171

иван

преди 9 години

когато Путин реши за няколко часа руската армия ще прегази Украйна......когато реши....и ако реши.А това Донбас,Крим други енергийни източници и находища те винаги ще са в Русия ако ще за целта да изгърми и САЩ. А тези нашите малчугани управляващите те толкова си могат некадърниците ако ще и че вече не крадат милиони а милиарди.Но там където ще отидат не могат да ги занесат........

170

UKRAINEC

преди 9 години

До Анонимен------Браво на САЩ-те са истенските победители в тези споразумения и заслугата е само тяхна !-Показаха на *** дебелата щатска тояга-пълно въоражаване на Украина и джуджето клекна защото разбра че ще го размажат като в Афганистан ! Браво Обамски-изплашихте рашисткото джудже.

169

Анонимен

преди 9 години

Днес министъра на външните работи на Хърватия Весна Пусич е потвърдил че хърватски доброволци участват в бойните действия в Украйна на страна на украинската армия.

168

Анонимен

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ Що не протестираш от забраната на български език в Украйна та си започнал да защитаваш украинците.Избитите в лагерите са избити по заповед Сталин -грузинец (по някой източници майка гузинка - баща поляк)

167

турчин

преди 9 години

Какво ще каже сега Плевнелиев. Най добре е да даде оставката си заедно с правителството. Топ измислени журналисти да си хвърлят картите си.

166

Шишо

преди 9 години

А бе големи тъпанарщини има по тези форуми. Путин бил велик, Вие добре ли сте ?????

165

ще плаща и пенсиите

преди 9 години

Педро Пороченко загуби войната. Загуби и преговорите. Сега ще трябва да плаща и пенсиите на опълченците.

164

П

преди 9 години

До PRAVDAРуските военни които са в отпуск не воюват срещу украинците, а срещу превратаджиите в Киев.

163

Дадо

преди 9 години

Вече нямаме нужда от натовски бази или координционни центрове.От изток не само, че нямаше, но и категорично заплаха за Европа и България вече няма. Заплахата може би ще дойде от фашисткото правителство на Украйна и интригите на САЩ. Тези трима държавници на Европа заслужават овации и подкрепа, за това, което успяха да направят. Зоната за икономика и сигурност от Атлантика до Тихия океан ще донесе мир и спокойствие на народите. Всичко останало, трябва да срещне противодействието на интелигентните

162

Анонимен

преди 9 години

Тази сутрин по американските новини Путин е показан с петте си пръста и струни ! Дърпа конците !САЩ искаше да въоръжава Украйна.Какво се разбраха световните лидери - наемните войски в Киев да напуснат ( не е написан срок ?) от къде са дошли наемните войски да поддържат Порошенко - САЩ, Европа ????

161

PRAVDA

преди 9 години

РУСИЯ НЯМА АБСОЛЮТНО НИЩО ОБЩО С ВОЙНАТА В УКРАЙНА . # СРЕЩУ УКРАИНЦИТЕ ВОЮВАТ РУСКИ ВОЕННИ КОИТО СА В ОТПУСК . # НЕ Е ЗАБРАНЕНО ДА СЕ ПОЧИВА ПРЕЗ ОТПУСКАТА ЗАД ГРАНИЦА (на Камчия например). # КОГАТО СЕ ВЪРНАТ ПУТИН ЩЕ ГИ НАКАЖЕ С МЪМРЕНЕ, ЧЕ СА ИЗЛЕЗЛИ В ОТПУСК С ТАНКОВЕ И ГРАНАТОМЕТИ, ВМЕСТО СЪС ЗАПОРОЖЦИ И ТЕНИСРАКЕТИ.

160

Анонимен

преди 9 години

с това управление в киев мир няма да има помнете ми думата , след няколко седмици украинците ще вземат от сащ оръжие и обурудване за 1 милиард и пак ще почне воината но тоя път за крим,и там вече ще ядат сопата здраво

159

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

преди 9 години

Отново червените кратуни преиначават събитията. Сега пък - победа на Путин! Ако у този руски дребосък липсва и капчица човеколюбие, другите, "лошите" искрено състрадават на жертвите. Ама те руснаците избиха 20 милиони сънародници, та какво остава за няколко хиляди украинци.Няма по-лош жребий от този да те управлява руски мужик!

158

:-)

преди 9 години

Какво се разбраха световните лидери в Минск? - Украйна ще отиде в учебниците по история, но не изведнъж, а постепенно. Русия и ЕС ще си вземат своето, като на Русия своето е по-голямо от своето на ЕС.

157

Анонимен

преди 9 години

Путин излезна предател.. Той трябва веднага да унижи САЩ и Лондон и да ги превърне в радиоактивна пепел.. Жертвите от мира със САЩ и Великобритания, ще бъдат повече отколкото от ядрена война..

156

Анонимен

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Е, то победата не се ли изразяваше в това Русия да си присъедини Украйна? Нещо не схващам, уж мощна и силна Русия щеше да разсипе ЕС, а то каква стана тя - Путин се гънеше пред Меркел и Оланд като първокурсничка на устен изпит. Украйна запазва цялостта си, украинския народ е сплотен, ЕС още по-сплотен и единен в позицията. Обаче като ти гледам аватара и си мисля "Май Господ наистина наказва хората, като им взема ума."

155

Анонимен

преди 9 години

Всеки получава каквото иска. В Украйна вече се убедиха, че е по-добре да отделят руснаците в някакви автономни резервати. Очевидно в бъдеще целта им ще е резерватите да бъдат изолирани с граничен контрол, визов режим и пр. и обитателите им да не пречат. Путин успя да сплоти част от руснаците зад себе си като им даде външен враг и евтина водка, а на тях повече не им е нужно.

154

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Голяма победа за Русия и лично за нейният президент Владимир Путин !Победа на бойното поле !Победа на полето на дипломацията !Вашингтон в политически нокдаун !Обонго скача от дърво на дърво и реве като малко дете ...Дори верните му съюзници от ЕС го изоставиха и коленичиха пред Путин. Факт !

153

Анонимен

преди 9 години

Къде ще ходи Путин?! Много ясно, че ще се съгласи на мир. Долара разби рублата, цената на петрола се срина. Икономика базирана изцяло на приходи от петрол не е устойчива. Санциите ги мачкат всеки ден. Рашките пак се мислят за победители и грухтят като угоени прасета преди Коледа, без да осъзнаят че Русия изтърва Украйна - вече всеки в Украйна мрази Русия. Радвам че ЕС относо се оказа по-мъдър от САЩ и изключиха доставката на оръжия за Украйна. Изобщо един щастлив ден :))))))

152

Циганин

преди 9 години

Бой върви в Логвиново за да могат да излязат от "чувала" 5-8 000 човека на Кмев и да не се опрозори Прошенко ,че цяла вечер твърди ,че нямало никакъв котел-чувл в Дебалцово и сутрината са хвърлени всичките сили да бомардират Ловгиново и да напарвят коридор Дебалцово-Артемовск за излизане от котела . Путин предпреди сутринта за този изход и каза ,че цяла вечер Прошенко отричал за този котел . По време на срещата снощи Прошенко беше напуснал преговорите и звъня до Вашингтон за консултации !