234

Да ,бе ха,ха,хааааа

преди 9 години

"САЩ , ще рухнат след 2-3-месеца..."...ха,ха,хаааааааа.....Да ти разкажа ли "Приказката за червената лисица и.... мартинките на коча"----или да ти дам 5-дол. , да закусиш поне....?Ти какво предпочиташ---5-дол. или ....5-рубли???

233

А , стига тъпизми!

преди 9 години

Руската армия , я видяхме в Афганистан , що зз стока е ....Върнаха се като *** !Само фукнята им беше голема----ония брадати моджахидини ги насвмтоха , като пилци.

232

Анонимен

преди 9 години

Руската армия е сянка от армията от съветско време и способността й да се придвижва дори при минимална съпротива е ограничена...Бла, бла, бла.. видяхме каква сянка е в Крим. Така ще подпалят задниците на американците, че краварите ще тичат до Одеса и ще се хвърлят с плонжове от кея, към заминаващите им последни кораби, както правеха в Сайгон, докато войските на северен Виетнам навлизат в СайгонТакъв резил, такова бягство и паника на беше тогава, ще го видиим и сега, ще ги бият яко Руснаците

231

Анонимен

преди 9 години

ОТ 25 ГОДИНИ КРАДЛИВ КОЛОНИАЛИЗЪМ ОТ ЕС И НАТО ДИКТУВАНО ОТ САЩ СМЕ НА ДИРИЖЕТО 180 ЕВРО ЗАПЛАТА, ВСЕКИ 3-И Е КЛОШАР, ВСЕКИ 4-И НА СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ И ВСЕКИ 5-И ПРОСТИТУИРА ЗА ДА СЕ ПРЕХРАНВА. ВСИ4КО ТОВА ПОД ЛОГОТО ЕВРО ФОНДОВЕ, РЕФОРМИ, ЕВРО ЦЕННОСТИ, ДЕМОКРАЦИЯ И ТЕМ ПОДОБНИ ГЛУПОСТИ.ГЛЕДАХ РЕПОРТАЖ ОТ ЗАПАДНИТЕ МЕДИИ ДЕТО ЕКИПАЖА НА САЩ КРАЙЦЕРА ДОНАЛ КУК СЕ НААКАХА ОТ СТРАХ.УКАЗА СЕ ЧЕ РУСКИЯ ИЗТРЕБИТЕЛ Е БЛОКИРАЛ ЕЛЕКТРОНИКАТА НА ЦЕЛИЯ КОРАБ И AEGIS ПВО-ТО НА САЩ ВЪОБЩЕ НЕ СЕ Е ЗАДЕЙСТВАЛО

230

ДА ВИ СВЕТНА:

преди 9 години

ЦЯЛОТО НАТО ЩЕ УЧАСТВА В ТИЯ УЧЕНИЯ !НАШИ СИЛИ ..СЪЩО!ГОРДЕЯ СЕ , ЧЕ ЩЕ УЧАСТВАМЕ С "БРАТУШКИТЕ" от УКРАЙНА!ТЕ БЯХА ОСНОВНИТЕ СИЛИ В РУСКО-ТУРСКАТА ВОЙНА !БЪЛГАРИЯ ОБИЧАИ СИ СПОМНЯ ЗА УКРАИНЦИТЕ И ТЯХНАТА КАЗАШКА КОННИЦА!ИМАШЕ И БЪЛГАРСКИ ФИЛМ ЗА ТЯХ!

229

Анонимен

преди 9 години

Излезте от матрицата

228

Анонимен

преди 9 години

"САЩ допускат, че Путин е наредил убийството на Немцов"... САЩ много добре знаят кой е наредил убийството... Знае го и целият свят, с изключение на клоаката български политици и журналисти...

227

Димитър

преди 9 години

Eлке пак ще те питам, как разбра, че "Руската армия е сянка от армията от съветско време и способността й да се придвижва дори при минимална съпротива е ограничена."? Това изречение просто кърти от дебилизъм и не е подкрепено от никакви факти! Триенето за трети път само ще покаже, че сте една ограничена и цензурирана медия! Уви.

226

Анонимен

преди 9 години

Мислиф, мислиф и послушф НФБ-то. Изфърлиф си дойлерите, щот' за нищу ни стават, смениф ги за рубълчета и сига станаф вечи милионерче.

225

мръсен циганин

преди 9 години

От направените коментари до тук става ясно че Българите си заслужават съдбата .Прави сте комунистите са дошли на власт на 09.09.1945 и 25 години след това България е променена и то положително,а сега да видим какво става след 25 години демокрация изводите ги оставям на вас!!!

224

Михал

преди 9 години

До Анонимен--276А кои завладяха Банките. Пак от БКП

223

Михал

преди 9 години

До Брaнник--263;Забрави да споменеш и легендарния Ген. КОЛЕВ.

222

Михал

преди 9 години

До 7--261;Окупацията на руснаците ,след ДЕВЕТИ, ни струва 140 милиарда лв. Б--я беше ограбена.Кой ни натресе тоя пещерен комунизъм? Беше извършена най голямата ДИВАЩИНА- ЕКСПРОПРИАЦИЯТА на собственоста. От 90% собственици направиха 100% наемни работници.Направиха българите руснаци.

221

Анонимен

преди 9 години

Америка и Демокрация може би Преди рухването на Берлинската стена Въпреки че си беше също Тоталитарен Режим Даже в момента сме в такъв Режим БАНКОВ ТОТАЛИТАРЕН РЕЖИМ

220

До 274

преди 9 години

Е тъй де ама преди да ти издадът Зелена Карта ти правят едно проучване до пето коляно

219

Анонимен

преди 9 години

Искаме да работим на запад Америка никоя държава не пресвоява ние я търсим.Запада е добре уреден със всичко и е демократичен за разлика от Ра6ките.На запад никои нете преследва свобода на словото а в Русия вижте как ги трепи Путин.Просто Путин е ревнив завислиев преследвач на които пи6е сре6то него.Тои нее желан от никои ако има честни избори в Русия никога няма да спечели Путин.Тои е учил цял живот убииства да трови да отмъ6тава.Украина муе виновна че отиват хоръта на запад.

218

До 271

преди 9 години

ВОЙНА СЕ ВОДИ И ЗАРАДИ МНОГО ДЪЛГОВЕ КАК ТИ СЕ СТРУВАТ 18 ТРИЛИОНА Краварю

217

Анонимен

преди 9 години

До БрaнникОтдавна не ти бях виждал ника. Предсрочно ли те освободиха? На инжекции ли си още?

216

Анонимен

преди 9 години

Не бягайте от парите ! Това че ги нямате не значи , че не са фактор *** ! Война се води с пара !

215

Анонимен

преди 9 години

нфб на никъде неможе да дръпне, понеже е *** селянин