12

Шлосер

преди 9 години

Бедните унгарци, ще си спретнат още два реактора купени от "омразната" Русия. Хитрите гърци показаха среден пръст на ЕК. Само ние богаташите си бленуваме за някакви газови хъбове и реактори подаръци от Уестингхаус, както и за директни газови доставки през Атлантика. Гъзета сме си и това си е то. Най-важния член на НАТО и ЕС в Европа, като цяло. Кой ще ни събор нас факторЪТ на света ?

11

Анонимен

преди 9 години

Прав си Стоене, така си е, заплатите в Унгария са същите като в България само дето са в евро.

10

az

преди 9 години

Ama v Ungaria Orban znae ako sbarka si otiva a u nas kolkoto poveche barkach tolkiva ti se diga reitinga.ei sega i utre zaem che glasuvat a nie samo gledame

9

стоян петров

преди 9 години

Ся, как да ви го обясня? Унгария, от страна в която заплатата е 5 пъти по-голяма от тази в България, се превърна в старана заплатите в която са съизмерими с българските. Дали Орбан го направи, не знам но е факт

8

Анонимен

преди 9 години

Утре ЕС-то ще замрази проекта, щото не отговаря на третия енергиен пакет.

7

Анонимен

преди 9 години

Белене в Унгария,супер сега се почва с едни схеми с договори и анекси,поданекси Честито

6

Анонимен

преди 9 години

Бе, тоя Путин много се изхвърля нещо! Я, по-кротко да го кара - какви са тия милиарди?Друго си е - САЩ ще изпратят на Украйна 15 млн помощ, конгресът на САЩ гласува да изпратят на Украйна 3 вагона одеяла, САЩ изпратиха 200 хил долара на косовските албанци, САЩ обмислят да изпратят на България 1 млн долара за модернизация на кошчетата за *** в МО.

5

Ха-Ха-Ха

преди 9 години

Политика се прави с ПРЕГОВОРИ, след които следват ДОГОВОРИ и разбира се, МЪЖЕ които да направят това !!!

4

непукист

преди 9 години

Унгарците си имат Орбан ,а ние едно "независимо" котило от ***.

3

Циганин

преди 9 години

Кто 8 милиарда от 10 милиарда са 30 години с ниска лихва! Абе там няма ли рев на соросидчетата, унагрците не се страхуват да бъдат троянския кон в ЕС ,А и те не бяха ли в ЕС-Унгария де .Ей ,тези наши политици от тех и *** за зеле не става ,а те тръгнали държавата да управляват.Сега всички политици от Ваньо до Сержата барбар с Бойкто и Ахмеда в Белене по 30 годин за бридж или белот да бият докато не им дойде акъл в главата -съмнявам се ,че ще им дойде , а и да не се забрави Роско за писер .)

2

Анонимен

преди 9 години

До АнонименПутин нали беше отишъл в Унгария "просто ей така" ?---------------просто само символ! Ха ха ха

1

Анонимен

преди 9 години

Унгарците устроиха "царско" посрещане на Царчето-Слънце...:)))Ама нашите "свободни" и "независими" медии не смеят гък да кажат по темата!Зер камшикът на Биг-босът боли много.