23

bosnak

преди 9 години

честно казано и двамата братя са изключителни, това семейство наистина е отгледало забележителни хора. Пак казвам независимо каква е истината, братята са смели

22

БРАННИК

преди 9 години

Вдигнете му паметник!

21

Анонимен

преди 9 години

Цяла България разбра, че братята Енимехмедови са добри з сценичните изкуства!

20

Анонимен

преди 9 години

Само боя над това измислено от ДПС атентаторче беше истински, защото депесарите не знаеха че всичко е постановка на Доган! Всичко друго беше нагласено по сценарий на Доган и хората му!!

19

Анонимен

преди 9 години

Октай - Президент !!!

18

?!?

преди 9 години

Анадолските прокурори знаеха що за глупост е обвинителният акт, но участваха в Турския сериал все пак избори бяха трябваше да се плашат българските турци !

17

Анонимен

преди 9 години

"Повечето време през тези две години, докато трае процесът, Октай Енимехмедов прекара в ареста, а след това мярката му за неотклонение беше изменена в домашен арест. Ако Върховният съд потвърди наложената му присъда от три години и половина, този период ще бъде приспаднат от наказанието." АМИ АКО ЛИЦЕТО БЪДЕ ОПРАВДАНО И НЕ Е ВИНОВНО, ТО ПИТАМ АЗ КОЙ И КАК ЩЕ МУ КОМПЕНСИРА ЗАДЪРЖАНЕТО?! ДЕЙСТАВМЕ ОЩЕ ПО ТАТОВИТЕ ЗАКОНИ - ВИНОВЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО, ПЪК ДЕМОКРАЦИЯ БИЛО!

16

Алоооууу!

преди 9 години

Стига сте писали глупости за тоя сценка, която изиграха Доган и новоизлюпения актьор Октай Енимехмедов! Всички беше нагласено до последния детайл! Какъв Левски може да бъде това жадни за пари и слава момченце, което беше използвано за депесарската постановка и му беше платено повече от достатъчно! Глупави ли сте за да вярвате на тази съшита с бели конци история за уж опита за убийство на Доган или май така ви е казано да пишете и да хвалите момченцето на Доганя!

15

Цирк „Доган“

преди 9 години

Истински беше само боя, който отнесе от делегатите депесари, щото те горките не знаеха, че това е само постановка за възвеличаване на вожда им Доган, който трябваше да се оттегли по един запомнящ се начин от политическата сцена и електората да го запомни с някакво негово геройство, което да стане като легенда! Всичко беше добре замислено и организирано, даже и речи бяха подготвени за случая, които след това изчетоха Доган и Местан за уж някаква надвиснала опасност за живота на шефовете на ДПС!

14

Анонимен

преди 9 години

Орден стара планина за тази ***. Що за наглост ?!

13

Цирк „Доган“

преди 9 години

Тоя *** що не каже къде е скътал парите, дадени му от Доган за прекрасната роля, която изигра на сцената в епичната схватка с баш бабаита офицерина от ДС бай Доган бей при която за по-достоверно трябваше да извади воден пистолет и да се опита да го удави!

12

осъзнайте се

преди 9 години

До Анонимен 7Приятели безумни, вземете се в ръце! Ако това се беше случило в Израел на място щяха да го убият. Човек вади пистолет и го насочва срещу друг, кой знае че пистолета е фалшив? Намеренията му не са написани на челото. Казвам ви в Израел на секундата щяха да го отстрелят. С такива неща гра не става. Тая държава в играчка се превърна.А Октай всеки ден като стане да благодари на бога че е жив.

11

Анонимен

преди 9 години

За Октай разбрахме. Добър, лош - всеки е свободен да изрази мнението си както му се харесва.Ама така и не разбрах, в кря на краищата прокуратурата накрая успя ли да изгледа записите от събитието и кога най-накрая ще повдигне обвинения поне за някакво хулиганство на биячите му от конференцията. Нали уж сме правова държава и законите би трябвало да важат за всички или пак едни си останаха по-равни от останалите? Питам риторично.

10

Анонимен

преди 9 години

Разбира се, че ще отпаднат - това беше поредната инсценировка на ДПС - Октай не е никакъв Левски, а поредната ***. Ако имаше намерение да го убие - щеше. Разигра се един цирк, в който вие повярвахте и издигнахте този на пиедестал. Смя ни се цяла Европа и не само, а и потвърдихме, че в България е пълно с някакви със странни имена, едва ли не излязохме част от Азия, че и в политиката ни има такива животни... срам брахме, и пак срам ще берем заради турците.

9

Спонги

преди 9 години

До Discovery 6Нещо повече. Ако не беше този "атентат" никога нямаше да излъчат по телевизията последната реч на Агент Сава преди да се оттегли в Сараите си.

8

Анонимен

преди 9 години

Новият Левски се казва Октай Енимехмедов... каква ирония, не мислите ли?

7

Анонимен

преди 9 години

Евала, Октай! Де повече такива като него. Само тогава ще станем нормална държава!

6

Анонимен

преди 9 години

Октай Енимехмедов пък заяви, че иска да му бъде даден орден "Стара планина"Защо "Стара планина" , орден "Родопи" не става ли ? Тея турци превърнаха земята ни в сцена за театри

5

Анонимен

преди 9 години

А ТЕЗИ КОИТО ГО РИТАХА ПРЕД ВСИЧКИ КАМЕРИ НА МЕДИИТЕ КОГА ЩЕ ГИ ВКАРАТЕ В ЗАТВОРА? ИЛИ ЗА ТЯХ НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА?

4

Владо

преди 9 години

Златен скункс за некадърно изпълнение заслужава не орден...