12

анонимен

преди 9 години

Тази статия е пълна глупост! Става ясно какъв и крй е автора.Няма нищо по-лошо от мюсюлманите!А, исляма е тяхната религия. Всеки мюсюлманин проповядва ислямска религия,която е религия преди всичко на доминиране чрез най-жестоките методи и средства.Последните години,когато държави като USA,Дания,Белгия,Франция,Канада,не на последно място България и др. ,почустваха жестокостта на мюсюлманския ислямизъм, разбраха голямата опасност която грози човечеството на планетата земя.

11

istinata

преди 9 години

Zashto prosto ne gi zabranim i ze nas v durjavite si i da se mahat ot tuk i da si jiveem jivota.shte umrat ot glad tia ***

10

Анонимен

преди 9 години

"Това не е ислямски терор, а терор, извършен от мюсюлмани"E колко по-ислямско може да стане от това? хахаха

9

Анонимен

преди 9 години

Религиозната принадлежност на варварите от ИД изобщо няма значение.Те трябва да бъдат унищожени!И християни да се наричат - това са варвари и трябва да бъдат заличени.

8

Az

преди 9 години

Ислямска държава е създадена от САЩ терористична организация, чиято цел е да запълни празнината, оставена след краха на медийно раздуваната Ал-кайда. Подобни им трябват за оправдание за военни интервенции, командване на държавите и ООН ,като се хвърля прах в очите, че се води борба с тероризма, който всъщност сами управляват. Целта е да поддържат влиянието си по света - военно и политическо, а с тях и икономическото. Иначе САЩ трябва да се приберат в черупката си, а те точно това не искат

7

еккко

преди 9 години

"Идеологията им е продукт на мултикултурализма и няма нищо общо с консервативния ислям." И откъде го знае това мазната ти трътка? Нещо ми се чини, че твоите възгледи биха срещнали повече разбиране в ИД - може би не е зле да понаучиш малко арабски и да се запътиш натам по-скоро ;)

6

Анонимен

преди 9 години

сащ уж я бомбардирват а след това от военни товарни самолети на сащ и великобритания хвърлят боеприпаси и храни на ислямистите сащ и мосад създадоха идил .срещу колко американски посолства или консулства или вонни бази или натовски държави извършиха самоубиственни атентати тези от идил резултат 0 .американско творение са не им вярвам

5

Нов в днесбг

преди 9 години

Хаха вече по заглавията на статиите познавам, кой е автора!! :)"LK" определено е от пропагандния отдел.

4

Анонимен

преди 9 години

Така някога са се събирали кръстоносците, за плячка, слава и приключения ! Върнете назад 5-6 века, точно съвпада. Като имаме предвид ,че мюсюлманската религия е с толкова по-нова. Алчните акули в САЩ , Израел и Западна Европа не си дават сметка ,че сега са други времена.

3

Анонимен

преди 9 години

Великите сили могат да заличат тия неандерталци от лицето на земята за един ден, но явно са изгодни на някого...

2

Анонимен

преди 9 години

Чисто продукция на Холивуд и либерастите.

1

Анонимен

преди 9 години

Идеята на САЩ е да направят Ислямска дъга на Балканите. Подкрепят и стратегическият си партньор Турция в създаването на велика Албания. Мюсюлмански емисари правят необезпокоявани конференции у нас, внасят се с тирове литература на български, която се разпространява по джамиите. Дестабилизират Европа и си мислят ,че могат да контролират събитията далеч от земите си.