28

Анонимен

преди 9 години

Не случайно се казват държава! Създават дърважа!

27

Анонимен

преди 9 години

" Този подход носи добри пари, но в същото време води до необратими поражения върху културното наследство в окупираните територии."Ако на тези пари им викате "добри" ?

26

Анонимен

преди 9 години

А междувременно "демократизиран" Афганистан продължава да произвежда 90% от необходимото количество хероин за целия сват.

25

Анонимен

преди 9 години

КАКВА Е "религията"

24

кръстоносец

преди 9 години

оранжевите дрехи на пленниците са едно към едно с облеклата на американските затворници. пък и защо им е да обличат пленници по този начин.

23

американецо

преди 9 години

Нека не се заблуждаваме, Турция негласно, полугласно, а на места съвсем гласно подкрепя Ислямска Държава и това изобщо не е тайна. Всеки мюсулманин, независимо какво приказва, се радва на победите на ИДИЛ като цяло.

22

Му

преди 9 години

Познайте защо Чичо Сам "не иска" сухопътни войски там, защото му е нужна само авиация, за да регулира региона и да държи новата си частна армия от джихадисти под контрол.

21

Анонимен

преди 9 години

До 1VZE MI DUMITE OT USTATA-MNOGO INTERESEN FAKT...I OTLICHITELEN BELEG ZA TAINITE SLUJBI...

20

Анонимен

преди 9 години

Тук нещо не се връзват нещата тия ислямисти дето пропагандират по цял за пророци ,алах, правоверни са пълна измислица . Всички арабски ислямски държави водят воина срещу тях . Включително от скоро и Турция. Това ми се струва са някакви наказателни отряди на някои много добре известен .Каква е целта ами забавяне и блокиране на търговски връзки,енергиини проекти и всякаква комуникация между държавите от Арабският свят и Европа и Русия да предположим .Защо. От безгранична алчност

19

1

преди 9 години

Тези са с по 1-2 глави над жертвите си.

18

Анонимен

преди 9 години

До ЦК на либерастите ->Запада си сътрудничи с ИД и приема подкупи от джихадистите!е, както си я подкарл, то и ние се числим вече към запада. Да не искаш да кажеш, че и Борисов разнася човешки органи, а преди него Станишев с Орешарски, Местан и Сидеров са се е гушили.

17

Анонимен

преди 9 години

Ако тези терористи са сподвижници на неправилно сваления и убит Саддам ,то те не са ли борци против една неправда извършена от Запада. Не сложи ли САЩ марионетно правителство в Багдад и не източват ли безнаказано иракските кладенци? Малко като се замисли човек и нещо сякаш не на ред. Не,че им симпатизирам на ИД.

16

dasdas

преди 9 години

stiga ste lugali horata, parite idvat ot onezi golemite batkovci koito ne gi znaem koi i ne se pokazvat v mediite

15

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 21какво му е многото на петрола, няма и 50 000 барела дневно. То дет' се вика, толкова крадат само от БДЖ-то. Продават си го на техния сук, не става въпрос за износ по света.

14

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен -> А кой ги купува ?също се чудя. Трансплантациите са хай-тек дейности, то да не е да събираш карантия като за дроб-сърма. Трябват специални грижи за съхраняване и пренасяне, как ще ги осигуряват едни простаци.

13

Анонимен

преди 9 години

Добре но кой купува толкова много петрол,или рафинираните деривати. Американците се хвалят че могат да подслушват всички телефони и съобщения.Аз им вярвам тъй като са подслушвали Меркел , Медведев ,почти всички европейски политици.А сега интересно не могат да проследят къде отива толкова много петрол .Но много по гадно е че никой не пита къде отиват органите на убитите и разчленените пленници на Ислямска държава? Дали не отиват в САЩ и добрата стара Европа ?

12

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

преди 9 години

Бизнеса си върви яко печалби , САЩ Русия и др. са доволни има за лимозини диаманти и почивка на Карибите пък кой ги интересува в Сирия

11

Стоко

преди 9 години

Несериозно е да се твърди, че печелят от органи и откупи. Сигурно има такава практика, но тя е за да се облагодетелстват определени групи от получовеците. Основното финансиране идва от другаде, дори петрола не е достатъчен. Не ни правете на маймуни. Това определено е организирана шайка от бандити с огромно външно финансиране начело на която стоят военни с опит контролирани от чужди служби. Идеологията им работи само като параван. Такива са модерните войни......

10

турска окупация

преди 9 години

Турция е навлязла незаконно на сирийска територия с 40 танка и 1000 войници под предлог че пази гробница на падишах.

9

Ha HA

преди 9 години

Ami glasyvajte im sankcii i na tqx! :D