378

Що не дойдеш

преди 9 години

До *** продажниМи говориш така в лицето ..... ще ти предам поздрави за НАТО и ЕС , и СОРОС , твоя бащица ...

377

До 491

преди 9 години

Може и да не стигне до Хага, а да го сполети съдбата на Садам Хюсейн или на Кадафи.

376

1

преди 9 години

Този военнопрестъпник искам скоро да го видя в Хага!!!

375

Нищожества продажни

преди 9 години

Бедния ***= Що за човек трябва да си да плащаш на *** от Атака да пишат по форумите. Не е тайна, че Руското посолство поддържа тези форуми по линията на Волен Сидеров и нещастниците около него. Драги форумци -- сигурно и вас ви е гнус от това което пишете и се мразите, ама за рубли ще си продадете и задниците.

374

Даниел

преди 9 години

Че това си е чиста агресия! За какви национални интереси става въпрос. Когато гори чергата на съседа, може да пламне и нашата. Не стига че му плащаме най-скъпата газ

373

украинец

преди 9 години

До Идеалист-------------Европа е със САЩ -това е положението ! Не я интересува Европа руските природни ресурси ,както например професора от университета не го интересуват богатствата на цар Киро-не си пасват.Русия да си ходи в Азия !

372

Анонимен

преди 9 години

Скоро в Новорусия ще се проведе референдум и ще бъде обявена независимостта на Новорусия. Според решението на международният съд в Хага за Косово референдум и обявяване на независимост не противоречи на международното право. Новорусия ското ще бъде факт.

371

украинец

преди 9 години

До Анонимен-----------А бе тези отвъд океана само да ни спасят с оръжие,както спасиха афганците и както самата Русия спасиха през втората световна ( макар че не разбрах защо )

370

украинец

преди 9 години

До Анонимен--Не 15000 кв. километра-----и 5 метра няма да дадем на ушанките.И Крим ще си върнем и Ростов на Дон и Воронеж.Естествено тези последните-когато след известно време Русия се разпадне.

369

Анонимен

преди 9 години

Майната ти , украинецо, че източната част е изостанала- това е най-богатата част на страната.Колкото до Западна Украйна, тя е една изкуствена част, която е създадена след първата световна война от остатъците от австро-унгарската империя. Няма нищо лошо в това да живуят шарени хора.Лошото е когато някой отвъд океана използва това да се хванат за гушите и да леят кръв в името на фалшиво обещание за свобода, за да ипълни целите си.Колкото нашата свобода и просперитет!

368

украинец

преди 9 години

До до 478-----------Западна Украина ще наложи своите виждания на Източна защото вижданията на Западна Украина са европейски а на част от източна-руски тоест азиатски.Не може половината страна да върви на запад а другата на изток.Ще вървиме в една посока-към Европа и цивилизацията,ще се борим до край.И без това е ясно че Русия се разпада.

367

Анонимен

преди 9 години

480 Източнаа Украйна е примерно 200 000 км2 , Двете области Донецка и Луганска са 50 000 км2 а зоната в която се водят сражения сиреч зоната на АТО е 15 000 км2 , тоест нещо крайно незначително от територията на Украйна или само 2.5% от общата територия на Украйна 600 000 км2Одисей 1

366

до 478

преди 9 години

Украинецо, защо западна Украйна иска да наложи своите виждания на източна Украйна? Много бой ядохте в Донбас и ще ядете още, ако се навирате там, където не ви искат.

365

до 477

преди 9 години

Украинецо, за какви 4% говориш? Явно искаш да вярваш в нереални неща. Допускам, че искаш да кажеш, че 4% българи обичат Украйна.

364

украинец

преди 9 години

До СПРАВЕДЛИВ----Пак показваш че не си бил в Украина-истенските украинци са около Лвов а не Киев, в който има много москали.Западна Украина е истинската Украина ,но нищо-ще приобщим наште сънародници и от Изтока-те не са виновни че са по изостанали,както и ГДР-ците не са виновни че са по изостанали от Западните немци.

363

украинец

преди 9 години

До до 468------------Тези,които обичат Русия,са 4 % вари ги ,печи ги -4 % -това е за сега след някоя друга година поради естествени причини- 2 % и т.н.

362

до 471

преди 9 години

Украинецо, много си объркан. Нямало славянски народ, страна, население, според теб, обаче, има украински такъв? Ако славянството е руска пропаганда, тези които го отричат коя пропаганда обслужват?

361

до 472

преди 9 години

"Българина обича руснаците и Русия. Но не обича американски сателити сред които е и сегашното правителство в Киев."И путински сателити като Янукович и терористите в Донбас също не обича.Довършвай си изреченията, не така половинчато....

360

до 468

преди 9 години

Украинецо, скрий се някъде с твоята елементарна пропаганда. Нима мислиш, че ще убедиш българския народ колко са лоши руснаците и колко добри украинците. Българина обича руснаците и Русия. Но не обича американски сателити сред които е и сегашното правителство в Киев.

359

украинец

преди 9 години

Време е да спрем да повтаряме руски пропагандни глупости - даже и руснаците не са славянски народ, според проучванията на ДНК състава на европейските народи, защото имат 42% славянски състав, а поляците имат 60% германски състав. Българите имаме под 12% славянски състав, а чехите 14% славянски състав. Гърците имат над 22% славянско ДНК и те ли са славянски народ? . Какво значи \\\"славянски народ - просто няма такъв! Никой не може да назове името и на едно \\\"славянско племе. Българите имаме 54% тракийски състав, който ни прави най-хомогенната нация в тази част на света. Просто се горде