207

Пич

преди 9 години

"Ще покаже на Русия, че сме сериозни в защитата на ценностите си" твърди Юнкер.Видяхме 1945.Достатъчно е .Не пробвайте.Съвет от БГ гражданин

206

Judge Dredd

преди 9 години

За какви ценности става въпрос? 11 държави членки вече са казали да на гей браковете и осиновяване на деца от НЕнормални двойки. За тези ценности ли говорим? За инцест и педофилията ли? Ненормалните са цени за медицината - експерименти с тях + донори на всякакви "части".

205

бива

преди 9 години

Не само собствена армия. Собствено правосъдие - общо за държавите членки на ЕС, общи политики във всички сфери - само тогава Б-я ще се измъкне от капана на нашите олигарси.

204

Анонимен

преди 9 години

Отсичам:А аз имам нужда от 50 кг злато!

203

Пич

преди 9 години

ЕС има нужда от самостоятелна политика.А не по гайдата на краваристан.

202

Ами направете

преди 9 години

армия от такива като Кончита Вурст да си защитавате "ценностите"

201

до 331

преди 9 години

И какво се радваш, ***? Утре твоето дете ще отиде за пушечно месо.

200

ето и кризата

преди 9 години

Изправени сме пред може би най-опасната геополитическа ситуация след края на Втората световна: хаос и екстремизъм в Близкия Изток, възраждането на Русия и твърде слаба Европа, разтърсвана от ужасяваща безработица, не в малка степен предизвикана от провалените структурни реформи в много от държавите-членки на Европейския съюз., пише Якоб Ротшилд.Банкера прогнозира задаването на тъмни облаци на хоризонта на световната икономика. Пак от огромният балон,наречен САЩ !!!

199

юбералес

преди 9 години

Е, време беше да започне изграждането и на ''втория стълб'' на ЕС.

198

ОФ

преди 9 години

До хм, знам лиСтрува ти се, защото повече пишеш отколкото четеш.В хода на разследването на убийството на Немцов руското следствие установи заплахи срещу други лидери на опозицията - Познер, Собчак, Венедиктов. Последният беше извикан уж на разпит, а в действителност му съобщиха за готвещо се срещу него покушение. Главният редактор на радиостанцията "Ехото на Москва" Алексей Венедиктов в опит да спаси живота си вече е напуснал пределите на Русия. "Режимът" на Путин пази опозиционерите.

197

до 331

преди 9 години

Панта рей ! Всичко тече, всичко се променя !

196

Анонимен

преди 9 години

Хак да ви е русофилски предатели ХАХА .България е член на ЕС и НАТО църкайте мишки

195

Анонимен

преди 9 години

Мечо пух, тази неподготвена корейска армия не би ли шута на "най-силната" армия през 1951-1953 година ?! Да не говорим за Виетнам.. И най-модерното оръжие е по -слабо от духа, от защитата на Родината ти.

194

Мечтател

преди 9 години

Каква армия бе господине. Ислямистите ви правят за смях. Същите сте като кръстоносците. Все побеждавахте, а доведохте Османците в Европа. Гашници сте, гащници. Армия без участие на Германците ще е посмешище.

193

Анонимен

преди 9 години

Който копае гров другиму сам пада в него.

192

Анонимен

преди 9 години

Бившият президент на Чешката република Вацлав Клаус е песимист: той не вижда изход от кризата в Украйна, тъй като украинските политици предпочитат да решават всичко със сила, при това чуждестранна.САЩ заедно с някои европейски политици започнаха украинския конфликт, казва той в интервю за "Тиролер Тагесцайтунг". А Русия просто бе принудена да реагира на създалата се ситуация, добавя Клаус в интервюто за австрийския вестник.

191

Честито русофоби

преди 9 години

Към русофобите. Руски изтребители направиха учение над американски и турски военни корааби. Резултатът е същия като миналата година с американския военен кораб. Сега моряците са на психоуспокояване във Варна. Отново Русите си направиха майтап с "бойната сила" на НАТОвци.

190

До 318

преди 9 години

Пак си надул Хеви Метала та чак ти гали ухото

189

Анонимен

преди 9 години

Европа не иска САЩ. Когато влязохме в Нато, гърците ни викаха, че после ще се чудим как да излезем. Те са си знаели. А оня Паси с трабанта, трябва да го туриме на площада и да го заплюеме.

188

хм, знам ли

преди 9 години

Все ми се струва, че в Русия неудобните ги избиват. А всички приятелчета на Вовата живи и здрави и с по няколкостотин милиона в банковити сметки.