17

Анонимен

преди 9 години

Нека си припомним какво се случи преди 5-6 години, преди да говорим за самоопределяне.----------Докато САЩ и повечето Западни държави незабавно признаха независимостта на Косово, въпросът раздели на две Европейския съюз. Малцинство от страни-членки на ЕС, имащи собствени вътрешни проблеми за самоопределяне, остро отказаха да признаят независимостта на Косово.

16

Анонимен

преди 9 години

С мнозинство 10:4 съдиите от Международния съд в четвъртък взеха решение в четвъртък, че едностранното обявяване на независимост от страна на тогавашната сръбска провинция Косово не е в нарушение на международното право, съобщава ИЮобзървър".------------Украинец,Как ще коментираш това от 2009 г. ?

15

Анонимен

преди 9 години

С мнозинство 10:4 съдиите от Международния съд в четвъртък взеха решение в четвъртък, че едностранното обявяване на независимост от страна на тогавашната сръбска провинция Косово не е в нарушение на международното право, съобщава ИЮобзървър".

14

Анонимен

преди 9 години

Международният съд в Хага призна, че Декларацията за независимост на Косово не противоречи на международното право, но...

13

Ленинист

преди 9 години

Крайно време е да разцепват Украйна. Стига невинни жертви

12

Анонимен

преди 9 години

До украинецА на населението на Кърджали ще дадеш ли право да се присаединят към Турция заедно с БГ територията ?-------------Нека се бият и да правят референдум! Ама това в Кърджали сега няма как да стане.Евентуално ако Волен Сидеров дойде на власт с престрелки в София, Кърджали може и да се вдигнат на бунт, тогава нека се отцепват.Всеки народ има право на самоопределяне - справка - решение на Европейския съд за Косово от 2009. Или ти ЕС не го броиш за фактор?

11

украинец

преди 9 години

До Анонимен-------------А на населението на Кърджали ще дадеш ли право да се присаединят към Турция заедно с БГ територията ? Или само знаеме да си отваряме предателските путиноидни човки ?

10

Аз

преди 9 години

"Елементарно Уотсън"...Просто става въпрос за "малко" пари : Имаме в загадката евреи, застояла военна техника и балъци готови да се трепят. Въпросът е - кога балъците ще прогледнат ?!

9

Анонимен

преди 9 години

До украинец----------------------Трябва Порошенко да бъде спрян и да се даде възможност хората сами да определят какви са по народност и на кого искат да си плащат данъците.А не със оръжие да наказваш хора и да ги задължаваш да бъдат твои поданици!Нека щом Порошенко е толкова праведен, както и партньорите му, да дадат на хората ИЗБОР, нищо повече!

8

ганп

преди 9 години

До украинецми ходи я защитавай бе,кво плямпаш тука,то на масата всички са велики,ходи там .....или вече си се насрал като другите отворковци които искат война-порошенко,яценук...ама само дрънкат и пращат невините момчета за пушечно месо,хващай пушката и ходи .....*** такъв

7

украинец

преди 9 години

До Анонимен-----------------Украина да се въоръжи до зъби !-Както казва сенатор Маккейн-само така може да бъде спряна мафиотската агресия на Путин-той само от това разбира.Ако навремето света беше подкрепил Чехословакия-Хитлер щеше да бъде спрян.Не оставяйте болшевистката мафия да завладее Европа ! Границата между Русия и Украина е граница между Европа и Азия-цяла Европа и света трябва да я защитяват.

6

Анонимен

преди 9 години

Постоянно повтарям на заблудените, че не Обама(Обонго) им е проблема, а самите владетели в САЩ. Обама е добър човек, но който и да е на неговото място, ще постъпи както него. Той или ще се задържи и ще управлява като постоянно се стреми да не започва война или ще се скара със всичките зли хора там и ще бъде изритан, след което ще дойде Буш2 и ще бомбардира и ще има ядрени войни

5

ганя

преди 9 години

До Крунделнамали филмите малко,тея дронове са скапана електроника,братушките пускат "хабибито" в действие и тея смешни дронове ще изпопадат по земята.....

4

ганя

преди 9 години

ама на тая снимка си е баш като маймунка.....,ебен ти великата страна хамерика,щом майнунка е начело......хахахахахахахахах

3

Крундел

преди 9 години

няма нужда даже да ги въоражават, само въздушна подкрепа, 100-200 дрона заедно с пилотите и убавците от донбас няма да могат да отидат до *** на двора даже...какво ли остава за бронираната техника дето руснаците бутат през границата, или както казват братята роми: "..ръждъ. бате.."

2

Анонимен

преди 9 години

Според мен не бива да се въоражава Украйна. Ако се въоражи конфилкта ще ескалира тотално. Друг е въпроса че след като си започнал една война трябва да я довършиш...

1

Анонимен

преди 9 години

Шаломович също не е лоша