20

Анонимен

преди 9 години

На кого помагат тези санкции? Как може една икономика като Европейската, която тъкмо изплува от години рецесия и стагнация и има нужда от всякакъв стокооборот и капитал, да си вкарва такива автоголове по собствено желание? Защо не излезнете с факти - колко ще навредят санкциите на редица европейски държави, вкл. и България, които ще влошат не само националните икономики? Кой има интерес от тези санкции? Аз се сещам за една трибуквена държава отвъд океана..

19

еврогейска работа

преди 9 години

Е-е-ее Няма се научат еврогейци!Никой не може да говори с ултимативен тон на Путин!после да не реват

18

Анонимен

преди 9 години

Започна обстрелване от самолет Кривбасс в Дебальцево!Много лошо става....

17

Niki

преди 9 години

Русия има замразена диамантена мина добивът на която може да е 100 пъти колкото световния. Ако решат да добиват там се срива целия пазар. Така че руснаците не ги мислете.

16

8

преди 9 години

До капитанскиНЯМА СТРАШНО,ЧЕ ИМАМЕ САМО 2 /ДВА/ БРОЯ САМОЛЕТИ-БРАТЯТА ХАМЕРИКАНЦИ И БРАТЯТА ОТ Б РЮКСЕЛ Е НИ ПРОДАДАТ ВСИЧКИТЕ СИ САМОЛЕТИ,КОИТО СА БРАКУВАЛИ!!!!!!!!!!!!!!

15

Анонимен

преди 9 години

Я го дай това споразумение да го видим

14

Анонимен

преди 9 години

до 23хахо, Египет не е човек че да се договориш с него, а държава

13

Алекс

преди 9 години

До :-)Значи няма от какво да се притеснява нали така.

12

Анонимен

преди 9 години

Той Чичо Сам ще ви търпи още малко, а после....

11

:-)

преди 9 години

Работата със санкциите стана като тиймбилдинг - да сплоти колектива на ЕС, че нещата не отиват на добре. Да плашат Русия със санкции е все едно да плашат Баба Меца с мед. Замразяват авоари на хора, които нямат авоари в ЕС. Когато удряш въздуха, а не противника, изглеждаш смешно, а не страшно.

10

майорски

преди 9 години

Санкцийте не са решение ..и това го знаят всички ...Русия има ресурските да устой на всякакви санкций ....ее малко ще се посвият разходите ....тук тамее ще се урежат някой безсмислени инвестиций ....и накрая какво ....пак ще стане както Русия иска ......федерализация на украйна ....никакво НАТО за украйна ....европа през крив макарон.....до края на годината и Яникович и Порошенко ...и Турчинов ще ги изгонят като кучета ....и ще се крият в США...но да не забравяме че КГБ има дъла ръка ...

9

Анонимен

преди 9 години

Продължават с безсмислените си глупости! Не разбирам къде им е ползата от това, умира им се много ли? Защото на мен ми се живее и война не искам!

8

АНТИ

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАСигурно руските олигарси имат противокуршумни глави...

7

Анонимен

преди 9 години

После форумните ***, ще се подиграват на бедността, както се подиграват на прекрасната Куба, съсипана от страна, която има претенции да налага демокрацията на алчността в света!Това ли е демокрацията!?Къде е свободният пазар? Най-голямата гордост и ценност на вече извратения до безобразие и безогледен капитализъм, служещ на по 200 души най-много във всяка страна.Ако има някой, който да унищожава човечеството, той има име и обекти на демократизиране са нефтени и газови страни.Демагогия

6

Анонимен

преди 9 години

Днес армията на ДНР е влязла в Дебальцево. Това значи пореден разгром на обкръжените 8000 киевски фашисти в котела!Давайте, братя руси!

5

32194

преди 9 години

До майорскиПутя е заявил,че той лично ще се справи с падащата рубла, а за другите руснаци не знае.

4

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До майорскиПука и, пука и... - направо и се плаче...

3

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Олигарсите няма да го изтраят...

2

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 9 години

От такива маневри следва слаб летен сезон на Морето!

1

майорски

преди 9 години

Теа от европа докато не си намерят белята няма да се спрат ....санкций та санкций ...не разбраха ли че на Русия не и пука ....