148

...

преди 9 години

Истината е че 90% от сегашните висшисти са изключително неграмотни кифли и разглезени мамини синчета, които не знаят какво е това работа а претенции до небето, трябва да ги очука малко живота и тогава ще разберат /дано да разберат /за какво пиша...

147

turvin&rom

преди 9 години

slagaite minusi FAKTITE SA FAKTI umen narod dobra ikonomika obrazovan na 90% na hartiq nqma ikonomika

146

wa$$up

преди 9 години

Ей сия като сглоби в гаража си APPLE DJ TRAC***ТРАК и го продаде на парис DJ ката за 300к $. в брой .

145

ончо

преди 9 години

Не е точно извинение а по-скоро разбиране. Условията у дома са тежки и това е факт но вярвам, че с повечко хъс ще потръгнат. Ние Българите все още не умеем да работим като едно. Това ни е проблема. За съжаление политиците ни са наш образ и подобие. В крайна сметка онова, което ни прави добри или лоши зависи само от нас. Колкото до мен самия научих преди 20тина години едно просто нещо -ако фирмата е добре и аз ще съм добре и за това трябва да се работи. У нас това не важи но Дай Боже един ден

144

До 186

преди 9 години

Знаеш ли, че има пенсионери, които ежегодно плащат данъци, общата сума от сбора на които е по-голяма от 12-те пенсии, които ще получат през същата година.Сега само да не вземеш да кажеш, че такива не се за жалене. Защото "заможен" и "осигурен" не означава непременно "мързеливец, който живее само от ренти".

143

ончо

преди 9 години

До Анонимен 128 Явно започнахме да се заяждаме а това не никак добре. За финал с не лоши чувства искам да поясня, че съжалявам ако си имал лош опит със съмнителни кадри но в крайна сметка успеха на една фирма зависи много от манталитета на управителя и като резултат от това поведението на работника. Нямам нищо против да бачкам като кон при условие че получа достойно заплащане и отношение. Имал съм такива работодатели и им желая успех. За останалите мога само да се надявам на положителна промяна

142

BG

преди 9 години

Прием 200 завършват 400 :))) Какво искате ?! *** от МОН как не им увряха главите - всяка чистачка в университет знае че се плаща на БРОЙ студенти а не на КАЧЕСТВО !В ИТ нямало хора - ама масово университетите бълват подобни кадри - то хубаво, ама по-голяма част от тия дето ходят да учат информатика не знаят .... и таблицата за умножение :))) Университетите са на брой, дават диплома и после ... бизнеса пищи на умряло :)))Я да приемат 200 и да оставят 10 така ли ще бъде ?!?!

141

Анонимен

преди 9 години

Напишете в Гугъл site:***.bg образУваниеза да видите нивото и на работодателите... много са!А понеже малко от тях обявяват заплащането - site:***.bg BGNБез снимка е невъзможно да се кандидатства. За възрастовата дискриминация да не говорим. Повечето позиции обикновено съчетават няколко длъжности в една.

140

Проблем

преди 9 години

Български министър посочва на турски , по какво се различавамеПри нас , българите ,90 % са образованите , 10 % необразованите.При вас , турците,90 % са необразованите , 10 % са образованите.Турският му отговаря по какво си приличаме.И при вас и при нас , управляват тези от 10 %.Огромен проблем в България са необразованите и имащи образование по измислени науки-икономисти , журналисти , социолози , политолози и т.н.

139

Анонимен

преди 9 години

До ончоТи като го знаеш това Уравнение на нашия Сокса защо си гладен бе ?

138

citizen

преди 9 години

Ама ще си изпълзите от дупките пенсиите. Как все мизерствате пък имате пари за интернетец?

137

до синдикалист

преди 9 години

Няма ли канчета останали от баба ти с тях ще си носиш храна драги ми специалисте.Като вземат 16 млд. ще те научат на още много други неща не се притеснявай.

136

ончо

преди 9 години

До Анонимен 165 Работодателю, Чорбаджи, пише се водни а не Модни. И моля те не ми обяснявай понеже още малко ще ми кажеш и какво е ns и как се решава уравнението на Навие-Стокс. Гледай си бизнеса моля ти се.Жив и Здрав бъди

135

Анонимен

преди 9 години

До 186За да бъде един гражданин на България пенсионер, това означава, че той се е издължил към държавата.Същата държава, която непрекъснато измисля варианти , първа грижа при всяка нова власт, как да окраде пенсионера.Не е виновен пенсионерът, че не му дават пенсията и че е унижен.Виновно е правителството, няма значение кое, след промяната.Пенсионерите са авторите и собствениците на това, което днес крадат другите.Никой не се интаресува от икономиката.Къде е Лукарски?

134

Анонимен

преди 9 години

До citizenима по тъпо-ти

133

Анонимен

преди 9 години

браво

132

инженер-пенсионер

преди 9 години

Каквото и да си говорим не може в 21 век при свободен пазар в ЕС само в България да работиш и да си неспособен да си покриеш човешките нужди . Да ме прощават т.н. работодатели , но ако не могат да плащат нормални заплати просто да си закриват фирмата и да не се правят на преподаватели по Марксизъм-Ленинизъм. Друг начин няма .

131

Прогресивното село

преди 9 години

До 171 Ама май повечето време си го преживял на село в кръчмата :):). Само едно име Джон Атанасов.А за метода на противолеене на академик Балевски чувал ли си? :):):) То от радиоточката и от пиянките няма как да ги научиш.

130

Анонимен

преди 9 години

"Образованието е лошо , но това не пречи запада да ни краде лекарите , инженерите и математиците.."Като цяло образованието наистина е лошо. Но се намират все още училища, от които излизат знаещи и можещи хора. Става дума за математическите гимназии из страна (извън София има изключително добри математически гимназии) и няколко езикови (главно в София, Пловдив и Ловеч).

129

citizen

преди 9 години

По-тъпо нещо от български пенсионер със свободно време и интернет надали има.