8

Румбо

преди 9 години

До до 6Естествено,че не трябва да се обиждат малцинствата,а да не се допускат!Щото станат ли мнозинство....всичко свършва!

7

до 6

преди 9 години

Абе задунайски кратун, като обиждаш малцинствата да не получаваш по-голяма сигурност!?

6

Румбо

преди 9 години

Никога няма да забравя как през 90-те ни тормозеха с визите за Западна Европа!И то за да те пуснат да купиш някой таралясник!За работа да не говорим-много трудно.А се оказва,че за всичката азиатско-африканска *** вратите са били широко отворени!Бих казал-хак им е,ако не беше толкова страшно!

5

Анонимен

преди 9 години

Айде брюкселски кратуни--какво стана с интегрирането бе....сакън,да не обидим малцинствата..а....А в последните 5 години само във Франция,джамиите са станали 2 000......честито на либералите и мерси ви за евро-атлантическите ви ценности....

4

хаха

преди 9 години

Затова ли НАТО мести танкове в България - да са на по-сигурно място, за да не ги запалят ислямистите в Брюксел :))

3

Наблюдател

преди 9 години

"Това което сам си направиш, никой неможе да ти го направи!" Запада за пореден път доказа колко е права пословицата. Понеже упорито продължават да не си го признават, ще берат още ядове.

2

Анонимен

преди 9 години

"Ще се върнем с коли-бомби в Брюксел и Париж"Познат ми е този израз. По времето на Т. Живков, когато българските турци са се изселвали за Турция, са се заканвали пред вече бившите им колеги и съседи, че ще се връщат с танкове и оръжия. Явно отмъстителността им е в кръвта на мюсюлманите. Нещо не се доверяват на бога си за тая работа.

1

Анонимен

преди 9 години

problem na es sa rumania i balgaria--eto vi sega rezultata