54

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До СПРАВЕДЛИВАбе ,какви са тия глупости дето пишеш в.АКО някой си там американски войник..............АКО АКО , ама то мирише.Ти да не си режисьор да искаш да изместиш Стивън Спилбърг.Та чак вече и предвалителни сценарии ти са в празната глава.Случило ли се е това, да ръсиш простотии.

53

Лаврентий Берия

преди 9 години

Имаше много информация ние от НКВД се погрижихме

52

Румбо

преди 9 години

Прекалено щастлив живот си е живеел тоз "опозиционер"!Парички,ку.ви,пътешествия,дай боже на всеки "преследван" такъв живот!То обикновено сме свикнали борците за свобода да са измъчени аскети,но явно руските са някакво изключение!Дали не се дължи на външно финансиране или на тъмно минало?

51

Анонимен

преди 9 години

Значи така става: пускат ти една скъпа сложнотутка, тя ти замайва главата с развален руски, води те на разходка по моста и нейните хора в самосвала и на стълбата ти гърмят в яйцата и ти отиваш на кино. По назидателно е само убийството на Кенеди.

50

до 60

преди 9 години

Според Украинската конституция само в Украйна може да бъде разследвана,както според Руската Конституция войника-убиец на 5 членно семейство в Армения,в Гюмри ,май, да го съдят в Русия.Отвлякаха Савченко и тя умира от гладна стачка в руски зандан-оше един герой в Украйна.

49

gandi.daow

преди 9 години

До Mr.STARBUCKSНали се сещаш как ако е послъгала от свидетел на бързо ще стане обвиняем.. Освен това ще я държат колкото намерят за добре, защото е основен свидетел.. за сега.

48

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До СПРАВЕДЛИВСправедлив, ама с мозък на комунист. Писане само на празни приказки.Никой няма право да задържа момичето, защото тя е свидетел, а не обвиняем. Дава показания, и си заминава. Това е.

47

gandi.daow

преди 9 години

После като се окаже, че жена му е наела убиеца, за да вземе застраховката и да отмъсти за всичките изневери ще стане доста забавно:)

46

niksan 1

преди 9 години

,,В него имаше нещо от героите на Лермонтов,хусарска храброст,мъжки чар''-Иван Кръстев,за разлика от Пулето-дребен,плешив,зъл.

45

???КоЙ???

преди 9 години

(Ехх значи Путин изби хиляди хора в Украйна нищо не казахте),сега за 1 човек го обвинявате,стига и вие така де,оставете диктаторът милиярдер да си прави каквото иска и както си иска...все пак скоро от власта няма да слезе така,че ще е най-добре за всички червени тролчета да спамят колко е велик...(съжалявам за сравнението)

44

Анонимен

преди 9 години

Китай счупиха рекирда на шистов добив в Азия до година са оредвидили удвояване.Така че Путин и тоя влак отърва.

43

Анонимен

преди 9 години

Все политичеки корекрни версии.Все са го хванали така

42

Анонимен

преди 9 години

А тази с участито на изперкал фен на Путин изобщо не се и разглежда

41

Анонимен

преди 9 години

Гузен негонен бяга. И така със обясненията за Путин.

40

Перафразирано от Рус

преди 9 години

Моралният убиец е този,който насъска руснаците против всички съседни народи и сътвори лъжата,колко са велики.Моралният убиец е този,който пусна духа на омразата и шовинистическата пропаганда,подобна на тази в Германия през 1933 година,думи на Иля Пономарьов,руски депутат.Моралният убиец е този,който настрои руснаците един против друг,с единствената цел да запази властта си в тази богата на природни дадености страна,а остави гражданите си пред полупразните магазини.

39

Анонимен

преди 9 години

Не Путин разби рублата а усата и руснаците знаят това, познавам ги.И какво общо има курса на рублата с убийството? Сигурно е излезло по евтино?

38

citizen

преди 9 години

версия номер 4 - немцов е поредният станал жертва на кремълските убиици, няма да се разследва.

37

Анонимен

преди 9 години

ТОЯ СПРАВЕДЛИВИЯ АКО СЕ Е ИЗПРАЗНИЛ ДА ХОДИ ДА СПИ ! ХАЙДЕ МОЛЯ......ОЛЯ СЕ ОТВСЯКЪДЕ !

36

Пу Тин

преди 9 години

Мойте *** обичат щото им направих заплатите от ?1000 на ?300. И то само за една година. Аз съм велик!

35

Анонимен

преди 9 години

Голям късмет! Точно в момента там стои снегорин??? Много сложна операция, това са схс сигурност любители.