35

Анонимен

преди 9 години

И тая електроника, която развиха руснаците в последните 10-15 години е следствие от това, че Запада махна ембаргото върху високите технологии за Москва.

34

Анонимен

преди 9 години

До НФБПри цялата си мощ сащ бяха унижени във Виетнам. .Просто имаха срещу себе си мотивиран противник----------------- Не, умнико. Просто Виетнам е на 20 000 км от САЩ и граничи с Китай, откъдето ги захранваха с оръжия и хора.

33

Анонимен

преди 9 години

До до 57/58Айде малко се напъни как ,винаги руснаците са ламтели за западна електроника и за това имаше по времето на СССР КОКОМ -организация за ембарго/контрол и недопускане на западнитехнологии до руснаците.След разпада запада имаше до миналата година прилични отношенияс братушките и не правеше проблем те да купуват електроника.Руснаците отдавна нямат силна електроника ,защото когато се е зараждала кибернетиката *** са я обявили забуржоазна анти наука и не са я развивали!

32

Анонимен

преди 9 години

До Byzantine 51..второ-Русия и толкова не купува от САЩ,даже нищо !---------Е тука вече настъпи гущера за упашката,на против РФ купува много от САЩ и от Запада.Та,90 % от електронните компоненти вложени в руското оръжие,свързочна техника е отянките,също и във всички руски оръжия предназначени за износ ,така че никога не казвайникога !Преди да пишеш със голям патос и да отсичаш мисли и провери !

31

ф1ф

преди 9 години

Сигурно е тъпо да въоръжава бъдещите си врагове като Иран и Китай.

30

Анонимен

преди 9 години

39. Николайчо ,Знаеш ли какво Русия изнася за САЩ ?-Едни пустинни коли ( с цвета на пустинята , вътре е такава техника че се използва за няколко вида бойни операции , в Ирак. )Тези коли ги показваха по амер.телевизия !Ако знаеш повече , няма да е зле , но кой колкото може, по-можем да си приказваме !

29

Анонимен

преди 9 години

До Гошу Тъпоту...Той казваше, че 1990 първата война в Ирак те са имали 600 000 армия изцяло снабдена с руско въоръжение и то последно поколение. Били по-добре оборудвани дори от самата руска армия-----------------------------------------------Гоше дай да го чуем тоя руски генерал :D Моля те не говори неща, от които нищо не разбираш. Чуеш нещичко и после оставяш въображението ти да работи.Садам купува най-смотаните и орязани версии на въоръжение, залагал е на масовката, не на качеството.

28

х

преди 9 години

Аз пък съм на борба за украинки и рускини,щото и други хубавици се появиха,ама нали съм малко консерва не смея да се прежаля.

27

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен одисейе, засега аз се доверявам на самите абудабийци официозите на OAE.

26

Анонимен

преди 9 години

До спец кашик БГ Драги Пресмехулко, оръжието е ефикасно когато е в компетентни ръце.Както си спомняш най- скъпия и невидим самолет STELT на американчетата "простите" сърби го свалиха с РПГ Тя през ВСВ и немската техника беше непобедима докато не се сблъска с руската.

25

Анонимен

преди 9 години

До Byzantine 42понякога наистина яко изперквате вие ушитата..и на каква стойност САЩ купуват рускооръжие на година,та и ние да се запознаем..танкове ли,самолети ли,кораби ли или за некакви калашници за лична употреба в САЩ /там пазара е огромен за лично оръжия!Нещо се заплиташ по дребните сделчици !

24

загрижен

преди 9 години

До Анонимен 41Напротив ние се притесняваме за РФ ,защото уважаваме руския народ ,но Срутин я водикъм срутване.Нас ни остави от днес вече имаме мангизи в държавната хазна и никой неможе да бутне валутния борд и да ни цака с хиперинфлация и нов източен грабеж!

23

Byzantine

преди 9 години

Най големият купувач на руски оръжия е САЩ !

22

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен одисейпонеже съм бил там видях, че се броят Middle East и Gulf, но щом ти казваш...

21

НИКОЛОВ

преди 9 години

Ето това предлат САЩ на Русия - ТЪРГОВСКА КОНКУРЕНЦИЯ !!!! Стоките на по-добрия да завладяват света и му носят печалби !!! Китай разбра това и малко по малко се налагат на пазарите , както някога Япония - с качество и цена !!!! Русия , поради изкривената си държавна организация изостава непрекъснато !!! Задминават я държави като Китай ,Индия , Бразилия , които до скоро бяха неин пазар , а сега трябва да се конкурира с тях !!!! Това не става с война , трябват технологии , а те са в САЩ !!!!

20

Анонимен

преди 9 години

До сибирскаШоу ведъж в годината, точно като новогишна забава. Ако хората не се радват на живота, никакви оръжейни глупости нямат значение.

19

Анонимен

преди 9 години

защо си мисля, че Абу-Даби е в Средния Изток (Middle East), кога успяха репортерите да го преместят в Близкия Изток.

18

Byzantine

преди 9 години

До ГошуХайде , разцъкай още малко Кол оф Дюти и може и да напишеш че Обама с 2 картечници в ръце , сам ще унищожи Русия !

17

DARK

преди 9 години

Венко, пиши на Тиквата, да вземе няколко Антея с тези милиарди, че иначе сме хептем зян!

16

Някои изводи!

преди 9 години

Защо Русия е номер 1 по продажба на оръжие?Отговор:Ак-47/74 и модиф. Струват ~ 300$(нови)Плюсове1. Идиотоустойчиви(тер. джихад. И тн.)2. 100% ефективен в кал дъжд пясък сняг3. Респект(видят ли те с Калашник гледат на теб с други очи)РПГ-7 струва ~200/300$ изтрели обикновенно ПГ-7В(кумулативен) ~ 20$ пробива 500мм броня! Не може да спре Айбрамс но против славобронирани е чудесно. Извод: Руското оръжие е предпочитано от Терористити заради цената и качеството!