23

Платена реклама

преди 9 години

Отгоре трябва да сложите че това е платена реклама на ИД!Само от любопитство каква точно ви е комисионната!

22

...

преди 9 години

И накрая като стигнем до виаграта вече става като,че ли едни повторение от минали сценарии,нали така...Кадафи "давал"виагра на войниците си да изнасилвали,дъщерята на Кувейтския посланик пък лъга през крокодилски сълзи и сополи,че иракските войници вадели бебета от инкубатури и ги хвърляли на пода,ако се върнем ощееее назад ще стигнем лампи от човешка кожа.Да това са терористи наемници и престъпници,но някои сцанаристи са същите.

21

...

преди 9 години

Сирийският лидер нарича на въздушните сили на израел(israelnationalnews/News/News.aspx/190480#.VOtKJfnF_sw) "въздушните сили на алкайда"

20

Наивен

преди 9 години

А мобилния телефон дето ползват през Кой Телеком е ?????

19

.

преди 9 години

По кое се определят критериите за тези контролирани джихадисти=наемни терористи за разпадане на Средния изток с измама(и заплаха към тези,които се надяват да запазят неутралитет,което е "грях" за луциферианизма).Враговете са им първо Сирия и Иран,после Русия и т.н.никога израел,напротив,когато бяха притиснати от Сирийската армия,то веднага По кое се определят критериите за тези контролирани джихадисти=наемни терористи за разпадане на Средния изток с измама(и заплаха към тези,които се надяват да запазят неутралитет,което е "грях" за луциферианизма).Враговете са им първо Сирия и Иран,после Русия

18

aith

преди 9 години

Къде се подават документи за постъпване на работа в ИД ? Аз в милата татковина за 10 часов работен ден едва ли взимам и 10 % от надницата на джихадист, да не говорим за останалите "привилегии" .

17

'

преди 9 години

Подготвя се почвата за нападение над суверенна Сирия,която води най-голямата в историята война срещу тероризма.Медиите мълчат за нарушаване на целостта и като турски въоръжени части са навлезли в пространството и,а неколкократното терористично бомбардиране на същата не успя да даде ответ за да се включат големите.Ето САНА дава конкратно инфо по градове, с имена за действията срещу терористи на алнусра и тем подобни,в медиите...мълчание,т.е.което ни се казва е една тотална измама.

16

!

преди 9 години

Това показва,че са изкуствено създадени,троянския кон за балканизиране на Средния изток с измама.Никога не се споменава за победите на Сирийската армия срещу терористи от 80+държави,но подсъзнанието се обработва с ежедневни факти за тези терористи срещу мюсулманския свят ИРАН Е ГЛАВНИЯ ИМ ВРАГ,ТОВА Е МНОГО ВАЖНО.Русия също,но никога израел,чийто режим е окупирал арабски земи и сее терор и смърт.

15

В.Узунов

преди 9 години

А защо се мълчи за Възродителният процес? Само правоверните мюсюлмани набеждават за всичко. Кога виновните ще ги видим осъдени и обесени?

14

velikia123

преди 9 години

Ислямска държава беше създадена от Сащ и от Европа.

13

Анонимен

преди 9 години

Въпросът е ще издържиш ли до първата отпуска .... 6 месеца по 16 часа на ден 7 дена в седмицата ... Мисля ,че накрая ако въобще си жив няма да има за какво да си похарчиш парите о...

12

velikia123

преди 9 години

До 12 успокой се бе.а от Сащ.Ид беше създаден

11

Анонимен

преди 9 години

До velikia123Я русофилтие защитават ИД. Въпреки сходството в психопрофилте трябва да изкажете известно недоволство относно разликата в надниците. Иначи и ония са против запада, гейовете и свободата на словото.

10

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Същото като на средностатическия руски терорист тип Моторола, Гиви и...."Ще умреш гладен, ***.

9

Анонимен

преди 9 години

Една шепа *** направиха за смях цял свят. Недай си боже да ни нападната и ще омажеме пейзажа.

8

?

преди 9 години

значи типичния джихадист, си взима отпуска, купува си билет за 100 долара , и отива на проститука на която си плаща с кредитна карта !

7

Анонимен

преди 9 години

Същото като на средностатическия руски терорист тип Моторола, Гиви и компания. Само дето вместо виагра има вазелин.

6

Бай Иван

преди 9 години

В нормална страна автора на тази статия ще бъде подведен под отговорност.

5

43126

преди 9 години

Алооооо,журналистите джихадисти ли наемте с тази статия.Разберете че колкото повече реклама се прави на тези безмозъчни повече ще стават.Крайно време е да се спре с тези коментари за тези ***.Бързо намерете Кадафи и Садам Хюсеин и гледайте какво става.

4

gerbist

преди 9 години

Много са ги отпуснали хората в тази Ислямска Държава. Ето, нит тук и за 350лв/месец сме дресирали народа да бачка, а те по $100 на ден им дават. Много са му отпуснали края, трябва да има дисциплина.