9

US democracy

преди 9 години

Сегодня Япония отмечает 70-ю годовщину Великой бомбардировки Токио американскими ВВС, которая уничтожила большую часть города и унесла жизни 100 тысяч его жителей.

8

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

*** си призна вчера, че отдавна е точил зъби за Крим... - и само е чакал удобен случай...

7

Солидарност

преди 9 години

по 2 евро на калпак..

6

55

преди 9 години

А ще има ли топки някои от нашите "управници" да попита еврогейците, защо ще помагат на Украйна / която не е член нито на ЕС, нито на НАТО/, а не на нас ? Ние защото сме много "добре", за това ли не ни помагат ? Как така от парите на европейските данъкоплатци, ще се разпореждат някакви евробюрократи ?

5

Анонимен

преди 9 години

Когато в Будапеща САЩ, Русия и Великобритания гарантират териториалната цялостност на Украйна в замяна на унищожаването на ядрените оръжия няма проблем от страна на Украйна да се разоръжи, сега САЩ дори не могат да пратят оръжия, за да се защити от тези, които и обещаха цялостност. Фарс от страна на САЩ, а Русия, че не са изпълнили един международен договор изобщо не подлежи на коментар. Това не е държава, а недоразумение с византийска външна политика!

4

Циганин91731

преди 9 години

Тази приказка ми харесва "Обама няма да дава оръжие" .но интересното е ,какво щяха да правят 300 американски инструктури-военни в Лвов преди няколко дни когато щяха да кацнат там ,ако не са и там вече .Нещо миротворчеството на Обама ме съмнява , там украйнците се ПРЕгрупират за нов удар към Донбас .

3

до 1 и 2

преди 9 години

Русия нали щеше да залее с поток от изобилие Крим.....Ха-ха-ха............сега в Крим няма нито туризъм, нито износ, нито внос...но има руска кръв и руска пот....ще избавят от неволя братски...."всякакъв "народ.......Когато Вазов е пишел това още не е имало бомбардировки над Варна и Балчик , след това на въпроси към Русия Вазов гордо отговарял , аз съм българин. На това трябва да се поучат нашите платени ***............

2

анонимко

преди 9 години

И това им е много!След като могат да си позволят да харчат за война срещу собственното си население блезо 4 милиарда долара.dnes.bg/iztochna-evropa/2015/03/09/ukraina-harchi-za-otbrana-blizo-4-mlrd.256797

1

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

110 милиона евро за 50 милионна Украйна ! ...Недейте така бе, господа еврогейци ! Ще се чудят украинците за какво да ги изхарчат толкова много пари. :)