53

хатинянина

преди 9 години

До Анонимени в резултат на това Русия ще си има много газ а ние никаква...не разбирам,как ще ни стопли това ?!

52

Анонимен

преди 9 години

До Азер Ако искахме да купим от производителя що спряхме Южен поток с писмо на служебният министър по енергетика на Близнашки. Видял нашия че има депозирана записка за спиране на строителството от Орешарски ама не видял че няма решение на министерският съвет.

51

оцеола

преди 9 години

ще ми размразиш дисагите...*** сиропиран от САЩ...изтървахме питомното сега ще гоним прерийните чакали от дивия запад

50

Анонимен

преди 9 години

Аз мисля, че един ден след като народа разбере колко ни е струвало в пари и време опита за управление от най-тъпия и крадлив премиер, и след като плати цената, ще има отрезвяване и решения в името на Бъргария. Тази пропаст между народа и дацента от Банкя се увеличава всеки ден. Ако в България има гл.прокурор досега на доцента да са му повдигнати няколко обвинения за геноцид поради некадърност,простотия и алчност. И това време ще дойде!

49

gandi.daow

преди 9 години

До ЖороЕдни и същи са.. Комунисти отдавна няма. Всичко подлежи на предоговаряне. Акъла им стига колкото да уредят себе си и родата. То не бяха демократи, не бяха царе и пастирки. Както виждаш нещата отиват на там, на където им разпоредят от ЕК или САЩ; цвета им е без значение! А тоя дънер горе на снимката е по-зле от всички останали, взети заедно.. ще видиш след някоя друга година до къде ще ни докара..

48

Анонимен

преди 9 години

До ЖороЯвно освен да пишеш глупости защото ББ е казал нещо друго не можеш.Я отвори Евростат и виж, че цените на газа в Западна Европа са с 40% по-високи от тези в Източна Европа, която се снабдява от Русия.

47

Чекист

преди 9 години

До АзерДа прав си. Като купуваме евтина газ, всички немски компаний ще дойдат на ефтинкуто у бг да произвеждат барабар с немците. :)) Те затова Ауди имали запитване да правят завод в БГ... ааааа ква била работата...:))

46

Анонимен

преди 9 години

До АзерЯвно не си в час.Газта от Гарция за Италия ще минава по подводен газопровод газопровод.Тръбата изобщо няма да минава през България.Чети какво реши ЕС и по точно енергийната му комисия.Да ще купуваш от азерите ама ако Европа ти даде квота. Ако си мислиш че ще оставят газ на беб и да лишат например Австрия явно си за детската градина.

45

Жоро

преди 9 години

Ганди, политиците ни хитри, особено комунистите, които направиха преди доста години договорите за газ да минават през Овъргаз, на Сашо Дончев, който е човека на Русия.Затова цената е висока - заради крадливите комунисти.

44

Жоро

преди 9 години

Не отнесено към доходите ни, защото тогава всичко ще е най-скъпо за нас.Ти явно си нямаш понятие от нищо, но си пишеш глупости.Газта от Газпром е най-скъпа за България, мери се на 1000 кубични метра газ, а не доход, бе ***!

43

gandi.daow

преди 9 години

До ЖороРусия ни продава скъпо, защото политиците са ни некадърни и крадливи.. за това! Иначе газта си е газ, независимо дали е Руска, Турска или Норвежка..

42

Азер

преди 9 години

От евтина газ печели икономиката на България, а не Бойко.Сега купуваме газ не от Газпром, а от Овъргаз - това не е ли ограбване?!Това е работа на комунистите - да не купим от производителя, а от посредника, та още да се вдига цената.

41

Анонимен

преди 9 години

До ЖороЯвно си голям фен на глупостите на Борисов.Но освен да ме вярваш като на БОГ не е лошо да прочетеш малко повече та да не се излагаш. Ние плащаме НАЙ-СКЪПАТА ГАЗ-ОТНЕСЕНО КЪМ ДОХОДИТЕ НИ , но като цена от , от 28 държави в ЕС, 22 плащаха за газа повече от България. Така че като е казал нещо Боко това не значи че е истина.

40

Азер

преди 9 години

Ще си я купим от азерите, защо Европа ще ни дава или само пишеш глупости за да зароботиш копейките...Газта ще минава през нас и част от нея остава тук - това е играта, а не да я купуваш от Европа.

39

Анонимен

преди 9 години

Добре.Да приемем че газта от Азербайджан дойде до Турция. Оттам ще продължи за Италия.Колко газ ще ни даде западна Европа след като най-големите количество които Азербайджан ще достави за Европа са 10 милиарда кубически метра. За момента Европа внася от Русия между 140-150 милиарда кубически метра газ.Та за каква 100% денацификация ми говори премиера? Хайде стига глупости.Когато цифрите говорят и боговете (ББ )трябва да си мери приказките.

38

Азер

преди 9 години

А ти откъде знаеш за къде имат газ Азербайджан , а ?

37

Жоро

преди 9 години

След като "приятелката" ни Русия ни продава най-скъпия газ в Европа ... ще търсим от друго място.Вие пишете дивотии, но никой не предлага нищо смислено, нали?

36

Анонимен

преди 9 години

тиквата окончателно се побърка;азербайджан няма газ за набуко

35

Анонимен

преди 9 години

Нали от Кувеит щяхме да внасяме...

34

Анонимен

преди 9 години

Боко, ами нали щеше да караш газ от Катар. Май има още балами, които ти вярват?