111

BB

преди 9 години

Отиде си най големият мошенник от времето на Елцин.ПРОДАДЕ НА БЕЗЦЕНИЦА ПРАВОТО НА РИБОЛОВ В ЯПОНСКО МОРЕ и куп други големи корупционни зделки.Независимо от това сега е най големият правозащитник и оглавява финансирана от щатите партия.

110

Румен Бл.

преди 9 години

Убиеца е без съмнение путин, разбира се чрез ръцете на кагебе.Същия бандит поръча убийството на Политковска и стотици сдвободомислещи журналисти. Същия кагебейски разбойник изби или затвори малкото опозиционни политически лидери.Същия този изкукал азиатски деспот разпали война та в Украйна и заради него загинаха хиляди невинни укринци.

109

Анонимен

преди 9 години

Руския човек е националист смел воин, но страда от собствения си режим! А вие мижитурките псевдо комунисти сте поне се поучете, не да се въртите като кебабчийско коте пред всеки който подхвърли мръвка и да плюете после! Понимаете!!!

108

4уденко

преди 9 години

Кой уби НЕприятелите на Путин : 1. Анна Политковская, 2. Александър Литвиненко, 3. Борис Березовски, 4. ген.Александър Лебед и т.н. и т.н. ? ? ?

107

Анонимен

преди 9 години

Ще дойде време да не могат да изплащат пенсии и заплати!!! Стой та гледай...и путин много добре го усеща! Всяко нещо си има цена.

106

Анонимен

преди 9 години

До 166Фактите са си факти, преди авантюрата на Путин, средната пенсия в Крим беше по-висока отколкот сега с около 20 евро, а Путин щеше да им ги увеличава 4 пъти :) да не говорим за потъналите спестявание на хората, режима на тока, водата....

105

Анонимен

преди 9 години

Като им плащаха скъпия петрол и газ, се помислиха за велики! Дай пари на простака и му гледай сеира после! Сега обаче ще има рефлекс на икономиката, тръгнал дрипльо въоръжен изпълнения да прави! Путлерова русия е обречена, най-много да направи по-големи поразии, скоро в магазините ще се продават патрони и калашници вместо храна

104

До Гурбетчията

преди 9 години

Ей ,внимавай ,че ще ти резнат *** парички.Асад вече не е диктатор и враг на САЩ .Така ,че внимавай какво пишеш ,че ще ти дърпат ушите.И какво като падне курса на рублата ,важното ,че украинската гривна е стъбилна -стъбилно загуби 300% от стойността си и продължава стъбилно да пада

103

COPY/PASTE

преди 9 години

Русия винаги е била и винаги ще бъде Империя на Злото!! Огромна, тромава, арогантна, непохватна, нелепа, карикатурна, безсмислена, ненужна, опасна и несъстоятелна държава, в която цената на човешкия живот е равна на нула. По-далеч от тези Азиатски ***.

102

Анонимен

преди 9 години

Путлера също като Адолфчо преди него си избива противниците. Ами в държава, която е 2-3 века назад с мисленето това може и да е нормално.

101

До 165

преди 9 години

Ще кажем ,че пенсиите и заплатите в Крим са 2-3 пъти по-високи от тези в Украйна.Така ,че и да ги намалят пак ще с пъти по-високи от тези на укрите

100

Анонимен

преди 9 години

Идв а време да намалят пенсиите и заплатите в Крим, да видим тогава дали кримчани ще са добре, да не говорим че изеха земите и бизнеса на доста хора-в полза на новата власт, демек за Родину и под дулото на калашника!!!! Какво ще кажете за това бре чугунени комунистически тикви!

99

Анонимен

преди 9 години

Краварите имат пръст в това убийство! Минути след убийството, краварите първи са изразили "възмущение"...така стана и когато свалиха самолета над Украйна!

98

До 156

преди 9 години

Да да точно това я чака Русия.Това да не ти е *** дето стотина платени от САЩ *** с рурлвузели да свалят Правителството и да се сложи американски послушко.Тя и лисицата така цял ден ходила след козела щото му се клатили топките и ги чакала да паднат та да си хапне.Така и вие соросоидчета чакайте Русия да рухне

97

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

Така му се пада на този!!! Ще плюе той по бащата на народа!!!!

96

Вашта мама фашисти

преди 9 години

Бог прощава, Путин - не !

95

Трол

преди 9 години

Имало едно време три прасенца на име Немцов, Навални1 и Навални2 !!! Едно от прасенцата вълка го изял остават още две :D

94

Анонимен

преди 9 години

не ги познавате, те сега ще се сплотяват, убийството ще ги сплотява срещу враговете на русия, за тва е целата работа - враговете на русия убиха Боря, да се сплотим с/у тях! Elementary !

93

Анонимен

преди 9 години

Чака ги голям глад мечкадарите, лошо че бавят и пречат на Украйна да се развива! Дефакто имат интерес от близки европейски държави! Но Кгбейското управление ще ги съсипе!!!

92

gab

преди 9 години

Русия, я чака гражданска война и тези наши русофилчета, които подкрепят Путин да си събират багажа и да отпътуват за великата страна по пътя да си обменят валутата в рубли и да не се връщат повече, останалото е лицемерие.....