27

Анонимен

преди 9 години

Дааа, светът май доста се е развалил, щом простаци, които не са прочели дори и "Винету" цитират Библията! Та те не са дори я виждали! Просто си измислят някаква глупост и разправят: "в Библията го пише!"Ами свалете си я от Читанка и пометете малко, бе, мушмороци, наказани от Бога!

26

до 40

преди 9 години

аз не съм съгласен с библията. това е все едно да вярваш в дядо коледа.заради това, че обществото ни признава насилието като възпитателсно средство и допустим метод за налагане на мнение, сме на такова окаяно положение.по улиците се разхождат мутри и наркомани, *** крадат чанти и нелегални емигранти ни колят на всеки метър.всичко защото си мислят, че с насилие могат да успеят в живота.бийте децата като малки, за да ви бият те като порастнат.

25

Българин

преди 9 години

Какво като сме в 21-ви век! И какво се е променило в хората през годините? Станаха по-големи негодници,мърлячи,мързеливци. Децата нямат уважение нито към по-възрастните,нито към родителите си. Цари разпуснатост,нахалство ,безцеремонност и наглост- най-вече при децата! От дума не разбират. В Библията нали пише,че щом едно дете не разбира от дума,от пръчка ще разбере.Или и с Библията не сте съгласни?Папата знае какво говори,но съвременните защитници нищо не вдяват. А тия,които се хвалят с децата

24

ТАЙСЪН

преди 9 години

БОЯ ЛИ? В НОРМАЛНИ ГРАНИЦИ ТОВА Е ЕВОЛЮЦИЯ! НЯКОИ ХОРА СЕ САМОЗАБРАВЯТ ДОКАТО НЕ ИЗПАДНАТ В НОКАУТ.......ПОСЛЕ СА МНОГО КУЛТУРНИ! НАТРУПВАТ СЕ БЪГОВЕ И ВИРУСИ В МОЗЪКА И КАТО МУ ДАДЕШ ЕДИН РЕСТАРТ С ДЯСНО КРОШЕ ВСИЧКО ОТИВА В RECYCLE BIN И ПОСЛЕ ДЕЛИЙТ И ГОТОВО!

23

Анонимен

преди 9 години

БОЙ АМА САМО ПО ДУПЕТО НА ДЕТЕТО. ИНАЧЕ НЕ СЪМ ПРИВЪРЖЕНИК НА БОЯ НАД ДЕЦА. НО КАТО ВЪЗПИТАТЕЛНА МЯРКА МОЖЕ ОТВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ДА СЕ ПРИЛАГА.

22

Анонимен

преди 9 години

*** от ватикана живеят още в 17 век.няма ли кой да им покаже че сме вече в 21 ?

21

художника

преди 9 години

Когато бях малък ме наказваха по следния начин:1.Заставам с гръб към стената, правя една крачка, кръгом и само с показалците се подпирам на стената и така 10мин. ПРОБВАЙТЕ !2. Насипват боб на пода и коленичиш върху него, пак 10мин. ПРОБВАЙТЕ !3. Един път откраднах 1 левче, за да си купя ПИФ. Майка ми ме наказа чисто гол за 15 мин. навън пред блока, ако си скрия "достойнството" още 15мин. До ден днешен не съм откраднал и една карфица. Най-често ме наказваха, щото се опитвах да ги лъжа.

20

Анонимен

преди 9 години

Четвъртия Райх явно още не може да прости на Ватикана, че замени Бенедикт Есесовеца. А "пошляпването" на деца се прилага в малко по-различен смисъл във Ватикана.

19

Анонимен

преди 9 години

Г-да Германци, пацифисти, фенове на еманципацията, гейчета и всякакви други там. Това, че на вас не ви изнася или не разбирате не означава, че Папата греши. Шефа не го интересува какво си мислите. Ясно е казал и обяснил, а на който не му изнася си е негов проблем. Ако искате гледайте *** и им се радвайте проблема си е ваш. В библията пише - "Който жали пръчката си, мрази сина си, а който го обича, наказва го от детинство". Никой не казва де се пребиват деца, а да се шляпват по дупето понякога

18

абе

преди 9 години

Като го упухат човек се замисля.Само с приказки не става.Дето викаше баба ми.Бии дупе,да не биеш дупищи.

