12

Unufri

преди 9 години

Когато умреш, не знаеш, че си умрял и не ти е тежко на теб, а на другите около теб... Същото е и като си ***.Българина е много ***, но за сметка на това ужасно дребнав и завистлив човечец. Предлагат му с европейски пари да му пооправят малко разкапаните и *** на мухъл панелки - ама той НЕ!Е кат е НЕ и кат си много умен - гний до края на дните си в тая *** там дето прилича на Бейрут след бомбардировка и се бий в гърдите, че си европеец!

11

Анонимен

преди 9 години

Фу бля

10

Анонимен

преди 9 години

Безплатен обяд няма! Е, освен сиренцето в капана за мишки... Насам, мишоци! Че се свърши сиренцето...Най мразИМ колективната отговорност. Текезесарска работа!

9

Профан-Бутан

преди 9 години

Г раждани заЕ фективноР азграбване наБ ългарияПисах го, преди 2години, но какво, от това?

8

Unufri

преди 9 години

Щели да им вземат апартаментите и земята под тях... Да ги направят роби доживот... Вече сънуват даже как съдии изпълнители тропат по вратите на хората...Много, ама много *** народ вирее на тази територия, наречена България! Заслужавате да си живеете в сталинистките панелки дето не мязат на нищо до гроб! Ааа да, и да плащате по 500 лв за ток от много акъл и хитрост!

7

Анонимен

преди 9 години

Дедо и взимал Мандрите, Лилето - Апартаментите!Какво се чудите?

6

Анонимен

преди 9 години

САНИРАЛ СЪМ СИ ПАНЕЛКАТА И ОТВЪН И ОТВЪТРЕ. СМЕНИХ ДОГРАМАТА С АЛУМИНИЕВА. КАТО СИ МИСЛЕХ ЧЕ ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ СИ НАМАЛЯ СМЕТКИТЕ ЗА ПАРНО. НО КАКВО СЕ ОКАЗА В ПОСЛЕДСТВИЕ? ОПИТАХ СЕ ДА НАМАЛЯ РАДИАТОРИТЕ ОТ МАКСИМУМ НА 3-то ДЕЛЕНИЕ. САМО СЛЕД ПОЛОВИН ЧАС ЦЕЛИЯТ АПАРТАМЕН СЕ СМРАЗИ. ТЕМПЕРАТУРАТА ОТ 18 ГРАДУСА КАКВАТО БЕШЕ ПРИ МАКСИМУМ ОТВОРЕНИ ВИНТИЛИ НА РАДИАТОРИТЕ ПАДНА НА 10 ГРАДУСА. ТЕЗИ ПАРИ КОИТО ГИ ВЛОЖИХ В САНИРАНЕТО МИ ИЗГОРЯХА. ИЗВОДА Е ЧЕ ЦИМЕНТ НЕ СЕ ГРЕЕ СЪС САНИРАНЕ.

5

Анонимен

преди 9 години

Лиляно, вашата Грабаджийска пасмина само с такса въздух не ни е обложила! Не се ли наядохте, та още 16 милиарда лева ще откраднете?

4

непукист

преди 9 години

У нас панелките поне ,ако се вярва на Уикипедия са около 18700 на брой и досега желание за саниране според партизанската внучка са проявили приблизително от 300 .Това само по себе си говори колко им вярват хората дори и след такива обещания че всичко ще е безплатно .

3

ДЕДОВИЯТ

преди 9 години

Борбата е за апартаментите ви, и земята под тях.А това са десетки, и стотици милиарди!

2

Анонимен

преди 9 години

Ще си платят и още как! Двойно ще им излезе. А после - и данъка им се вдига заради 'луксозното' санирано жилище!Ще проклинят деня в който са повярвали на гербавото Лиле!И то ако не им вземат къщичките поради това че някой комшия не иска да пла'а - нали са влезли в 'юридическо дружество' - вкупом са отговорни...

1

Чичо Алеко

преди 9 години

Айдееееее....Започна се. доплащания,икономии,премии,запори на сметки и жилища,съдии изпълнители.Какво стана с абсолютно безплатното саниране ? Замириса на кинти и направо треперят да се облажат.Да им приседне дано,70г.все едни и същи. То не бяха активни борци,племенници деца внуци и правнуци. когато се говорише че са кат тумор,никой не го вземаше на сериозно. Вижте я,една бръчка няма,като безчувствено влечуго.По това си приличат всички ***/интернационалисти.Хора без принадлежн