на Дарт Вейдър за 1 седмица да унищожа САЩ..

3

Анонимен

преди 9 години

Преди 10 години по рано пак армия събрана от цяла Европа тръгна към Русия.И не се върна.Забравяте,забравяте.....Пак ще го ядете напукания.Да не забравят вазелина.

2

ЕС

преди 9 години

Англия къш от ЕС, а ние останалите ще си направем една здрава държава и армия.

1

бай Ганьо

преди 9 години

Добре че е Добрия Чичо Сам да ни варди нас и ЕС от Мечока !