135

Анонимен

преди 9 години

Европа-та май усети дебелия край,към който я води "демократична" Америка.Сега-беж,при чичко Путин да спасяваме това,което все още може.Е, дано имате успех,че кървищата дето се проливат заради "демократичните" ви ценности,трудно прощават;пък нашите пак ни набутват на губещата страна;НАТО ли- я гьостерица,я!

134

Скорпиона

преди 9 години

Оланд и Меркел се разбързаха, защото т. н. "сепаратисти", които в същност са истински патриоти, са в настъпление и краят на ционистката хунта в Киев е близо. Голям страх се чете в очите и на двамата...

133

Боби

преди 9 години

До Божо 165Леле божо уля се. Хайде кажи ми фирмите свързани с Русия действащи на територията на БГ с Милиардни обеми - Лукоил други ???Добре с Милионни обеми - Овъргаз, няколко туристически агенции друго какво?Баланса към РФ глупчо е 10Млрд внос(Газ и Петрол) и 500мил износКакви врели некипели ти бръмчат в главата Руските олигарси са виновни. единствения Руски олигарх дето искае да прави пионерски лагери Лужков го ошушкаха приятелчетата му от Москва. Колко Руски марки ползваш а?

132

Боби

преди 9 години

До Анонимен 164От края на Втората световна са избухнали 248 въоръжени конфликта в 153 точки на света. Съединените щати са предизвикали 201 военни конфликта чрез задгранични военни операции и интервенци между края на Втората световна и 2001г., като след това са отговорни и за други като Афганистан и ИракНе твоята а ТОВА е ГОЛАТА ИСТИНА. Ако не я проумееш и ти рано или късно ще станеш жертва на ВОЙНА предизвикана от САЩДоклада е на American Journal of Public Health

131

Едно

преди 9 години

не мога да разбера, на вас плаща ли ви се да пишете глупости или просто сте алтави? Моля някой да ми отговори!

130

до странджата 149

преди 9 години

Огромен просперитет на прибалтийските републики?????? Спомени и Република България с нейния просперитет. Смешен си.

129

Божо

преди 9 години

До Анонимен164С тези крещящи букви е ясно, че говорите ГЛУПОСТИ !!! Има един Василев, който провокира по същия начин !!! Нормалните хора не искат ВОЙНА !!!

128

Божо

преди 9 години

До бъдеще неопределеноРазберете , хора, ние живеем зле точно защото нашата икономическа мафия е тясно свързана с кремълската !!! Защо не кажете нещо за Финландия !!! Най-бедната част от Руската империя !!! Сега са на светлинни години напред, а в Русия живеят опиянчени "карелци" , които са си опиянчени финландци !!! Защитавате един азиатски диктатор, който със зъби и нокти защитава СОБСТВЕНАТА СИ ВЛАСТ !!! Русия трябва да стане нормална европейска страна, руските хора заслужават това !!!

127

bolbov

преди 9 години

Не случайно Ленин и неговите сподвижници са приели,дори нагодили марксизма за идеология на бъдещо управление в Руската империя.Идеите на комунизма са най здравото лепило между хора с различен национален произход.През 1917 г.ВОСР спира само разпада на Царска Русия и на нейно място създава държава на работници и селяни без да се интересува от тяхната националност.През 1941 г.руси,украинци казахи,якути буря ти обявени от Хитлер за *** смачкват фасона на расовите немски войници

126

Анонимен

преди 9 години

Кери го играе лошото ченге, а двете евро ***, доброто ченге. Украйна е руска, взимайте си я, тези *** да си знаят мястото, обратно в разпадащата се евро ***.

125

Боби

преди 9 години

До говори Киев 153Ирак и Индонезия върнаха БТР 4 и 3 съответно защото имали пукнатини в бронята. Сега ги ползва нац гвардията. Реновираните танкове т-64 не помня коя африканска страна няма да получи защото отидоха да бъдат изгорени под дебалцево. За 25 години Украинската армия са получили 25 нови ОПЛОТА и към 70 Реновирани. За 25 години. Харков вече няма лиценз и двигатели да произвежда БМП-2 и/или МТ-ЛБ

124

Анонимен

преди 9 години

Хохохо...Меркел и Оланд на колене пред Путин.Както е тръгнало скоро опълченците ще са в Киев,а Червената армия-в Брюксел и не за първи път в Берлин.Естествено това ще са междинни спирки на тура по трасето,чийто финал е във Вашингтон.

123

Анонимен

преди 9 години

Където Путин ще бяга? :)

122

Боби

преди 9 години

До 150Опълченците са мотивирани от следното - това правителство докара тези главорези в моята околия, убих чичото дето ми продаваше сладолед като малък така и не му научих името. Изгориха селото ми заедно бабата - майка на мама. Мама в момента е в детската градина вчера снаряд откъсна ей такова парче от ръката и. добре беше че парчето не е от главата.Съседското момиче вече няма глава. Тати каза да не гледам. Ето за това Опълченците имат дух и мотивация и кръвна вражда.

121

бъдеще неопределено

преди 9 години

До БожоПодкрепям изказването Ви най - малко на 120 %. И това Ви го казвам аз, от просперираща, европейска България !!!

120

говори Киев

преди 9 години

До 136Обикновенно не отговаряме на тенденциозни нападки,но за сведение на всички трябва да кажем,че в Украйна се произвеждат танкове и друга бронирана техника ,която много се търси по света например ние снабдяваме Ирак с бронирана техника,също имаме много поръчки и от Далечния Тихоокеански регион Индонезия и др.За вас ще кажем,че РФ изнежда свои и чужди спътници с наши ракети носители.

119

Боби

преди 9 години

До Божо 145Грешите Божо за пореден път. Кървавия Евромайдан започна защото Украйна реши да не приеме ЕС предложение От тогава и до сега положението на Украйна се влошава с изключение на Крим там сега РФ им налива Милярди за инфаструктура и военни обектиАко Украйна стане част от НАТО полета на авиацията до Москва ще е в рамките на няколко десетки минути, да не говорим за тактически балистични ракети Литва Естония и Латвия се прострелват от РСЗО и няма как да се базират НАТО стратегически сили

118

НАТО

преди 9 години

Събирай пуканки и гледай Русия се разпадне на много малки Русия

117

до боби

преди 9 години

Е ти какво очакваш ? Да мотивират хората си с: "Хора мобилизирайте се че днес загубихме 3 танка и 500 човека, и трябва да попълним загубите."

116

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Само да допълня Божо... - Прибалтийските републики са като трън в очите на ***... - всички видяха техния огромен просперитет, когато се откопчиха от задушаващата прегръдка на руската мечка... - ако това стане с Украйна - *** няма да го понесе... - защото народът ще осъзнае къде е причината за тяхната бедност и нищета...