114

Анонимен

преди 9 години

"Проблемът е, че украинският президент Петро Порошенко е загубил монопола над употребата на сила", заяви Лавров, гледайки тъпо.Ами той и вождът Путин твърди същото за себе си. Някакви зелени човечета, някакви патриоти доброволци влизали през границата с Украйна. Той нямал нищо общо.Интересно защо тогава той преговаря със Запада ? Защо на масата не седни големият зелен вожд.

113

bluesky1

преди 9 години

Ами прав е Лавров....даже ги е пожалил хамериканците малко в критиката си...в името на мира.

112

украинец

преди 9 години

До НЕЩО ПОВЕЧЕ:-----------*** винаги са били враг номер едно на България-още от времето на Стамболов.Е- той им намира цаката през 1886 когато се опитват да направят русофилски преврат.В техните перверзни душици те си въобразяват ,че България и Русия са една държава и чак когато Стамболов ги опира на стената,те разбират,че има малка разлика а тя се състои в това че България е тяхната Родина,а Русия е чужда държава.Ама късно-оловото си казва думата.

111

до украинец

преди 9 години

Австро-унгария и Велокобритания са главните участници в Берлинския договор, с който унищожават договорките от Санстефанския мирен договор и разкъсват територията на България на парчета (оттогава Македония е отделна държава). Абсолютно неграмотен си на тема българска история, така че бих ти препоръчал да не се излагаш с простотиите си тук.

110

Румбо

преди 9 години

Тя работата е ясна,ами следва страните от НАТО да декларират кой ще участва във войната срещу Русия и кой не,за да се уточни плана за бомбардиране.Все пак не е добре да пострадат неангажирани!Мисля че бройката ще се сведе до 10-тина държави желаещи да понесат ядрен удар.САЩ,Канада,Великобритания и Полша-гаранция.Франция и Германия-първи резерви.Къде сме ние е въпросът!?До няколко месеца трябва да определим позиция!Санкциите не са проблем,то и без това нищо не изнасяме там,ама ядрените ракети са

109

украинец

преди 9 години

До НЕЩО ПОВЕЧЕ:------------Сан Стефанския договор доказва ,че русия е искала да заграби цяла българия,не само северната част.Добре че Австро-Унгария и Великобритания помагат на България и Турция като заплашват Русия-иначе го бяхме закъсали.

108

НЕЩО ПОВЕЧЕ:

преди 9 години

РУСИЯ ДЪРЖИ БЪЛГАРИЯ КАТО ОКУПАЦИОННА ЗОНА ,ЦЕЛИ 4-ГОД. , ДО ИЗГОНВАНЕТО ИМ ОТ ЕВРОПА!КОГАТО , СТАВА "ОБЕДИНЕНИЕТО "---НА СЕВЕРНА И ЮЖНА БЪЛГАРИЯ /Изт.Румелия/---Русия Е ПРОТИВ "ОБЕДИНЕНИЕТО" и предизвиква детронацията на княз Батемберг И ОПИТ ЗА РУСКИ ПРЕВРАТ В РУСЕ И КЮСТЕНДИЛ.ПРЕВРАТА Е НЕУСПЕШЕН--СТ.СТАМБОЛОВ РАЗСТРЕЛВА ВСИЧКИ РУСОФИЛИ ОТ ПРЕВРАТАДЖИЙТЕ!СЛАВА НА СТАМБОЛОВ!!ВЕЛИК БЪЛГАРИН!!!!!!!!!!

107

Анонимен

преди 9 години

До 153сбирщина кремълски агенти :)

106

до 148

преди 9 години

Потрошенко и Яйценюк бяха освирквани от роднините на жертвите на майдана с викове "убиец" "срам" и "благодарение на нашите деца вие сте на този пост". Вицепрезидента на САЩ не посмя да се покаже от колата си, за да не бъде залят от "благословии".

105

украинец

преди 9 години

До Йово--------------чети история момче,чети история,не само комуноидна пропаганда.Ползвай и Гугъл.

