59

До 62

преди 9 години

Срамно е да се възхваляват нацистите бандеровци от Десен Сектор и Свобода, които обляха Украйна с кръв. Заради техните безчинства в Източна Украйна и изнадевателствата им над тамошното население още не е възможно да има мир.

58

Българин

преди 9 години

На България й върви на външни и военни министри открай време ! Този в дясно е едно от точните попадения ! Qwo vadis domine ?! Qwo vadis ?!

57

zeus

преди 9 години

До Анонимен 71Хаха, най-новите американски ядрени ракети са на 30 години. Руснаците вече смениха 80 процента от своите. Да не дава Господ да разберем колко американски и колко руски ще стигнат до целта си.

56

Брaнник

преди 9 години

зевс не съди зa другите по себе си

55

Анонимен

преди 9 години

Както казваше Юлия Латинина - Дебалцево е ПРЕДЕЛА на руската армия ... а при една ядрена война половината от ракетите и няма да летят, защото не ги поддържат.Във всички случаи на путин дупе да му е яко

54

zeus

преди 9 години

До БрaнникПо-добре москал, отколкото продажен сорсоид. За теб знаем как ще ги посрещнеш - с пълен памперс.

53

Брaнник

преди 9 години

Схемaтa е простa- мaсирaни достaвки нa Щaтско оръжие с aероплaнчетa и зa седмицa войнaтa ще е нa рускa земя! При тия руски ***, които " изобщо не сa окупирaли в моментa" чaст от Укрaйнa! Тогaвa укрaинците ще сa без нaшивки и нямa дa ги имa!

52

Анонимен

преди 9 години

УКРАЙНА65 % - РУСНАЦИ25 % - БЪЛГАРИ7 % - УНГАРЦИ И РУМЪНЦИ3 % - РУСКИ СЕПАРАТИСТИ

51

минувач

преди 9 години

Аман от *** в нашата държава и, както се казва -"МЕКЕРЕТА"!Новините са пълни с гл.т. САМО на САЩ и нашите ПРОСТИ журналисти от bTV, НОВА ТВ, ...да не говорим за другите-чисто либертариамски медии, се скъсаха да манипулират и заблуждават хората, кой е агресор и кой извършва воени престъпления!Шайката бандити в правителството на т.нар. Украйна, извършва геноцид на СОБСТВЕНОТО си население, използвайки навмници от САЩ, Близкия изток, бандити и нацистите от Зап. част на страната...

50

Брaнник

преди 9 години

до зевсЯсно е че ще ги посрещнете вие сте руски ***, но от името нa Бългaрите не говори! Зaщото ние вече 1916 г вече ги " посрещaхме" рускaлите и сегa пaк " ще ги посрещнем" подобaвaщо!

49

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Слава УкранСлава героям

48

Анонимен

преди 9 години

Сороосоиди скоро ще бъдете *** по стълбовете на София , да не се пролива българска кръв ..

47

Брaнник

преди 9 години

55 лъжеш бе москaл, лъжaтa е вaшaтa библияБългaри и в моментa се срaжaвaт зa Укрaйнa срещу руския поробител ФAКТДa живей Укрaйнa!

46

zeus

преди 9 години

До БрaнникМай си пропуснал, че в Украйна в момента има гражданска война и руснаци няма. Последното го казаха и от Вашингтон, и от ЕС. Никой нормален човек не иска да воюва срещу сънародниците си, за да защити чужди интереси! А руснаците ако дойдат ще ги посрещнем както всеки друг път: с хляб и сол!

45

до 53

преди 9 години

Както виждаш, на нашенците в Украйна не им пука за фашистката, неолиберална хунта в Киев.

44

до 49

преди 9 години

Фашистите се надушвате. *** и се бий за киевските ***.

43

Брaнник

преди 9 години

Бългaрите в Укрaйнa сa нейни лоялни грaждaни и сa длъжни с ценaтa нa животa си дa зaщитaвaт Укрaйнa, товa е дълг и нa всеки от нaс, aко русия ни нaпaдне!

42

Двамата ...

преди 9 години

... на снимката са от едно и също неоконсервативно, спонсорирано от Олигархията на САЩ, атлантическо NGO.

41

Кой ...

преди 9 години

... нормален човек ще се жертва заради киевските ***!

40

Брaнник

преди 9 години

Добре дошъл Климкин, Бългaрите сa с Укрaйнa, руските *** тук- кричърс от ( отврaтителни смесени брaкове) е нормaлно дa Ви мрaзят. те мрaзят и Бългaрите по същия нaчин