30

кадритерешаватвсичко

преди 9 години

До възмутенми да, очевидно.и кой да измести козела от топлото местенце, Бисеров го няма, само Цонев остана да пръхти

29

55

преди 9 години

А, МАЗНЮ.....

28

Shark

преди 9 години

Местане, стига си размахвал тоя възродителен процес че вече ставаш смешен. Не се опитвай на ни вмениш вина, няма да се получи. Лично аз не само че не изпитвам вина, но и считам че възродителния процес е бил правилен, и в името на България е необходимо да бъде повторен. Това се се целувахте гейски със серГЕЯ и той нещо си се извиняваше не значи че това е наша позиция, НЕ НE Е И НИЕ НЕ СЕ ИЗВИНЯВАМЕ!

27

wtf

преди 9 години

Местан изглежда полудя, чуди се какво да говори и вади някакви теми, които вече не занимават никого.

26

МЭР Павлович!

преди 9 години

Лошо е да пюеш по тези с които си участвал във ВП.. Все едно плюеш себе си... Аген Павел плюе своите работодатели и тоя е сменял имена ама щом казва, че не е.:-D:-D:-D:-D:-D:-D

25

Анонимен

преди 9 години

Дотегна ми всеки ден да слушам глупостите на това чифтокопитно магаре. Спрете да му давате поле за изява и то само ще спре да цвили.

24

?!?

преди 9 години

Още едина грозна теза на Местан, която всъщност е оснавна в думите му: Че имената са Християнски, като се казва, че трябва да се сменят с Мюсюлмански, но хора с имена: Кубрат, Любомир, Светлозар, Петър и др. Също могат да са мюсюлмани и да даржат на умената си! Та питам от кеде такова лицемерие в Местан, защо така грозно разделя, като истински Сепаратист!

23

ШОПО

преди 9 години

Даскал ефенди ! Ченге Павле !!! Айде оди на бунището на историята ,ченге мръсно...

22

Анонимен

преди 9 години

НС да вземе да гласува, че няма да се занимава с възродителния процес следващите 6 месеца. Агата да си търси друга тема, аман-заман от тоя дрънкалник.

21

колко му е

преди 9 години

До Анонименимаше и такъв случай, близките надъхани заразравяха костите на баба си да я носят в Турция, обаче намерили старо кръстче в гроба й и още не могат да преживеят шока

20

Кукувица

преди 9 години

На този Местан няма ли кой да му го намести най-накрая?

19

Анонимен

преди 9 години

По правило не ругая, ама този козел защо не вземе да се грижи за текущите проблеми, вместо да повдига костите на мъртвите - гнусно е някакси и те да участват е политическата риторика. Има достатъчно зависнали проблеми за решаване, а той нали се изтъква все много загрижен и компетентен...

18

www

преди 9 години

Нали точно ти беше част от режима бре, агент Павле???Ти и такива като теб...

17

Анонимен

преди 9 години

Защо по такива важни въпроси не се провежда референдум? Народа да каже кой пие и кой да плаща. Нали искаме да сме като Швейцария. Там за всяко нещо - референдум.

16

?!?

преди 9 години

Ага,на който наследниците искат да пеоменят името му да се съберат и да подадат заявление в съда. Нов възродителен процес - Не! Защото не си оракул да Знаеш желанията на умрелите и ти да скверниш паметта им Местане.

15

Анонимен

преди 9 години

Те умрелите постоянно са на гишетата да искат удостоверения.

14

Анонимен

преди 9 години

Въобще не трябва да се подценява интелекта на Местан, нито международната обстановка, нито вътрешната. Естествено, че към ДПС трябва да се подходи твърде умно, за да не берем ядове. Но има ли в държавата някой, който би могъл хитро да извърти работата така, че мохамеданите да не бъдат употребени против нас?!? Бат Бойко е хитро ***! Дано измисли нещо!

13

Анонимен

преди 9 години

Е то ще излезне че и насилствено са погребани в България. Ами да си ги ексумират и да си ги носят в Турция! Но пък Местан да не забравя, че тези с турските имена преди това са имали български, насилствено сменени от турците!

12

Maks

преди 9 години

Целият този напън е , защото ДПС са изолирани и никой не ги иска . След като осъзнават това правят всичко възможно да се опитат да си върнат позицията на " фактор без който не може " НО времената се промениха и никой повече няма да ги иска за партньори.

11

АНТИТОЛЕРАСТ

преди 9 години

Един ден, ще си върже езика на фльонга. И ще продължи да говори с дупето си.