104

Анонимен

преди 9 години

До 145Интересно, не беше ли именно Путин човека, който се противопостави на интеграцията на Украйна с ЕС ? или май това си го забравил

103

до 148

преди 9 години

Ми ето я промяната, сега на власт в Украйна са банда главорези, които водят война със собствения си народ. Преди месец роднините на жертвите протестираха пред майдана, че близките им са били използвани и забравени.

102

НЕЩО ПОВЕЧЕ:

преди 9 години

РУСИЯ ВЛИЗА ПОНЕ 4-ПЪТИ ПРЕДИ РУСКО-ТУРСКАТА ВОЙНА В БЪЛГАРИЯ ....САМО ЗА ГРАБЕЖ И ОПИТИ ДА ИЗНЕНАДА ТУРЦИЯ ПО ВРЕМЕ НА КРИМСКАТА ВОЙНА ОТ ВАРНА И КРАЙБРЕЖИЕТО.Чак когато се открива възможността през 1876-12.м. на Цариградската конференция да се даде ШИРОКА АВТОНОМИЯ на България, ИМПЕРАТОРА НА РУСИЯ ВЗИМА РАЗРЕШЕНИЕ ОТ ГЕРМАНСКИЯ КАЙЗЕР ---И НАХЛУВА В БЪЛГАРИЯ ЗА ДА ИЗПРЕВАРИ СЪБИТИЯТА!ЦЕЛТА Е:...ПОДЯЛБАТА НА -- СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ , КАТО "РУСКА ОКУПАЦИОННА ЗОНА" И "ИЗТ.РУМЕЛИЯ" ЗА ТУРЦИЯ!

101

Йово

преди 9 години

До украинецДоказателства за твърденията, ФАКТИ?

100

Анонимен

преди 9 години

До 146Путин може и да го е устроивало статуквото и сатрала Янукович, ама украйнците не ги устройваше, те са си европейци и искат да си се развиват така както го правят другите европейски народи, а не да висят като цифки пред посолствата за една туристичекса виза, и да бъхтят по цял месец за руската мафия срещу 150-200 евро заплата

99

Анон

преди 9 години

До украинецУкраинец, гле'й си "украинската" история, не разсъждавай за българската.Украинец = македонец = жертва на Оруел /който владее миналото , той владее настоящето/

98

до 136

преди 9 години

Путин никакъв майдан не е правил, него го устройваше статуквото преди майдана, а Янукович така и не си позволи да изкара армията срещу народа си, за разлика от онези *** Потрошенко, Яйценюк и Турчинов. Да не забравяме как сенатор Маккейн се появи на майдана и след него всичко потъна в кръв, това е оня същия хубавец, който има общи снимки с лидерите на ИД.

97

украинец

преди 9 години

До Анонимен----------изведнъж видяхме китните български къщички с градинки около тях, цветя, плодове, ***, обработена земя, която богато се отблагодарява за грижите, и като връх на всичкото по три православни църкви на всяка джамия и ще се бием за вярата на поробените! Как смеят! кипнаха мигновено оскърбените сърца на някои освободители, лицата им пламнаха от обида. Ами ние сме дошли да ги спасяваме, значи те трябва да ни посрещат едва ли не на колене. Да, ама те не коленичат, те ни гледат накриво, даже май не ни се и радват! Не ни се радват на нас! Вярно е, посрещат ни с хляб и со

96

Анонимен

преди 9 години

До ХА,ХА,ХАААА..."не тръгвам на война преди да гръмна "руския ибрик" до себе си"Първа и най-важна причина да не тръгваш на истинска война .Понимоаю, ти си наш човек .И аз си седя пред РС и водя войни :)

95

украинец

преди 9 години

До bягода----------Един цитат от писмо на Васил Иванов Кунчев-Левски до Каравелов:Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките. - В. ЛъвскийИ също цитат от Захари Стоянов:Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския.