28

Анонимен

преди 9 години

Вярно Центъра не е Заплаха за Никого ТОЙ Е ЗАПЛАХА ЗА НАС

27

Анонимен

преди 9 години

Най-малкото е заплаха за българският бюджет, а от там и за всички пенсионери, за здравната система, за образованието и т.н. Но с парите на данъкоплатеца и без никаква реална отговорност (няма осъдени политици за техните безобразия) лесно се плямпа...

26

Анонимен

преди 9 години

За вас продажници наистина няма опасност,защото първи ще избягате при господарите ,като толкова сте войнствени защо не заминете заедно с премиера си и мухльото президент в Украйна за да засвидетелствате евроатлантическите си принадлежност!

25

ВТ

преди 9 години

Това изказване "НАТО е защитен алианс, не се готви да напада никого" е доста...странно. Хем е защитен алианс, хем никога не е бил нападан, хем постоянно е е във война с някого. Много интересен "защитен" алианс. И ние сме в "защитния" алианс, както винаги...

24

Атакист

преди 9 години

Тъпчо когато се облечеш като глиган и тръгнеш на четири крака в сумрак в гората където ходят ловци, тогава ще говориш, че център на НАТО върху България не е заплаха за никого! Като те изтряскат с бренекето, върви тогава им обяснявай, че не си ги провокирал, а си играел на детска пиеса! Центъра на НАТО в България се явява глигановото облекло на тъпака. Защо искаш да ни лепнеш мишена на задниците бе ***???

23

Анонимен

преди 9 години

Между другото Пентагонът е в полето,новата сграда на НАТО е в полето,що не си построят команден център на Бузлуджа?

22

Анонимен

преди 9 години

Не,целта е смесена етническа зона на Балканите за да е стабилна в бъдеще.Пак е евгеника,но не за чисти генетични линии,а за расов микс.Явно някой е решил,че Обама е манекенът на бъдещето.

21

Бързо

преди 9 години

Гледайте 24 ТЕХНО!!! Танковый Биатлон... Русия показва своята сила!!!!

20

Анонимен

преди 9 години

***!

19

анонимен

преди 9 години

какъв щаб ...какво НАТО чуват ли се какво говорят ...АЗ НЕ ИСКАМ ДА БЪДА ПУШЕЧНОТО ИМ МЕСО...,бог високо /...цар далеко ...путин е съсед... каква е тази мижитурка която си прави квото поиска.СЪД ЗА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ ЗА РАЗГРАБВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ.ПРОТИВЕН СЛУЧАИ .НИКОГА НЯМА ДА СЕ СПРАВИМ .ВСИЧКО ДРУГО Е ЛЪЖА И ИЗМАМА

18

Златен лъв

преди 9 години

Дрънколят, да ни хвърлят прах в очите. Никакъв облекчен визов режим няма за украинските българи. Връщат ги от посолството и консулството с обяснението, че трябвало да чакат да им изследвали случая. А те не са с нагласа на нарушители като арабите и разни африканци, които нахлуват у нас, да ги храним.Евроатлантическите ни господари целят обезбългаряването на нашите земи, а слугите им в България само им се подмилкват.

17

Анонимен

преди 9 години

при евентуала воина ответната страна винаги първо ще удари бази и локатационни центрове за да не може да се кординира по нататъкшна атака,нека някои да каже че греша

16

Анонимен

преди 9 години

Не е ***, той е американски служител..Напротив, той е *** американски склужител!

15

Белята

преди 9 години

Никой център ,щаб или нещо друго, не е ЗАПЛАХА! Просто те управляват войските! Затова са индиректна заплаха, когато се създават точно в този момент !

14

до 8

преди 9 години

За тъжяление няма да бъдат бомбандировки1 ще бъде само една ракета. И след нея софия ще бъде един огломен кратер.

13

Шефа

преди 9 години

Много тъпо мнение !При последваща война , която *** на вратата ни първите руски ракети ще летят и към София !Много тъпо *** е тоя!

12

уйо

преди 9 години

Ммммда......прав е Митов, само че в Мюнхен външният министър на Русия Сергей Лавров попита американците за балистичните ракети в Полша и Румъния насочени към Русия, да това спешно се открива инфо център на НАТО в София и база в Шабла където ще бъдат разположени същите ракети насочени към Русия.Е....и да има удар върху БГ спокойно, всички приятно говорящи за НАТО ще са извън България.

11

Анонимен

преди 9 години

ЕЙ ТИ ЧУВАШ ЛИ СЕ КВИ ГИ ДРЪНКАШ..С ТАНКОВЕ ПО ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА ЩЕ ДЕФИЛИРАТ.И СЪС САМОЛЕТИ ВИСШ ПИЛОТАЖ ЩЕ ДЕМОНСТРИРАТ.КВО ПРАИМ КАТО КАЖАТ МОБИЛИЗИРАЙТЕ СИ ЗАПАСНЯЦИТЕ И ДА ХОДЯТ ДА СЕ ТРЕПЯТ.ЗАЩОТО НА ДРОГИРАНИТЕ АМЕРИКАНЦИ ИМ СЕ ПРИВИЖДА ,ЧЕ НЯКОЙ НИ НАПАДА. ЗАВЪРШЕНИ УБИИЦИ.

10

Анонимен

преди 9 години

Към "неразбрал" под менНе е експеримент - ЕКСТРЕМЕНТ Е

9

Анонимен

преди 9 години

Дано първите улучени да бъдат Президентство, Парламент и Мин. съвет. Лично ще дойда да се порадвам