17

Блокиран в Дневник

преди 9 години

То и аз не бях си удрял детето до 8 годишна възраст, и бях противник на пошляпването.Обаче един ден детето реши да ме дразни и се постара доста, дори на една бензиностанция избяга и се скри. После го намерих, натоварих го в колата, треснах му един - той се разрева и му мина проклетията.Ето оттогава са минали 3 години и не съм го удрял....И антибиотика не е полезен за здравето, но понякога се налага да го пиеш.

16

Анонимен

преди 9 години

pri nqkoi i boqt ne pomaga. Prosto sa takiva tartei veche golemi, che me izumqvat. Ne rabotqt, ne uchat, samo spqt i hodqt do toaletnata. Premahvaneto na kazarmata dovede do edno marzelivo mlado pokolenie. Dori jivotnite jiveqt po-smislen jivot.

15

nqkoi_si

преди 9 години

Кой го сложи този папа на власт не мога да разбера. Човек, който говори прямо и без недомлъвки и най-важното прави религията много по-близка до хората не става за папа. Работата е там, че те (кардинали и всякакви "божи" мутри) искат пионка, която да е за парлама пред хората. Е, Франциск определено се опитва да е лидер. Дано и на него не му направят опит за "атентат" както при Павел...

14

свинаря

преди 9 години

Прекалено либералното възпитание,както и прекалено консервативното са вднакво вредни за децата,винаги трябва да се търси баланс.Като малък почти не съм ял бой,но още ми пари *** от сопата дето я ядох,когато баща ми ме хвана с цигари.И до ден днешен не пуша благодарение на боя дето изядох

13

Американ

преди 9 години

"Со кротце, со благо и со малце кютек"Без пошляпване не става. Ама не бой.

12

Анонимен

преди 9 години

Тия заради Хитлер са си разтворили така широко краката, че ще позволят и тях да ги бият. За това са им се качили на главата всички чужденци и ги правят на маймуни. В Германия младежите са адски невъзпитани животни (живея там и съм виждала за какво става въпрос). Родителите им изобщо не се занимават с тях, дават им пари и ги изритват на улицата да пият и да друсат. После като навършат пълнолетие се оказва, че за нищо не стават освен за продавачи в някой магазин или пекарна за хляб.

11

Анонимен

преди 9 години

Edno dete ne moje da bade vazpitano s boi! Taka moje samo da bade oslobeno sreshtu stanalite hora i da mu se nasadqt kompexi! NO NE TRQBVA DA BUDE I PREKALENO RAZGLEZVANO s razni djadji,pari,igra4ki,po-kasno koli i tempodobni! dOBROTO VAZPITANIE E NQKADE PO SREDATA! Mnogo roditeli v Balgariq se darjat brutalno s decata si kato im kreshtqt,biqt gi i gi obijdat s dumite "***" "***",koeto nanasq traini povredi varhu psihikata na deteto! To stava agresivno v puberteta i po-kasno prez jivota si!!

10

бай Тъпчо

преди 9 години

Еее той оня техният дет са реше обратно-Хитлер бе,той верно ич ги не бийше ами направо си ги трепаше бе,то да удариш непослушно дяте си е даже задалжение,щото ако го не прайш то един ден ща бие.В казармата беше дошал един началник на преглед и вика на фелдфебела-абе ти старши помниш ли едно време кога бех войник при тебе къф шамар ми удари бе?Пък старшината хитър му рече-ееее видиш ли другарю полковник,кой съм бил човек е станал и началника са засме и го потупа по рамото та боят му е майката де

9

хммм

преди 9 години

Само до преди 50 години горяха деца по газовите камери, сега много либерални се правят.

8

Бойчо

преди 9 години

И цал Соломон и Иисус син Сирахов са писали по този въпрос. При нужда боят е бил разрешен. Не и жестокостта.