68

Продължават

преди 9 години

Не спират да бомбардират, дори ожесточават нападенията над мирните градове, днес пак има жертви, сред тях и три деца. Преговорите в Минск се проведоха не е с участие на поръчители и всъщност са обикновена проформа, която няма да се изпълнява от украинската страна. Там е който плаща - той и поръчва. А кой е поръчител?

67

ДЬОНДЬО

преди 9 години

До Анонимен-102Кога пък България се напълни с толкова много фалшиви изчадия, които с ниската си образуваност, се мъчат да направляват живота на хората. Това са новите СУПЕР ФАШИСТИ.

66

Герчо с тамбурата

преди 9 години

До Анонимен-106.Ако е в интерес на запада- всичко се оправдава- за 20 години убиха 6 държавни лидери - Чаушеску, Милошевич, Садам. Кадафи.. Някой да ги обвини, да им потърси сметка? НЕ?Това е запада .ЕДИНСТВЕН ПУТИН ИМ СЕ ОПРЯ И ТЕ СКОЧИХА СРЕЩУ НЕГО.Путин срути западната самонадеяност и изглежда на него се падна да помете двора на земята от тези ***.

65

Анонимен

преди 9 години

До ВасилевЧикатило е украинец, другарю. Украински *** от украински произход, украински комунист, като родителите на цялата украинска хунта,, която днес управлява.

64

морски

преди 9 години

Значи Путин се е съгласил на примирието,но въпреки това новите санкций срещу РУСИЯ влизат в сила!Е няма по-големи двуличници от запада. В неделя от 12ч. пред нашето президентство ще има протест срещу натовските бази у нас и нато центъра в София.

63

Анонимен

преди 9 години

До спомениА какво направи американската?

62

спомени

преди 9 години

Преди тридесет години съветската армия жънеше успехи в Афганистан, както сега в Украйна.

61

Анонимен

преди 9 години

зданието посочва също, че споразумението е сключено след безпрецедентен натиск на руския президент Путин върху сепаратистите, но че лидерите са предупредили, че предстои още много работа.Хайде говорете още защо Путин бил там на срещата и кой иска мир и кой праща оръжия. Добре, че има някаква надежда да се спре с тези убийства... но дали ще им се позволи е въпросът.

60

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 82..Много къса е паметта на руснаците.Преди по-малко от тридесет години влязоха в същият сценарий за надпревара във въоръжаването и фалираха(не,че иначе нямаше да фалират)Но пък са велики. Най-нещастният народ тръгнал да прави света щастлив????

59

Анонимен

преди 9 години

Важното е, че *** е победил, всичко друго е прах и пепел.

58

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 90.. събират се гражданите на Кърджали и правят референдум за присъединяване към Турция Не участва никой друг освен местното население..... законът гласи "на местно ниво не могат да се вземат решения касаещи ЦЯЛОСТТА НА СТРАНАТА..

57

Анонимен

преди 9 години

do 95 po tochen komentar ne bqh chuval v dnes.bg.....pozdravleniq

56

юбералес

преди 9 години

Какво стана с Дебалцево? От две седмици слушаме за котли, бойлери, казани....време не остана.....48часа...............или пак се оказа ''партенка'' на ТАСС. Уж било обкръжено, пък укроармията си ходи до там.

55

Анонимен

преди 9 години

На преговорите в Минск вчера на влади аутиста му се счупил молива и той бил сигурен че това е дело на ЦРУ

54

Анонимен

преди 9 години

Интересен факт е, че 70% от украинската армия в донбас са рускоговорящи. Или иначе казано - рускоговорящи се избиват взаимно.

53

Анонимен

преди 9 години

СССР победи Германия, но бившите съветските граждани победители мият тоалетните в победената държава, а бившите съветски гражданки победителки се продават за центове по магистралите на победените

52

Анонимен

преди 9 години

Руснаците се срамуват, че бяха въвлечени в братоубийствена война от кремълските военнолюбци

51

Анонимен

преди 9 години

Путин избива руснаци и украинци, а твърди че се бие срещу американски наемници. Определено има нужда от медицинска помощ.

50

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 85Референдума е валиден защото заинтересованите участваха и то без принуда. Цяла Украина няма думата. По същата логика ние никога не бихме могли да се отделим законно от Турция

49

Анонимен

преди 9 години

Няма как да си русофил и да симпатизираш на диктатора путин.