53

Анонимен

преди 9 години

чудесно съчетание: първо се напиваш, докато всички жени ти се видят като мис вселена, после се прибираш вкъщи при мецаната, за да и кажеш, че я обичаш и че тя е голямата ти любов!

52

rambo

преди 9 години

днес е задушница а предателите на православната вяра и религия да си празнуват католическия празник свети валентин.

51

rambo

преди 9 години

днес е задушница а предателите на православната вяра и религия да си празнуват католическия празник свети валентин.

50

за Трифон зарезан -

преди 9 години

на тия дето им става годишно един си измислили празник - св.В. , *** , към него се писъиденили и *** , лесбийки и всякаква друга ***

49

Анонимен

преди 9 години

а кога ще се сетите да пишете за голямата любов между тракториста и звеноводката? тракториста ангелчо и звеноводката мая най после щели да се женят!

48

Днес

преди 9 години

Днес е задушница!

47

emil.popov.35

преди 9 години

Католическата западна глупост да се е.е отзад. Ние сме българи и ще си празнуваме нашия си празник!

46

бай Тъпчо

преди 9 години

Днеска е Голема Задушница бе и що е Зарезан и Валентинки разни барем днеска не чинят пукнат грош,щото днеска е ден на нашите предци дето на нас живот са дали а те вече са покойни и ние требва споменем душите им,да раздадем сладко жито,да прелеем вино,да запалим свещ,да сведем глави и си спомним кога с благи думи на добро са ни учили и си дадем сметка станахме ли по-достойни и предадохме ли ний на нашите деца доброто или остайхме туй на улицата щото Господ на предците ни прости ама на нас-едва ли

45

тв зомб

преди 9 години

Честит национален празник на ресторантьорите и хотелиерите най-вече, а всички други да се бръкнат по-надълбоко за да ги уважат!

44

Анонимен

преди 9 години

Що за избор. Единият празник против другия. Кой да се празнува от тях е решил гениалния Шекспир.Надявам се няма да се намери *** който да отрече гения му. В драмата си "Напразните усилия на любовта" той казва,че "алкохолът повишава желанието, но намалява моженето". Още обяснения нужни ли са? Четете Шекспир.

43

The Beast

преди 9 години

Вчера беше празник, днес е помия. Днес празнуват мръсните *** и мръсните ***. Да живее содомията!

42

Райна

преди 9 години

П.П.Живея далеч от България и тук няма мартеници. Има обаче бяла и червена прежда и сама правя мартеници за милите на мен хора. Вярвам (!), че с пожеланията си за здраве им изпращам и от себе си, от доброто и силното в мен. Така че не ми говорете за традиции и българщина, който ги има, не ги губи просто защото празнува и св. Валентин, примерно!

41

Ръководство за празн

преди 9 години

1. И най - важно да вземете децата (децата са най важни за да се продължава традицията) наздраве!2, Точите една петичка червено домашно вино3, Вземате 2-3 килограма свинско месо (по - мазничко), сирене (препоръчително домашно), червен лук повечко, деребни картофи 2-3кг. всякъкъв вид домашни варива също са подходящи.4. ОТИВАТЕ НА ЛОЗЕТО (АКО НЯМАТЕ ВАШЕ ТО МОЖЕ И НА НЯКОЙ КОМШИЯ)

40

Анонимен

преди 9 години

Chestit prasnik na vsi4ki istinski vlubeni hora,a sashto taka na vinarite,koito prodaljavat drevnata trakiska tradiciq za prigotvqneto na edna magicheska napitka, - balgarskoto vino!

39

стига с тая църква

преди 9 години

Трифон Зарезан съвсем съвсем не е религиозен празник. Той тръгва като древни мистерии свързани с пиене и секс, но църквата просто си присвоява празника. Църквата също така създава измислените св. Кирил и Методий, които уж били измислили българската азбука. Изобщо църквата краде наред и опорочава света.

38

Анонимен

преди 9 години

до 39Ти ли ще ми казваш дали да имам деца или не, бе ***? Ами ако не искам да имам деца к'о пра'йм, ***?

37

ГГГГ

преди 9 години

Аз пък се питам, какви християни сме, при положение, че празнуваме езически празници, без да си имаме хал хабер какво послание носят и от къде идват въобще. Св. Трифон например е мъченик, осъден на смърт заради вярата си. Няма нищо общо с лозита и виното, това е просто обичай. Св. Валентин е венчавал войници, на които е било забранено да сключват брак. На днешния ден обаче колко хора се сещат и въобще колко хора знаят това. Трагедия е ако си вече на 16 и видиш ли си нямаш гадже.

36

Angerfist

преди 9 години

До МилотоПеди, днес ще си завираш ли плюшено сърчице отзад?

35

Райна

преди 9 години

До Членска карта 7Изобщо не съм съгласна!Смятам, че традициите, ценностите са В човека. Никой и нищо не може да му ги разяде, само той самият. Как наричаш точно празника не е важно, важно е да го споделиш с любим/а, приятели. Нито св. Валентин, нито Трифон Зарезан не са типично семейни празници и не се изключват взаимно. Това, че за момента някой не е влюбен и не празнува любовта си въобще не интересува влюбените. Пък и понеже е двоен празникът, така поне мъжете не забравят тази дата ;)

34

до 39

преди 9 години

Демек такива като теб