37

Анонимен

преди 9 години

ЯДРЕНА ВОЙНА НЯМА И НЕМОЖЕ ДА ИМА ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА ЧЕ НЯМА ДА ИМА ПОБЕДИТЕЛ.

36

Анонимен

преди 9 години

По време на администрацията на Обама няколко пъти се сменяха министрите на войната. последния който се махна бе Против активирането на програмата "първи удар" , която вече е активирана!

35

Ха-Ха-Ха

преди 9 години

И разбира се "Икономист" ослужливо пропуска най-голямата заплаха. Сигурно защото пише от нейната гледна точка и от там не може да види истината... Или просто иска да ни излъже...

34

Ха-Ха-Ха

преди 9 години

Първо относно Иран...Ако се чудите защо толкова западът плаши гаргите с Иран, моля погледнете днешната новина - кой е най-големият вносител и кой, най-голям производител в света на оръжие и нещата ще ви се изяснят.

33

Анонимен

преди 9 години

айде да се свършва вече...

32

знайко

преди 9 години

до.анонимен 32.ти да не си даскал бе?по литература?нали си разбрал кво съм написал?ако неси извинявай,

31

Боби

преди 9 години

Сащ и Ес! Сащ и Ес! Те са лошите те те те...Кадафи, Садам, Башар Асад са си много добри хора затова Путин ги харесва и подкрепя!Рейтинга на Путине напълно действителен даже е по-висок от обявения от държавната социологическа агенция!

30

хе-хе

преди 9 години

преди тези неща ги говореха за Америка ,че били империалисти ,капиталисти и загниващи сега е същото само че за Русия и то от тия същите който бяха комсомолски сектретарчета и ме мъмреха на събрания ,че по време на манифестацийте който правеха не виках достатъчно силно разбирате ли БКП КПСС ВЕЧНА ДРУЖБА абе защо не се скриете някъде че вече малко ви остана или не по добре чумата да ви тръшне тогава да видите как ще викам от радост :)

29

Анонимен

преди 9 години

Имам чувството, че напоследък всячески се стараете да всявате страх. Всяка втора статия е за насилия, войни, джихадисти, терористи, въоръжени конфликти, санкции, танкове...Оставете хората да си живеят спокойно!

28

Анонимен

преди 9 години

Статиите ви са просто обида за интелекта на читателите! Не знам къде минава тая зле скалъпена и евтина пропаганда, но на мен вече ми е противно да ви чета жалките драсканици!

27

бандеровче

преди 9 години

Сега и янките в противовес на Иран и източната политика ще се направят на разсеяни и скорои Украйна ще има ядрено оръжие,ние ракетите носители си ги имаме и можем да ги правим,и сега произвеждаме космически ракети носители !

26

Анонимен

преди 9 години

разбирам , че трябва да има новини но чак толкова глупави новини не вярвам :) първо логически ако иран и русия са такива приятели можеше 100 пъти досега русия да даде ядрени глави на иран :) и без логика като второ всичко което става в света е след срещата на върха на великите сили :) те си чупят баницата а после играят каквато и роля да си поискат пред най голямата публика :) така че мили новинари знайте , че има и умни хора и ако бяхте от тях щяхте да знаете , че света принадлежи на нас :)

25

Анонимен

преди 9 години

Хайде атакисти, марш в Русия да копате землянки.

24

Анонимен

преди 9 години

Повече от ясно за елни от години за други още е мътно.Спят зимен мечи сън

23

Анонимен

преди 9 години

До знайко: Неграмотен, научи се да ползваш Й и И.

22

Пич

преди 9 години

Да изгряват вече ядрените гъби и света да миряса.Които оцелее оцелее.А оцелелите в правителствените бункери да съжаляват дълго и болезнено ,че не са си заминали и те за миг.След това предизвикалите конфликта да си заврят в алчните *** де що световни ресурси има и да се греят на тях в дългата ядрена зима и растежа на мутирали крайници и цици.

21

знайко

преди 9 години

нострадамус,кометите,майте 2012.сега ядрени борби.пак ще се вържат хора заеми като за последно,ще се раздвижат некой държави.

20

Румбо

преди 9 години

До ПървопричинатаДо 16 Не е Америка първопричина за злото,а господарите и-чедата Давидови.Те са в основата на всички нещастия на Земята в последните 200 години!

19

Румбо

преди 9 години

Основната идея на статията,а и на американската външна политика по същество е че само САЩ и Израел имат право да определят световната политика и ред!Кой е добър и кой лош,кой да живее и кой да умре-решаването на тези въпроси се смята за тяхно изконно право!Което е и основата на проблема-всички искат да се еманципират от американо-евре.йския контрол, но явно само ядрените държави успяват!Чудно ли е тогава,че все повече страни желаят такова оръжие!?Несигурността създадена от САЩ доведе до това!

18

до Справедрив

преди 9 години

Не знам дали си справедлив, но определено си неграмотен. "Влас", а? Не е ли власт? За пълен член пък не си и чувал...Ама иначе имаш мнение по геополитически въпроси.