146

украинец

преди 9 години

До Аз съм ***...-------------------В Сърбия не беше война а бомбардировки някакви.Война някаква беше в Ирак---400 хил. САЩ и Англия войски срещу 650 хил. иракска войска.Резултат-пълен разгром и обесване на главнокомандващия.100 хил убити иракци срещу 287 американци и англичани.

145

Иван Сотиров

преди 9 години

Комплексът може да поразява ефективно аеродинамични цели на разстояние от 400 km и до 60 км на тактически балистични цели със скорост до 4.8 км/сек. Откриването на целите е възможно на разстояние от 600 км. Ракетите могат да улавят и унищожават и ниско летящи цели на височина от 5 метра, които са най-неуязвими за противоракетната отбрана - за сравнение "Пейтриът" може да поразява цели на височина не по-малко от 60 м. Комплексът е в състояние да изпълнява бойните си задачи ефективно .

144

Иван Сотиров

преди 9 години

До всички любители на Дронове. Триумф (С-400, по класификация на САЩ и НАТО - SA-21 Growler) е руски зенитно-ракетен комплекс с голям и среден обсег на действие предназначен за противоракетна отбрана срещу атака от ядрена триада, ново поколение, без аналог при сходно въоръжение в други страни по света . Унищожава всички възможни космически и въздушни средства за нападение на потенциалния противник . - разузнавателни самолети, самолети със стратегическо и тактическо предназначение ( СТЕЛТ)

143

Аз съм прост...

преди 9 години

До украинецТи изкара Русия по-слаба от Сърбия!Те 3 месеца издържаха!

142

украинец

преди 9 години

До морски-----------Според военни анализатори--Русия може да издържи в една евентуална война срещу САЩ---ако е конвеционална--2 седмици ; ако е ядрена --2 дена.Допълват,че руските подводници въобще нямат да могат и да изплуват.Чудя се колко време може да издържи ако воюва с НАТО ?

141

Анонимен

преди 9 години

А двата милиарда заем къде ги остави? И заемче ще им дадат, не бой се и стават 3 млрд. не за издръжка, а само голо оръжие.

140

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКолко мислиш, че е 1 млрд долара военна помощ? Годишната издръжка на нашата армия с нашето оборудване е над 1 млрд. долара и то в мирно време. Тези официално имат над 5 пъти по- голяма армия. Помощ от 1 млрд долара няма да им стигне и за месец във военно време за армия с техните размери и нуждата им от оборудване и боеприпаси. Освен това ще трябва да закупят съответните стоки от запада, които имат остарели в излишък, но на цените на нови.

139

морски

преди 9 години

Чичо Сам май има нулева възвръщаемост на 5-те млрд. долара вложени в киевската фашистка хунта.Жалко!

138

Анонимен

преди 9 години

Нали Волен щеше да прави заплатите по 1000 лв. ,а пенсиите по 500 и щеше да жертва живота си ?Гледам си фиша със заплатата и си мисля че се е свършил , а оня ден развяваше някакви знамена и крещеше ?!

137

до ушанките

преди 9 години

Говорете си скоро ще разберем кой кого е.Само вашите любимци,като почнат да ядат дървото да не се покрийте,като мишки.Русия е велика,но не се ли спре навреме ще съжалява горчиво.Сащ винаги постигат своето,въпрос на време е.

136

атакист

преди 9 години

Волен също е евреин

135

морски

преди 9 години

Да живее НОВОРУСИЯ!

134

Пирамидата с окото

преди 9 години

Да *** ще ви освободи чеда мои.Той ще забрани парите и ще търгува с камъни и петолъчки.*** не харесва парите Хо Хо Хо

133

Анонимен

преди 9 години

Западната помощ си върви и с инструктори и ТОЗИ път на истина ЩЕ ВИДИШ НАТО в УКРАЙНА както и кафява пътека от отпускари бягаш ти към русия

132

Анонимен

преди 9 години

Украинските военни в Дебалцево започнаха масово да се предават на опълченците,след като се появи информация,че Кончита Вурст се е записала доброволец и е поискал да бъде пратен в Дебалцево за да ""разясни и наложи "демократичните си ценности и разбирания"" на украинците и опълченците.

131

Наблюдател

преди 9 години

189: Продължавай да мечатеш, Русия е по близо, и в случай на такива хамерикански доставки, май руските ще стигнат доста по бързо, пък и опълченците нямат нищо против да получат още пленено натовско оръжие :)))) така де, колкото повече толкова повече....Абе хунтата и вие сорсоиди май вече видяхте дебелия и друго не знаете, хамерика ще допомага, нали хахахахха... смешници смешници :)))) Перемогата е важна, и салото също ....

130

Анонимен

преди 9 години

"Бъдещ разговор между Байдън и Порошенко:-Загуби Дебалцево,но имаш Киев!Вдигаме главата и продължаваме да воюваме до последния жив украинец,ЗРОЗУМIB!!!"

129

ШАЛОМОВИЧ путин

преди 9 години

До ProLight2020ШАЛОМ

128

Наблюдател

преди 9 години

А относно Захарченко, човека вече е на крака, и си дава интервюта , както и ръководи операциите ;) Виж в тубата какви видеа има, какот и в лайфнюза :)))

127

Наблюдател

преди 9 години

До взвод 176: Продължавай да си мечтаеш за дронове, велика помощ и доставки на оръжие от запада драги... :)) Засега въпреки всичката помощ под масата от същия този запад и хамериканосите, дето се вика, файда няма ;) хунатта търпи поражение както на дипломатическия, така и на военния фронт ....