24

ДОЛУ РАСИЗМА

преди 9 години

НЯМА ПО-ГОЛЯМА ДИСКРИМИНАЦИЯ ОТ ТОВА,БЪЛГАРИТЕ ДА ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИТЕ, А *** ДА ПОЛУЧАВАТ ДЕТСКИТЕ И ПОМОЩИТЕ( както е в момента )

23

Берлин

преди 9 години

Все по ясно ще ви става какъв *** е Москов. Сега ще ви се стъжни със старите неплатени здравни осигуровки. Здрав популизъм на гърба на социално слабите. Хахахаха... :)))

22

Анонимен

преди 9 години

гицке още ли си жива *** потомствена ***

21

Иван

преди 9 години

Това е поредната подкрепа от ДПС за това правителство. Те много добре си дават сметка, че такава атака ще консолидира заблудените овце, които го подкрепят. И въобще, какво още трябва да се случи за да стане ясно, че Бойко е функция на Доган? Ако не си спомняте, стана главен секретар на МВР именно по времето, когато Сокола беше всесилен, и нищо не ставаше без неговото одобрение.

20

Анонимен

преди 9 години

КАТО СИ ОТИДЕ МОСКОВ ЩЕ ДОЙДЕ ДРУГ МИНИСТЪР, КАНДИДАТИ ВИНАГИ ИМА.

19

Анонимен

преди 9 години

Ако държавата позволи това да стане, направо да сменяваме знамето с полумесеца и да ходиме да се обрязваме.

18

Анонимен

преди 9 години

Вместо ДПС, Реформаторите ще бъдат забранени

17

Анонимен

преди 9 години

Предлагам на защитниците на Москов децата им да станат скинари и да ги ругаят на етнос

16

групов иск

преди 9 години

Срещу ДПС ще се заведе тези дни за 25г антинационална етническа враждебна политика срещу българското население с цел користно обогатяване манипулиране на общественото мнение и сепаратизъм, чрез външно финансиране от чужди специални служби.

15

M

преди 9 години

Всеки има достъп до здравна помощ - да отидат и да я достъпът братята роми.

14

d

преди 9 години

До Анонименako zabranyat dps shte ima druga partiya

13

Анонимен

преди 9 години

А ние българите трябва ли да си търсим правата за това, че сме дискриминирани стотици пъти повече за това, че плащаме като ненормални здравни вноски и издържаме с тях *** ***, която хем не се осигурява, хем има претенции за здравно обслужване. И докато аз осигурената чакам линейка, то тя е отишла при неосигурените, защото видиш ли, те имат права. А моите права...кучетата ги яли.

12

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 20,21 Огромно част от народонеселението на България според мен е с психически отклонение. Друга огромна част са с тотална объркана морална-ценостна система. Извратените политици на България особенно през последните 20 години извратиха изцяло обществото.

11

Анонимен

преди 9 години

Нелицетприятната истина за България. Блаженни са тези, които вярват, че в страната е настъпила демокрация. Комунистите от всякакви цветове само се освободиха от досадните им идеологии и всякакъв морал и го удариха през просото да крадат като за световно.Управляват ви децата на комунистите и Царя комарджия, ядосва се американско ченге пред RazkritiaВ годините на така наречената демокрация България продължава да бъде управлявана от децата и внуците на комунистите, които бяха начело и в предишните 45 години. Това твърди в специално интервю за Razkritia Георги Христов, пенсиони

10

Анонимен

преди 9 години

DPC SHTE OSADI MINISTARA,ZASHTOTO IMA MNOGO PARI,A IMNOGOHORA V SADEBNATA SISTEMA.DPC IMA SILI DA OSADI I GOSPOD V BALGARSKIAT SAD

9

Анонимен

преди 9 години

Това може да се интерпретира като дискриминация по признак етническа принадлежност, защото по конституция всеки има право на достъп до здравна помощ, смята народният представител.______ПО КОНСТИТУЦИЯ И ВАШАТА *** ПАРТИЯ НЕ ТРЯБВА ДА Я ИМА И НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ПОГУБВА МЛАДОСТТА НА ЦЯЛО ПОКОЛЕНИЕ,***!!!ДПС Е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА И ТУРЧИН ДА ГОВОРИ ЗА КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ...НАГЛОСТ И БЕЗОЧИЕ!!!ХОРА,ОСЪЗНАИТЕ СЕ!ВИДЯХМЕ КАКВО ПРАВИ ТЕХНИЯ ЕЛЕКТОАТ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО!!!

8

Анонимен

преди 9 години

Европейския Съд чака Москов , не само Москов но и Дело Възродителен Процес

7

FBI

преди 9 години

Москов на съд но да бъде съден от Комисията съдила апашите от Арабаконашкия Обир иначе може да изчезне като Галеви

6

Анонимен

преди 9 години

Ne trqbva da se sardim edin na drug Balgari Turci i Romi zaradi prostotiite na nqkoi! Vsichki sme hora s edna i sashta krav.....

5

ex

преди 9 години

Малцинството в тази държава отдавна вече са самите БЪЛГАРИ и са тотално дискриминирани. Основният електорат на ДПС освен , че не работи, има привилигеи и краде, вече ще ни и съди ако доброволно не се оставим да ни бият. Да си помислят защо турчин се опита да стреля по Ахмет Доган.... Да четат Алеко Константинов и да се замислят защо Бай *** застреля автора си... и тях ще ги изрине точно електората им.