19

М да

преди 9 години

Опозицията ще каже всичко което и кажат в посолството на САЩ. Хубавото е че подкрепта за тези *** които 9--те бяха на власт и продаваха Русия сега е близка до нула. Реално опозицията на Путин са комунистите и националистите.

18

Анонимен

преди 9 години

До ГошуПротиворечиш сам на себе си. Казваш логика да не очакваш, а вкарваш много логични обяснения.На Путин изобщо не му е проблем този митинг, а с убийството рискува да предизвика вълнения. И ако се поразтърсиш, ще видиш че самата опозиция признава - това убуйство не е изгодно за Путин.

17

Анонимен

преди 9 години

Благодарение на Америка та озъпти Руската *** от преврати убииства и воини.Всички малки дърйави чакат Америка даги освободи а не скапаната Русия.Путин 6те6е за нула време да превземе Европа но уви.

16

Анонимен

преди 9 години

До pismo-------------То и всеки който казва "Аз съм Шарли" е заплашен и във Франция стреляха по хора, но трябва ли да обвиняваме президента за това?Може ли един човек да въдвори ред в най-голяма държава в света?

15

Анонимен

преди 9 години

Да Морзилка Путин обича кучетата несе прави че незнае6 него за6титаваи.Които е работил за КГБ него хвали.Вие незнаете какво вър6и КГБ.Ако има как 6те взриви целият свят от мръсотии но благодарение на АМЕРИКА.Иначе ние спукана работата.По добре да има воина от колкото Русия да ни превземе.Не даи боже.

14

Лили

преди 9 години

ако беше толкова кадърен Немцов, нямаше да е бивш! Имал е толкова възможности, но явно си е повярвал, че може да е соло и господарят му го е очистил. И толкова шум за една провокация...Нещо не им се оправдаха надеждите за очерняне на Путин и затова са бесни маймуните.

13

pismo

преди 9 години

По-скоро е "писмо от Путин";1.Предупреждава, че ПОД РЪКА МУ са ВИНАГИ бойци-ислямисти като Кадиров и сие, били се и против Украйна.( те се бият и на страната на ИД, БЕЗ да крият.)2.Защо политолозите искат да внушат, че Путин иска да се бие СРЕЩУ ИД??КАК ще стане, като НАГРАЖДАВА Кадиров за вярна служба и "трудови" успехи.2.Как войски на ОНД( главно КАДИРОВИ бойци) ще се бият ПРОТИВ ИД, след като под носа на Путин убиха Немцов.т.е. всеки европеец, демократ е ЗАПЛАШЕН,дори да се разхожда из Мос

12

Анонимен

преди 9 години

До МихаилЗа назидание Путин вкарва в затвора. Справка: Ходорковски. Това е достатъчно.И правилно прави. Иначе Русия щеше да заприлича на Украйна, където нямаше силна ръка да покаже на олигарсите, че това все пак е тяхна Родина.

11

Анонимен

преди 9 години

до 12--------И освен това точно преди митинга, организиран от него, и то срещу изпращането на войски в Украйна. И Путин решил да го убие. :)Точно сега решил да му изпрати ударна група да го ликвидира на центъра, пред Кремъл!ШегоУбийци

10

Анонимен

преди 9 години

Няма начин да изпратиш писмо до Путин и да не получиш обратна разписка!

9

Анонимен

преди 9 години

До Не е рубладжияРазбира се че е Путин. Точно пред Кремъла, най-изгодния за него опозиционер, че и целия свят да го обвинява. Сън не спал Путин да измисли как да утрепе Немцов. И накрая решил - дай да го застрелям в центъра на Москва. МИСЛИ малко, а не да изпълняваш поръчката, дори да казваш че не си.

8

Анонимен

преди 9 години

Аз не виждам логика Путин да ликвидира опозиционера си, точно преди митинг и толкова показно.

7

Анонимен

преди 9 години

НЕ е нужно да си русофоб ,за да ненавиждаш *** Путин!!!! Той просто е един шизофреник и убиец - нишо повече!

6

Анонимен

преди 9 години

убийството е от кавказци купени от украински фашисти с полско оръжие грузински патрони и организатор е ЦРУ. путин няма нищо общо,а камерите за наблюдение случайно в тоя момент са били развалени

5

Михаил

преди 9 години

Каквото и да каже путювият режим, мислещите хора по света прекрасно знаят, че точно *** го уби. Уби го да за назидание и урок на всички, които са опозиция и да им покаже какво може да им се случи, ако прекалят с говоренето и протестите срещу режима му.

4

до 1

преди 9 години

Между друго не е нужно да си *** ,за да си русофоб. Нашите съседи от югоизток също имат причини да не долюбват Русия. И май на пишещите тук русофоби им се плаща с турски лири.

3

Анонимен

преди 9 години

естествено че никой не вярва. Немцов беше следен от агенти и подслушван от години денонощно. убийството стана в охраняемата зона на кремъл при изключени в този момент камери за наблюдение

2

Елемаг

преди 9 години

Като гледах сутринта.И това примирие е ден до пладне.Украинците нещо пак дърпат.Явно от Дебелцово поука няма.Да се готви Мариопол.Въпрос на време, според мене.

1

Анонимен

преди 9 години

Ами освен Путин да им върне отговор на писмото !!!