22

До 37

преди 9 години

Българите не са славяни. Славяите са бил колони на Византийците. След като Зоя Палеолог се жени в Москва, претенциите на Русите над България са за славяните. Те се опитвт да ни заличат от лицето на земята. Ти ако си славянин, значи си техен роб. Носи си робствоо. Българите са те освободии и са ти дали четмо и писмо.

21

1001

преди 9 години

Мислят си те, че Батката ще обръсне мустака, ама по-скоро той тях ще остриже.

20

Анонимен

преди 9 години

Инвазията на Кремъл в Украйна убедиха Лукашенко да потъси по-голяма близост с НАТО.

19

До 14

преди 9 години

За теб

18

колио до анонимен

преди 9 години

Първо си напиши името Аз се казвам Никола Костадинов Маринашки 6904124965ЕГНу Умньо.ИД не използват руско оръжие а оръжие руски образец.Те и американците използват Менделеевата таблица но Дюпон не е Руска фирма.

17

Анонимен

преди 9 години

Ами, как не - награда за Лукашенко. Цялата работа е да се отнемат и последните приятели на руснаците. Доскоро плуеха Беларус като последната диктатура в Европа, ама ако е да се прави на Русия сечено, там работата е друга: може Лука да е *** син, ама наш *** син (известна американска поговорка).

16

Анонимен

преди 9 години

Накъде отива света?През гугълра: Президент РЖД раскрыл суть нового мирового порядка

15

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНякой като започне да говори положително за протекционизма и показва как трябва задължително икономическо образование в гимназията..

14

Видин

преди 9 години

Ама мустак вади Батката. Пич че дрънка.

13

Анонимен

преди 9 години

на ли бил диктатор , но запада си е свикнал да си сътрудничи с диктатори , до като са им удбони , после вкарват "демократичните" си стойности , образуват "демократични" революции , става гражданска война и си продават , кой оръжието си , кой индустриалните си продукти . В Беларус , местна фирма , ако може да задоволи местния пазар с аналог на вносна стока , тогава се слага високо мито и се подпомага местната фирма , и не са си унищожили икономиката като члена на ЕС -България

12

Анонимен

преди 9 години

да си мислиш че корупцията е наследство от комунизма означава че си даже в предолигофренско ниво - но в българия май повечето са такивазатова и сме под нивото на най бедната африканска държаваа лукашенко га гъделичкат да се скара с путин- ама нема как той знае че ако сглупинеговите хора ще го очеткат - а така с путин шапка на тоягаенергоресурси евтинжос народа нахранен- руски самолети го пазят за къде да се запътва

11

Тратата

преди 9 години

До ДълесКорупцията била рожба на комунизма.Тогава в Османската империя е процъфтявал комунизъм.

10

Иво

преди 9 години

До Дълес: Не говори глупости,корупцията била от комунизма...подкупите са държавен бич поне от Римската империя насам...чети малко и махни капаците от очите..

9

Иво

преди 9 години

Готвят същия сценарий като украинския...дано не се подлъжат и белорусите,че ЕС това чака да ги направи бедняци като на нас..

8

Дълес

преди 9 години

До gandi.daow--3;Корупцията е рожба на комунизма. При нас дойде от СССР. Там и партийните постове се купуваха. При комунизЪма за да си купиш нещо трябва да дадеш нещо на магазинера. Забравихте ли как се купуваше телевизор.

7

Byzantine

преди 9 години

До gandi.daowЕми хората са взели най - доброто от комунизма и капитализма . Не си унищожиха всички заводи като нас , а ги модернизираха и сега имат модерно и конкурентно производство - тактори , камиони , мотоциклети , бяла техника и други . Да не говорим , че там няма да видиш нито една дупка по пътищата , нито една глутница кучета или катуни , всички сгради са санирани , модерни , абсолютна чистота . А Минск е най-красивия и подреден град в Европа за мен .

6

1001

преди 9 години

Лукашенко е пич, а западните политици - шутки.

5

Byzantine

преди 9 години

Незнам какви реформи искат ЕС , при условие , че престъпноста в Беларус е почти 0 % , може би искат да стане като в България ? Освен това , аз още не съм видял емигранти от Беларус на Запад , много странно защо ?!

4

непукист

преди 9 години

Леле какви добри хора са тия от ЕС опитват се чрез принципа на моркова и тоягата да прилъжат Лукашенко ,но ако можеха и на него щяха да спретнат поредната пролет.

3

Анонимен

преди 9 години

До gandi.daow Лукашенко е провинциал, така че като нищо ще подаде. Зарязал жена си, направил дете на личната си лекарка и сега го води с него по официални срещи като малко царче. Слаба ракия е.