20

Анонимен

преди 9 години

До онбашиятаСравняваш нашите 2 линии с парижкото метро? Браво, много си видял, няма що!П.п. Всепризнато като най-красиво метро е в Русия, познай къде точно.

19

Анонимен

преди 9 години

"По думите й от април месец пътуването от летището до центъра на София ще отнема около 20 минути"То и сега с такси отнема толкова, а след като имаме и най-евтиното такси от летището до центъра на града в Европа(изследването е от миналата година), то не виждам особен смисъл и вероятността да не са 90 хил., а доста по-малко е огромна.

18

mda

преди 9 години

Аз лично ще го ползвам. Мисля да спестя някой лев от таксита пък и от Люлин ако е градски транспорт се налага прекачване сега ще е значително по бързо. Всеки ден го ползвам метрото и съм доволен надявам се да го разширят още повече за да може повече хора да го използват...

17

Анонимен

преди 9 години

До Пешко90% от евро-фондовете биват откраднати. Това, което се натяква и показва на народа са останалите 10%. Свикнали сме да се радваме на трохите. Но и политиците вече не ги виня. Народеца е ***, неграмотен и глупав. Заслужава си го.

16

Пешко

преди 9 години

така като чета някои коментари, угодия нема, нема и да има. Построят магистрала - турците имали две, построят метро - москва имал осем, НР отворят офис за 6000 души - колония сме ставали, възстановят някоя крепост - некой се е нагушил. А иначе отляво само затова говорят - да се строяло

15

до 15

преди 9 години

Вишкаш тая е на път да надмине и Цецко по имотни недвижмости. А дойде преди 10-ина години от Самоков с едно сакче в София.

14

Анонимен

преди 9 години

Докато клакьорите й викат Браво по форумите, самоковката купи 4-ти мезонет в Манастирски ливади - този път за новородената й внучка.Знае жената кога и как на кого да го ... такова де, да не ме баннат.

13

браво

преди 9 години

Този, дето й вика "браво", явно е виждал метро само на картинка. Представям си ако живееше в Париж или Москва, по цял ден щеше да вика браво на кметовете им. До посиняване.

12

Анонимен

преди 9 години

Струва ми се, че "Ратификацията на договора с 4 банки за новия заем от 16 млн. лв" ще е събитието на следващите 30-години. Лошо събитие. Не заради смисъла, а заради размера му, който след КТБ е още една финансова инжекция за мафията, която иска да НИ КУПИ.

11

машинист

преди 9 години

Що бе, жената строи с нашите пари. С тези две крехки женски ръчички. Да й благодарим, че има влакче, тутуууу.

10

Пешко

преди 9 години

До луд от щастие българ,1000 години строяха метрото другарите-строители, дето са не може да им се боядиса построеното

9

Анонимен

преди 9 години

Хората до Марс отидоха, а тая се хвали че дрънка едно влакче, след 10 години яко лапане на народна пара.

8

РБ

преди 9 години

Що бе,целия живот е една залъглка!

7

Анонимен

преди 9 години

Живи и здрави да са Стенли и Котараците - бая пачки направиха.Малко им беше секнала далаверата през 2014-та, ама мафиотите отново се върнаха на власт и финансовите потоци потекоха пак.

6

Даниел

преди 9 години

Браво на Фандъкова, много добър кмет!

5

луд от щастие българ

преди 9 години

бравоооооооо, 1000 години строим метро.... евала... айдеее, време за шампанскооо!!! Луууу Хууу, честито !!!!

4

марионетка

преди 9 години

Там, в сребърните клони....Аз съм кукла на конциииии.....

3

Анонимен

преди 9 години

Оставка, Пътпъдъкова...

2

ьяажоуснд

преди 9 години

Супер, още малко и стягаме багажа и за летището с метрото. еднопосочно

1

Пешко

преди 9 години

мрън мрън, еврогейска му работа