74

Анонимен

преди 9 години

Тия са *** . Визи ,помощи, на маика и за.........ка . Ние като държава / ако все още имаме/ И КАТО НАРОД ДЕТО СМЕ ОСТАНАЛИ . Ако не може да помогнем на нашите братя . Да прокълнем маиченото си мляко и НА ПУМЯРИ ДА СЕ ПРЕКРЪСТВАМЕ ВСИЧКИ. СРАМ ,СРАМ И ПОЗОР .

73

до бг турчин

преди 9 години

Приятелю, там се води гражданска война. Хънтата забрани на етносите да разговарят на майчините си езици. Хунтата мобилизира етнически малцинства, българи, гагаузи, татари, молдовци и др. и ги праща на война срещу друго малцинство, руснаците. Поляците си прибират техните хора, Румъния и Молдова също. Яд ме е на нашите темерути, че не скочиха в защита и на гагаузите и татарите и те имат нужда от закрила и БГ е логичният им закрилник.

72

Ани

преди 9 години

Готова съм да приема в дома си семейство от Украйна.Моля кажете ми към кого да се обърна за да предложа помощта си и да дам адреса си.

71

Анонимен

преди 9 години

AZ IMAM SANARODNIZI V BALGARIA IZVAN GRANIZITE I NIAMAM

70

езичник

преди 9 години

аз пък викам да вземем да си ги преберем като бежанци от войната. самолети камиони кораби лодки...а помоща дето ще я пратите няма никога да стигне до тях.

69

Viza Neneva

преди 9 години

Няма никаква нужда от визи.Визи за българи,това са пак някакви дивотии,да се улесни превоза им ,те са си бежанци от военни действия и са заплашени.

68

кръстоносец

преди 9 години

значи бежанците от юг могат най-нелегално да си нахълтват неканени тук а за БЪЛГАРИ КАТО НАС визи трябвало...ай ша вий и законите.

67

vitosha

преди 9 години

Бългаски патриот (фен на волен сидеров) - обявяват мобилизация, а той отива да се крие в Турция...

66

Анонимен

преди 9 години

Хунтата ще окраде всичко .Тези Българи преди 5 години , казваха , че България дава гражданство на турци за 6 месеца .А защо не им дава на тях, като са българи . Говореха много правилен литературен български език, както Вазов пише романите си. Толкова мило им беше и искаха децата им да следват в София ? А каква политика е водела Българскоте правителства ?- както и сега - ще поставят въпроса , ще го въртят ... и до тези хора какво ще стигне .. На тези хора визи не им трябват ,а българско граждан

65

атакист

преди 9 години

Аз съм готов да приема цяло семейство българи!

64

Я Русский

преди 9 години

Американският президент Барак Обама днес използва терминът по отношение на Украйна, в която се подчертава, че Украйна не е държава, особено в пълния смисъл на думата, че в Америка напълно наясно."Ако експериментът, че ние продаваме, не успее, провала на проекта на независима Украйна," - президентът на САЩ каза в никакъв несигурни условия.

63

gtf

преди 9 години

кви визи бе, те са бежанци, като такива могат да получат статут на български граждани, каквито са в същност.

62

LE4

преди 9 години

Никаква помощ няма да видят от натовските ни политици.Ще протакат с месеци и ще им пратят стари одеала и червиви макарони.Защото ако нашите усетят подкрепа от България,като нищо може да грабнат оръжието и да разгонят от селата си бандеровците.

61

Венелин

преди 9 години

То хубаво визи, ама хунтата е приела закон и им забранява да напускат страната. Някой въобще има ли който да е в час в това министерство? И как ще "предават" помоща? Трябва да се раздава от наши хора на нашите.

60

+анонимен

преди 9 години

Брато,ьне ми говори за никакви ДРУГАРИ.Станишев или Борисов -кафа от другарите ни...

59

до бг украинците

преди 9 години

Пичове , объркали сте посоката.Хич не ви трябва да се връщате в България , смело поемайте на Запад , през Полша и на гости на баба Меркел. Никой няма да ви върне .На нас от Европата ни казват , че сирийците влизащи от Турция са бежанци , така че не ви трябват визи , не ви трябва нищо , смело към Германия .

58

читател

преди 9 години

"да улеснят издаването на визи за нашите сънародници".Нито са наши, нито сънародници. За какво ни са тук?Поредната вълна мафиоти.

57

do 51

преди 9 години

Kato kajesh za Kurdjaliskoto vreme nedey da hvarlqsh vinata na Osmanskata durjava.Togava bila e slaba ne mojela da kontrolira vladeniqta si,imalo buntove i vseki si pravil cheti da grabi ili da vladee daden vilaet.Imeno nachaloto na 19 vek vezira Alemdar Mustafa pasha likvidirva chast ot eltnata enicherska voyska koyata v broi e bila ne poveche ot 20 hilqdi.Imalo mnogo poveche enichari no elitnata redovna i obiknoventa ima golqma razlika,poslednata e bila sbir6tina i neprofesionalna

56

Татко Махно

преди 9 години

*** лицемерите! Лесни визи- само от районите на военни действия!!? Ама няма да убивате всички българи,а пропорционално - през един! Хора помнете предателите на българщината - ще има съд за тях!

55

Анонимен

преди 9 години

Само един небългарин може да обяви украинските българи и гагаузи за нещо друго. Те са чисти българи, българи от Дунавска България.