49

Анонимен

преди 9 години

Анонимен- Номер 59 -прочети Сура 9: 6 па после говори

48

tih velikan 681

преди 9 години

....Ne samo tam izbivat hristiyani..Dushata im nikoi nemoje da vzeme..Oburkvaneto v islyama e zapochnalo ot Mohamed,koito se e ojenil za vtorata si jena 12g dete..sami si pravete izvodite..Tejki ***..

47

Bubbles

преди 9 години

Само на мен ли ми прави впечатление че терористите зад човека в оранжево на снимката са с американски униформи?

46

Анонимен

преди 9 години

ЗА РАЗЛИКА ОТ МНОГО ТУК ДРАСКАЩИТЕ АЗ СЪМ ЧЕЛ КОРАНА. ВЪПРЕКИ ЧЕ НЕ СЪМ МЮСЮЛМАНИН ПРОСТО ЗА ОБЩА КУЛТУРА. В КОРАНА НИКЪДЕ НЕ ПИШЕ ДА СЕ РЕЖАТ ГЛАВИ НА НЕПРАВОВЕРНИ. И ЕДИН ПАСАЖ НЯМА ЗА НАСИЛИЕ НАД ДРУГА РЕЛИГИЯ КАКВАТО И ДА Е ТЯ. НАПРОТИВ ПИШЕ ЧЕ ВСИЧКИ ХОРА СА БРАТЯ И БОГ Е ЕДИН ЗА ВСИЧКИ НЕЗАВИСИМО КАКВА РЕЛИГИЯ ИЗПОВЯДВАТ. ТЕЗИ КОИТО РЕЖАТ ГЛАВИ САМОВЗРИВЯВАТ СЕ И УБИВАТ НЕВИННИ ХОРА ЗА ТЯХ КОРАНА Е ОТРЕДИЛ ПЪКЪЛА В НАЙ ДЪЛБОКАТА И ГОРЕЩА ЧАСТ.

45

istinata

преди 9 години

Ako hristianite im otgovoriat po sushtia nachin mnogo shte plachat.to tova shte doide i shte bude ot edin put.kolkoto i lud da si vinagi ima po ludi ot teb

44

Анонимен

преди 9 години

До Анонименалах АКА в бар!:Д :Д :Д :)

43

123

преди 9 години

До сссс-34Ти щом хвалиш кучешката религия на мюсюлманите,ти за мен не си никакъв християнин! Тези *** от ислямска държава трябва да се избият и да ги няма.исляма е кучешка религия! Ти забрави ли,че мюсюлмани турци,българо-мохамедани,гагаузи и ***( днешните *** ги наричат"роми") са клали православни християни българи-мъже, жени,деца ,старци.Забравили ***,Баташкото клане?! Мохамед е ***,психично болен,той е гнусен лъжец и измамник!а алах не е никакъв бог!

42

do: Egit

преди 9 години

Дасикане рома са православни християни в по-ново време се наблюдава тенденция към протестантството, а хорохане рома са мюсюлмани. Вероятно по време на османското робство възникват и другите две наименования дасикане: в някои *** диалекти "дас" означава роб, оттам дасикане за робското положение на християните в османската империя, в други "дас" означава "българин", което през последните години придобива официалния превод на "дас българин" съответно "дасикано българско" , "дасиканес български"

41

въйвъй

преди 9 години

до сссс- 3 пъти християни в живота си означава следното- когато се родят/родителите им ги топят в казана, уж че ги кръщават, втория път-като се женят-за пред хората влизат в черква, че е модерно ,и третия път- като умрат и ги опее попа- това им цялото християнство...

40

въйвъй,

преди 9 години

До ссссс-ти си християнин толкова, колкото и Станишев е умен и кадърен политик! А какво смяташ или не смяташ- само прасетата може да се интересуват, а не хора които знаят каква напаст е исляма. Обзалагам се, че ти не знаеш кой е Исус Христос, какво е направил, какво не е ,какво иска и какво не иска от нас. Обзалагам се, че никога не си чел Библията и не знаеш какво пише там за исляма! Такива ***, които са християни само 3 пъти в живота си-аман от тяхното невежество!

39

Бо

преди 9 години

Прави впечатление, че ИД са провесионално въоръжение и екипировка! Кой ги финансира?

38

Гад

преди 9 години

Пропуснахте един пост да изтриете.Подсказка - НОМЕР 49 !

37

Анонимен

преди 9 години

Абу Бекир Ремзи Асане, преди да ти размажа кратуната като гнила круша, ще те черпя една ракия с мезе парче сланина !

36

Гад

преди 9 години

до скоро изпращах с монотонно говорещите сектанти само с думите "Не се интересувам, благодаря .. и довиждане". АМА СЛЕДВАЩИЯ от тия бухали, който звънне ... отварям вратата и директно - прав в пиперката ! - затварям вратата, отварям си бирата ТОЧКА. Да *** мормони, хормони, свидетели на кво ли не, радикални *** и всяква подобна *** -> ВИЕ СТЕ С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ !!!

35

До Бай Иван

преди 9 години

Или не си Бай, защото написаното нещо не се връзва с начина на мислене за човек достигнал характерната възраст за такъв, или темата не ти е приоритет!

34

Тлъб

преди 9 години

Направо си реват за атомна бомба

33

аналнологичен слючаи

преди 9 години

Същата омраза към всичко що е различно, желание да избиеш всички за да се чувствуваш признат, точно като руснаците - ненавист и злоба и все другите са ти виновни!!

32

ИСАЯ 53

преди 9 години

Бог е един, и Исус е негов син!

31

Бай Иван

преди 9 години

Извинявайте много, но защо света е безучастен към една терористична групировка, която има за цел да обезглави целия свят и да го завземе постепенно? Толкова ли не могат да се заловят тези терористи от Ислямска държава и да бъдат съдени в международен съд за военни престъпления срещу човечеството? В България поне имаме полиция, която арестува и разбива престъпни групировки, затова ми е чудно как не могат да арестуват бойците на Ислямска държава. Освен това цял свят може да ги арестува, но...

30

Големанов

преди 9 години

Все повече държави и все повече хора се убеждават в отвратителната политика на джихадистите но все още главно само ЗАСЕГНАТИ държави се заричат срещу ИДИЛ / с изключение на САЩ, ко ито много народ оплюва/ Крайно време е тия добитъци по подобен начин да бъдат изтребени - те са новата чума на нашето време!Прави впечатление,че любимата ни Русия много рядко помества материали за ИДИЛ и техните действия.Нещо повече - едва преди два дни "Lenta.ru" запозна читателите си какво представлява ИДИЛ ?!